• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlarrrr belirtilere takılmayın gecen ay bütün belirtileri yaşadım ama maalesef en güzel belirti adet gecıkmesı

ay cnmm battaşız benımde 1 ocak senı cok iyi anlıyorum ama ben cuma yada c.tesi kan testi yaptırcam sende bana dua et

etmezmiyim canım ya yatıp kalkıp hem burdaki arkadaşlarıma hem kendime bol bol dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallah sende varmı belirti falan

etmezmiyim canım ya yatıp kalkıp hem burdaki arkadaşlarıma hem kendime bol bol dua ediyorum Rabbim kabul eder inşallah sende varmı belirti falan

hiç belirti falan yok oofff ne bilim dün banyo yaptım sacımı falan kuruturken başım cok döndu bian acaba dedim ama gecen ay cok belirti yasadım takılmamaya calışıyorum belirtilere sende takılma cnm beklıcez yapcak bişey yok

hiç belirti falan yok oofff ne bilim dün banyo yaptım sacımı falan kuruturken başım cok döndu bian acaba dedim ama gecen ay cok belirti yasadım takılmamaya calışıyorum belirtilere sende takılma cnm beklıcez yapcak bişey yok

bekle bekle bekle bu kaçıncı ayım hatırlamıyorum valla ama her zaman hayırlısı diyorum..

Sabreden derviş muradına erermiş :37:

bekle bekle bekle bu kaçıncı ayım hatırlamıyorum valla ama her zaman hayırlısı diyorum..

Sabreden derviş muradına erermiş :37:

cnm Allah bağışlasın senin bir bebişin var ve biliyorsun ki bebeğin oluyor beklicen ama ben boşamı beklıyorum doluyamı onuda bilmiyorum :D:D:

cnm Allah bağışlasın senin bir bebişin var ve biliyorsun ki bebeğin oluyor beklicen ama ben boşamı beklıyorum doluyamı onuda bilmiyorum :D:D:

Allahım nazarlardan korusun onu çok şükür ki evet bi oğluşum var ama işte kardeş istiyor ya o sırf o yüzden bu kadar çok istiyorum hem öyle deme boşa mı bekliyorum falan diye ben onda da tam ümitsizliğe kapıldığım bi anda gelmişti sanırım Rabbim bizi de böyle sınıyor O herşeyi bilir önemli olan dua etmek istemek ve beklemek dimi sonunda hepimizin yüzü gülecek sadece zamanını bir tek O biliyor

COnqueror bacim hAyirli olsun şükür hamış cikti bu ayın son günlerinden :) ecntrk bacın sen hamile deilsen ben ateş ölçme olayını birakacam:)kizlar tüm sayfaları okuyamadım işyerine yeni geldim sabah ise gelmedim nefret ediyorum buradan iki yüzlü insanlardan hepsini boğmak katil olmak istiyorum hic keyfim yok yeniyila cok mutsuz gircem hani derler ya yeniyila nsl girersen tüm senen öyle gecemis demekki hep mutsuz olcam of öyle bı tatile ihtiyacım varki anlatamam yatın annemlere giderim belki hafta sonuna kdr kalırım herAlde dün ağlamaktan buraya gelemeli hic bsy yolunda deil bebek yok is yerinde sorun cok nebilim bu sıralar beni ne mutlu eder bilmiyorum siz bari guZel haber verin:)

COnqueror bacim hAyirli olsun şükür hamış cikti bu ayın son günlerinden :) ecntrk bacın sen hamile deilsen ben ateş ölçme olayını birakacam:)kizlar tüm sayfaları okuyamadım işyerine yeni geldim sabah ise gelmedim nefret ediyorum buradan iki yüzlü insanlardan hepsini boğmak katil olmak istiyorum hic keyfim yok yeniyila cok mutsuz gircem hani derler ya yeniyila nsl girersen tüm senen öyle gecemis demekki hep mutsuz olcam of öyle bı tatile ihtiyacım varki anlatamam yatın annemlere giderim belki hafta sonuna kdr kalırım herAlde dün ağlamaktan buraya gelemeli hic bsy yolunda deil bebek yok is yerinde sorun cok nebilim bu sıralar beni ne mutlu eder bilmiyorum siz bari guZel haber verin:)

minikim olumlu düşün olumlu olsun herşey. Her işyerinde sıkıntılar var kendini sıkmaya değmez inan hem kendin söylüyosun yeni yıla nasıl girersen öyle olur diye hem de bu kadar olumsuz, mutsuz karamsar bir halde girmeyi düşünüyorsun.. bırak herşeyi akışına rahatla bir yeni yıla da eğlenerek gülerek gir ki 2012 seni heeep güldürsün

cnm kusuruma bakma;unutuyorum sen hamişliği bekliyodun ya;kırmızıalr geldi mi yakın zamanda,yoksa daha var mı kırmızı gününe..Her iş yerinde oluyor o tür durumlar;takılmamaya çalış,yılbaşına mutlu gir ki;mutlu haberler alasın.:nazar:

canımcım benim şuanda 3 günlük gecikmem var. kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerimm şiştii. üşüyüorum sürekliii. bekliyorum işte.sende üzme kendinii fazlaa.

Allahım nazarlardan korusun onu çok şükür ki evet bi oğluşum var ama işte kardeş istiyor ya o sırf o yüzden bu kadar çok istiyorum hem öyle deme boşa mı bekliyorum falan diye ben onda da tam ümitsizliğe kapıldığım bi anda gelmişti sanırım Rabbim bizi de böyle sınıyor O herşeyi bilir önemli olan dua etmek istemek ve beklemek dimi sonunda hepimizin yüzü gülecek sadece zamanını bir tek O biliyor

adete yakın daha duygusal oluyor insan dolumu boşamı dediğim bende yada esimde sorun varsa bilmiyoruz 7 .ayımız bu denemelerde bende oda korkuyoruz biraz ya bişey cıkarsa diye sanırım 1 sene dolmadan da gitmicez doktora herzaman diyorum Allahım beni ve isteyen tüm arkadaşlarımı bununla sınama diye dua ediyorum umarımda öyle olur herkesın göbüşü dolar senın benım butun arkadaşlarımın

selam kızlar eşimi ikna edebilirsem bugün test aldırıp yarın sabah yapmak istiyorum ama eşimi ikna etmek biraz zor olucak sanırım ama ölücem meraktan ya ara sıra özelliklede dün gece kasığım a sancılar girdi çok ağrılı değil ama adet öncesinde bende ağrı olmaz adet olunca başlardı ve son zamanlardada pek sancı olmuyordu inşallah bebektendir dua edin lütfen geceleri heycandan uyuyamıyom ya

mavusbebek hayırlı haberlerini bekliyorum battaşım..........
Allahım duy sesimizi ne olur....

minikim olumlu düşün olumlu olsun herşey. Her işyerinde sıkıntılar var kendini sıkmaya değmez inan hem kendin söylüyosun yeni yıla nasıl girersen öyle olur diye hem de bu kadar olumsuz, mutsuz karamsar bir halde girmeyi düşünüyorsun.. bırak herşeyi akışına rahatla bir yeni yıla da eğlenerek gülerek gir ki 2012 seni heeep güldürsün

Nebilim bacim. Dost dediğin insandan kazık yemek kötü bide bsy yok gibi gelmiş gülüyor yüzüme iyicene şalak yerine konuluyorum ...bide adetim ya ruh halim taleben çökmüş ben normalde adetken hep mutsuz olurum bide üstüne olumsuzluklar gelince çöktüm resmen:(Rabbim ferahlik versin ins ...bsyleri yalnıs yapıyorum ama bualamiyorum küçük kalsaymisim hep niye buyudumki sanki..öle iste daha fazla bunaltmayam sizi:)

Minikgelin merhaba :3::3::3: hayırlı olsun topiğin?! :21::21:
Ben bugün sabah doktora gittim kontrole. bir sorun yokmuş kist veya başka birşey. rahim ağzında bir kızarıklık var ama dursun şimdilik dedi, bi doğur sonra duruma göre bakarız dedi. bir yumurtam varmış 13mm falanmış :9::9: bebek istiyorsanız yumurtanın çatladığı dönemde ilişkiye özel önem gösterin dedi :17::17: kadın resmen bana halvet takvimi çıkardı :17::17: bu c.tesiden başlayark 1 hafta içinde 5 kere olması gerekiyormuş. 7 günde 5 defa :52::52::52: bu benim kociş için imkansız :1::1: dediki işte adetin (ben 28 günde oluyorum) 14. 15.ve16. günleri bir de 18 ve 20de yapmaya çalışın :53::53: henüz kocama birşey demedim ama bakalım noolucak :1::1:

minikgelin dualarım seninle......
Rabbim zor günlerinde seni yanlız bırakmaz.....
sabret......Rabbimdende bunaldığın anlarda hep SABIR iste......

cnm kusuruma bakma;unutuyorum sen hamişliği bekliyodun ya;kırmızıalr geldi mi yakın zamanda,yoksa daha var mı kırmızı gününe..Her iş yerinde oluyor o tür durumlar;takılmamaya çalış,yılbaşına mutlu gir ki;mutlu haberler alasın.:nazar:
Yok cnm. Ne kusuru kalamalıyız herkesi aklında tutamassinki :)batım dündü ve dun uzun aylar sonunda tam adet günümde adet oldum:)hyit tohumu iciyorum vaya fayda etti:)
canımcım benim şuanda 3 günlük gecikmem var. kasıklarımda batmalar oluyor göğüslerimm şiştii. üşüyüorum sürekliii. bekliyorum işte.sende üzme kendinii fazlaa.
. Of cnmm beklemek zor ins hamissjndir benim tek tesellim beklemeden adet oldum cok şükür hadi hamış haberi ver bize sende;)

mavusbebek hayırlı haberlerini bekliyorum battaşım..........
Allahım duy sesimizi ne olur....

inşallah canım ya bazen hamile oplabilirim diyorum 5 dk geçiyo geçen aylarda yaşadıklarım aklıma geliyo ya yine negatif çıkarsa diyorum bide eşimden izinsiz dışarı çıkmama kızar ondan izin almadan dışarıda çıkmıyorum testi mecburen o alıyor hadi ben neysede o negatifi görünce sanki daha çok üzülüyo kardeşinin bebeği oldu şimdi sandi dahada çok istiyo gibi belli etmemeye çalışıyo ama onu öyle görüncede ben dayanamıyorum ya bebeğin resmine bi bakışı var ya onu öyle görünce ben ağlıyorum oda kızıyo hani bebek için ağlamıyacaktın diye işte allahım biran önce bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşalah :43::43::43::43::43:

Back
X