• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar benıde aranıza alın bende tam dort senedır besıncı seneye dondu sabredenlerdenım yasım 27

hoşgeldiin canım. Bende yeni katıldım ama arkadaşlar süper entegre olmuşlar, benide hemen adapte ettiler. :) İnşallah hepimize uğurlu gelir birsürü hamiş haberi veririrz. :)

canım istanbulda değilim.burada özel bir hastanede ama sigorta karşılayınnca 15 tl verdim.doktorum isteyince 15 tl.istemezse 50 tl dediler.bende doktoruma yazdırdım zaten test sonucum vardı göstrerecek:40:

Yeni topik hayırlı olsun minik gelin ... Ya kızlar benim bugün bat olmadım henüz dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı birde şu elle gebelik testini yaptım oda negatif görünüyor :( size onu soracaktım deneyenınız varmı bu testı bende burda forumlarda ögrendım kac aydır uyguluyorum doğru gibi... Adete 2 3 gün kala başlıyorum bakmaya.. Hani alttan bakıyorsun elin hemen rahım agzına değiyorsa negatif değmiyorsa hamilesin :) kocakarı testini deneyen ve cıkan varmı??? Bilgilendirirmisiniz beni :1:

conqeour....... kan sonucunu alınca hamileyimmm diye haykıracaksın :)

ay canım anlıyorum seni çok iyisin destek oluyosun ama yapma bunu bana çünkü öyle olmayacak ve siz bana teselli vereceksiniz:5:
biliyorum.eminim kızlar testin sonradan belirginleşmesine inanmayacaktım yanılttı beni.
ama yine allhtan ümit kesilmez:52::52::52::52::52:

Yeni topik hayırlı olsun minik gelin ... Ya kızlar benim bugün bat olmadım henüz dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı birde şu elle gebelik testini yaptım oda negatif görünüyor :( size onu soracaktım deneyenınız varmı bu testı bende burda forumlarda ögrendım kac aydır uyguluyorum doğru gibi... Adete 2 3 gün kala başlıyorum bakmaya.. Hani alttan bakıyorsun elin hemen rahım agzına değiyorsa negatif değmiyorsa hamilesin :) kocakarı testini deneyen ve cıkan varmı??? Bilgilendirirmisiniz beni :1:

ya nasıl anlıyoruz kı rahım agzına degdınızı anlamadım bıraz acıklar mısn arkadasım

yanlız bişi dicem kızlar bu akşam tam havanızdasınız maşallh sizlere:nazar::nazar::nazar:
nazar değmesin topicdaşlarımıza:nazar::nazar::nazar:
hepimiz şişirelim göbişleri:49::49::49:

merhabalar Allah çocuk bekleyenlere sabır ve bebiş versin ben de 1 senedir çalışanlardanım Allah hayırlısını versin diyorum bu ay ümitliyim sanki ama bakalım kısmet adet günüme 3-4 gün kaldı

kızlarrrr benim az işim var bir yere kaybolmayın oldu mu gelicem ben :38:

hade bi koşu git gel :10:
ay canım anlıyorum seni çok iyisin destek oluyosun ama yapma bunu bana çünkü öyle olmayacak ve siz bana teselli vereceksiniz:5:
biliyorum.eminim kızlar testin sonradan belirginleşmesine inanmayacaktım yanılttı beni.
ama yine allhtan ümit kesilmez:52::52::52::52::52:

inşallah olumludur sonuç canım ümidini kesme hayırlı haber ver bizlere ocak ayına girerken ilk güzel haberimizi alalım inşallah :16:

merhaba kızlar nasılsınızz ??
bende 2.defa test yaptırmıştım dr.a sonuçları aldım bugün
prolaktin biras yüksek çıkmışş göğüslerinde süt yada su gibi bişey akıyomu dedi ...yok dedimm ...sizce kötü bişeymidir bu ????
bugün reglimin 8.günü ama yumurtam 17mm imiş ...sizce kötümü iyimii ????
hem ovulasyon dönemime war daha ufff ne karışık işler yawwww:50:

kızlar aslında bu ayda benım ılgınc bıraz umıtelnıyorum o yuzden aralıgın ıkısınde hastalandım ve 9 10 11 de esımle beraber oldum ve en son ılıskımızde kasıklarım cok agrıdı sonra 16 17 ve 18 de gogus agrısı kasık agrısı cektım ılk defa oldu gogsum sıstı cok agrıyorlardı sonra gectı ve ben normalde ocagın 7 sınde falan hastalanmam gerekıyor ama ben suanda sancı cekıyorum anlamadım goguslerımde agrıyor ve su gıbı akıntım var

kızlar inşallah gönlünüze göre olur
ben bendeki gebelik belirtilerini yamak istedim
sanırım dölenme gercekleştikten sonra bir gün cok fecı sırt agrım olmuştu sanki sırtım göğsüme yapışmış gibiydi nefen alamıyordum eşime gün boyu masaj yaptırmıştım.
ğöğüs agrım bir gece olmuştu o da sagdan sola dönerken cok fecı acımıştı ama benım aklımda olmadıgından tabı hamileliğe yormadım..
ondan sonra bı daha olmadı taakii hamileliğimi öğrendıkten sonraya dek
akıntım hiç olmadı yenı yenı başlıyor
yanaklarım akşamları kızarıyordu bunu da sımdı hatırlıyorum alnım soğuk yanaklarım sıcaktı o zamanlar anlam verememiştim..
başka da bı belirtim olmadı kasık ağrım yoktu hala da cok nadır, bel ağrım yktu.

koku hassasıyetı ıse hamileliğin 6. haftasından sonra baslıyormuş bende hala yok..kokunun psikolojik oldugunu düşünüyorum.. kirpiklerim de hala dümdüz :D buna özellikle baktım merak edıyordum..

inşallah sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize:)

ya nasıl anlıyoruz kı rahım agzına degdınızı anlamadım bıraz acıklar mısn arkadasım

yani eline gelen sert yuvarlak bişey vars o rahim ağzı oluyor... Eli değers aşağıya inmiş adet olacaksın demek oluyormuş... Ama değmesse hamilesin o yüzden yukarı dönmüş oluyormuş.. Anlatabildimmiki bende tam olarak bilemiyorum gerçekliğini eskiden öyle anlarmış ebeler.. Aslında yeni hamıle bırıne denetmek lazım :)

Var ama belirtiler kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum
Öncelikle akıntım çok fazlaydı hem su gibi hem de beyaz da oldu Mide bulantılarım var geçen hafta her sabah oldu acaba soğuktan mı diyorum bu hafta da bulantıarım azaldı Dün göğüslerim ağrımaya başladı Göğüs ucundaki yuvarlak kısmın içinde kabarcıklar var ama bana mı öyle geliyor anlamadım Ben beklemeyi düşünüyorum

yani eline gelen sert yuvarlak bişey vars o rahim ağzı oluyor... Eli değers aşağıya inmiş adet olacaksın demek oluyormuş... Ama değmesse hamilesin o yüzden yukarı dönmüş oluyormuş.. Anlatabildimmiki bende tam olarak bilemiyorum gerçekliğini eskiden öyle anlarmış ebeler.. Aslında yeni hamıle bırıne denetmek lazım :)

elımı sokmadım ama vajınamın dıs kısmı cok yumusak dıger aylardada boyle mıydı hatırlamıyorum

Back
X