- Konu Sahibi minikgelin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrr ben hala hasta olmadımmmmmmmmm
Kızlar merhaba bir yorum yaparmısınız acaba teste benmi yanlış görüyorum?Eki Görüntüle 316410
eğer gözlerim yanlış görmüyorsa silik çizgi allahım inşallah hamilesindir canım adet gününe de bağlı ve idrarını ne kadar tutuğun da önemli canım
kızz nerden bılıyorsunnn hamıle oldugumu anacım allahmı soyletıyor nedırrr????Sat yarınnnn amaaa ben olmadım hala hasta ınsallah gecede olmazsam hastaaa test yapıcammm
Kızlar merhaba bir yorum yaparmısınız acaba teste benmi yanlış görüyorum?Eki Görüntüle 316410
nasılsın bacım
yahu yumurtalık kısmım acıyor biraz neden acep
Canımbenim amin inş. hepimiz hamişizdir. 5 gün oldu geçeli bu testi akşam 7de yaptım ilk 5 dakikadaki sonuç sonra daha çok koyuldu ama emin olamıyorum yine offffffffffffff....
ilk bakışta göremedim ama ikinciye dikkatli baktığımda silik bir çizgi var orda bence bir iki gün daha sabret ve tekrar yap dah anet çıkacaktır ayyy hadi bakalım inşallah hamilesinn canım yaaa![]()
iyiyim datlım sen nasılsın
bilemedim ben onu şimdi yaaa![]()
bir hafta boyunca garip duygular içindeydim yani garip bir şekilde kasık ağrım falan vardı bugün tık yok:90: bana bir haller oluyor bacım çözemedim gitti
şu batımız gelsede rahatlasak sen de başka bir değişiklik var mı
Teşekkürler canım inş.. hepberaber olalım :)) yarın kan testi sonuçlarını alıcam hayırlısı bakalım.Birde daha önceki aylarda test yaptığımda hiç çizgi çıkmazdı 2 gündür yapıyorum farklı markalarla silik çizgi çıkıyor...
Teşekkürler canım inş.. hepberaber olalım :)) yarın kan testi sonuçlarını alıcam hayırlısı bakalım.Birde daha önceki aylarda test yaptığımda hiç çizgi çıkmazdı 2 gündür yapıyorum farklı markalarla silik çizgi çıkıyor...
yok bacım başka bir belirtim yok o kısmımdaki sancı gibi bir şey buguün çıktı
baKALIM BAT 4 ocakk![]()
ayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım aloyy![]()
inşallah çok güzel haber verirsin yarın haberini bekliyorum hadi bakalım. daha önce ikinci çizgi çıkmadıysa bu bence güzel bişii
![]()
kızzz bebıs gelıyor bebısssssssssssssssskızlar merhaba bir yorum yaparmısınız acaba teste benmi yanlış görüyorum?Eki Görüntüle 316410
hayır yapmadım acıkcası yapıp negatıf cıkar dıe korkuyorummmm geceyı beklıycemmm adet olmazsam kesın hamıleyım cunku ben hıc unumde hasta olmadımtest yapmadın mı hiçç :26: Hadi yapda güzel haber ver bize :)
herşeyi bize allah söyletiyor kız valla hepinize en içten şekilde hamile olun diye dua ediyorum allahım kulun kula duasını kabul edermiş güzel haberlerini bekliyorum canım
kızzz bebıs gelıyor bebıssssssssssssssss
aminnnn canımm ağzınız bal yesin balımmm :))) moral verdiniz saolun kızlar...