• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

aksınee hıc sabırlı degılım ama nedense ıcımden bır sess sabret yapma test dıyorrr yok sa adetıme 6 gun kalaa yapmıstım negatıftııı :D sımdı ıse sabredıyorum cunku test yapıp negatıf cıkarsa uzulcem ama kırmızıları gorunce uzulmıycem cunku teste umutla beklıyorsunnnn ama adettteee pat dıe gelıyor

:9::9: bak bu konuda çok haklısın hiiç birşey olmamış gibi pat diye geliveriyorlar :D

vallahıı terbıyesızler gelmeden once bır sorargelıyımmı musaıtmısın dıee bat cat kapı gelıyor arsız yuzsuzz:1::1:

:60:
:60::60::60::60:vuuuvvvv çok güldüm balım yaa ömrün uzun olsun emi dediğin gibi arsız yüzsüzler ne olacak her ay geliyo ne varsa gelme bir ayda mutlu olalım :D birde utanmadan uslu uslu gelipde gitmiyolar gelince dünyamı alt üst ediyolar pis sancılarıynan :47:

:60:
:60::60::60::60:vuuuvvvv çok güldüm balım yaa ömrün uzun olsun emi dediğin gibi arsız yüzsüzler ne olacak her ay geliyo ne varsa gelme bir ayda mutlu olalım :D birde utanmadan uslu uslu gelipde gitmiyolar gelince dünyamı alt üst ediyolar pis sancılarıynan :47:

ben galıba kafayısıyırıyorum test yapmadıkca gecee test yapar sonucu yazarımm sızlere

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir aydır sürekli okuyorumm yorumlarınızıı bende 1.5 yıllık evliyim ve eylül ayından beri çocuk istiyoruz eşimlee bazen psikolijik olarak belirtileri yaşıyorum :(( sanırım depresyondayım uyku düzenim herşeyim mahvolduu :(( çok dengesiz uyuyyorumm iştahsızlık var saatlerce aç kalabilirim kalkar kalmaz bir gofret atıyorum ağzıma sonraa saatlerce yemiyorum çok mutsuzum çünkü :(( son ay dır adetime yakın sol kasığımda sürekli batma şeklinde ağrılar oluyordu ama öyle rahatsız edici bir ağrı değil düzensiz adet görüyorum bazen 15 gün geçikebiliyor geçen ay dr gittim smear için parça aldılar sonuç temiz çıktı. kist falanda yok...

Şimdi kızlar en son adetimi 5 aralıkta gördüm ve 4 gün sürdü ve 1 önce sol kasğımda batma şeklindeağrılar oldu eğilirken tam kalkerken kasılıyordu ve göğüs uçlarımda hassasiyet oluştıu ama bu gün bu belirtilerin hiç biri yok kasık ağrısı sadece göğüslerim yanlardan hafif dokununca ağrıo çok sık idrara çıkıyorum geçen ayda çok çıkmıştım ama gebelik olmadı dün test yaptım negatif çıktı sanırım erken yaptım eşimle adetim bittiktan bir hafta sonra gün aşırı sürekli beraber olduk şimdi sabırla bekliyorum bütün arkadaşlarım hamilee aynı anlarda başladık onlar şimdi 2 aylık 3 aylık hamilee bende onlarda gibi anne olmak istiyorumm :( çok mutsuzum Allahım bütün herkeze versin bebek inş Arkadaşlar

ay maşallah negüzel darısı başımıza olmurmu acaba hamilelik belirtisi gezip durdum demişsin peki bebek beklediğin andamı geldi yoksa hani derlerya ümidi kestim test bile yapmadım bi baktım hamile kalmışım belirtim bile olmadı öyle olanlardanmısın sende

sağol canım olacak inşallah allhın izniyle isteyen herkese nasip olsun inşallah.benimki şöyle oldu canım...

Geçen sene mayıs ayında korunmayı bıraktık daha ilk ay doktora gittim ve herşeyin normal olduğunu öğrendim.6 ay denedikten sonra tekrar gittim eşimin sperm testi ve benim hormon testi sonuçlarım da normal çıktı.Şubat ayında rahim filmi çekildi onun sonucu da temizdi çok şükür ve ben o ay kimyasal gebelik yaşadım idrar testi pozitif çıktı ancak kanda değer düşük çıkmıştı.Mayıs ayında klomen kullandım ve o ayın sonunda çatlamayan folikül oluştu bir ay ara verdik yani hiçbir ilaç kullanmadım.Temmuz ayında klomenle birlikte çatlatma iğnesini denedik ama sonuç yine negatifti.Doktorum beni tüp bebek merkezine yönlendirdi gittim görüştüm artık aşılamaya geçmemiz gerektiği söylendi ve bana korunmasız bir yılı doldurduğumuz için kendiliğimden hamile kalma şansımın %1-1.5 olduğunu söylediler.Ben o ay hiçbir tedavi istemedim ramazan oruç tutuyorum ilacı düzenli kullanamam hem doğru düzgün çalışma yapamayız dedim çünkü eşim genellikle iftardan hemen sonra uyuyor:))nitekim de öyle oldu gün aşırı falan çalışamadık haftada bir falan olmuştur. neyse hiçbirşey kullanmadan bu ay çok şükür hamile kaldım.demekki zamanı varmış o yüzden beklemiş.eşim adet günüm geçmemesine rağmen idrar testi yapmam için ısrar etti yaptık 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama tam güvenemedik işte kimseye söylemedik.Bugün kan testinde pozitif sonucu görünce sevdiklerimizle paylaştık mutluluğumuzu.

Benim bu hayatta önemli işlerimin hiçbiri kolay olmadı bu da öyle oldu ama oldu ya önemli olan o.Bu benim için bir sınavdı bence çünkü etrafımda benden sonra isteyip hamile kalan o kadar çok kişi vardıki onların mutluluğuna ortak olmaya çalıştım ama kendime de üzüldüm hep bir taraftan.

Sizlerle birşeyi daha paylaşmak istiyorum.Ben o ay çok dua ettim arkadaşlar dua ederken şöyle dedim sevgili peygamberimiz hz Muhammet Mustafa (sav) yüzü suyu hürmetine onun aracılığı ile dularımı kabul eyle ya rabbi dedim.Sabah ve yatsı namazlarından sonra bir fatiha da silsileyi aliyye hazretlerinin ruhlarına bağışladım ve onların aracılığı ile duamın kabul olmasını diledim.bir de sahuru beklerken birkaç defa 707 defa ya varis diye dua ettim.

İşte böyle biraz uzun oldu kusura bakmayın.İnşallah tüm isteyen bekleyen dua edenler en yakın zamanda bu mutluluğa erişir ben de hamileliğimi sağlıklı bir şekilde devam ettiririm.Hep inandım birgün olacağından emindim ama açıkçası o ay hiç beklemiyordum.İnanmaktan vazgeçmeyin ve bol bol dua edin.

merhaba sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini inş. bende en kısa zamanda hamile kalırım

amin canım

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir aydır sürekli okuyorumm yorumlarınızıı bende 1.5 yıllık evliyim ve eylül ayından beri çocuk istiyoruz eşimlee bazen psikolijik olarak belirtileri yaşıyorum :(( sanırım depresyondayım uyku düzenim herşeyim mahvolduu :(( çok dengesiz uyuyyorumm iştahsızlık var saatlerce aç kalabilirim kalkar kalmaz bir gofret atıyorum ağzıma sonraa saatlerce yemiyorum çok mutsuzum çünkü :(( son ay dır adetime yakın sol kasığımda sürekli batma şeklinde ağrılar oluyordu ama öyle rahatsız edici bir ağrı değil düzensiz adet görüyorum bazen 15 gün geçikebiliyor geçen ay dr gittim smear için parça aldılar sonuç temiz çıktı. kist falanda yok...

Şimdi kızlar en son adetimi 5 aralıkta gördüm ve 4 gün sürdü ve 1 önce sol kasğımda batma şeklindeağrılar oldu eğilirken tam kalkerken kasılıyordu ve göğüs uçlarımda hassasiyet oluştıu ama bu gün bu belirtilerin hiç biri yok kasık ağrısı sadece göğüslerim yanlardan hafif dokununca ağrıo çok sık idrara çıkıyorum geçen ayda çok çıkmıştım ama gebelik olmadı dün test yaptım negatif çıktı sanırım erken yaptım eşimle adetim bittiktan bir hafta sonra gün aşırı sürekli beraber olduk şimdi sabırla bekliyorum bütün arkadaşlarım hamilee aynı anlarda başladık onlar şimdi 2 aylık 3 aylık hamilee bende onlarda gibi anne olmak istiyorumm :( çok mutsuzum Allahım bütün herkeze versin bebek inş Arkadaşlar

mrh her şeyden önce umutsuzluğu bırakacağız ben 1 senedir korunmuyorum ve hamile kalamadım umudumu yitirmedim Allah büyük inş hamile kalacağız er geç
Sizin temiz çıkmış bazı şeyler buna da şükredin ben de kist var inş hamile kalacağıma inanıyorum

LÜTFEN MORALİNİZİ BOZMAYIN anne adayları ( anne adayları diyorum özellikle : ))
PSİKOLOJİK KISIRLIK diye bir haber dinlemiştim geçenlerde Sanırım bizi anlatıyorrrrrduu

Selamlarr Artik ben de bu klube uye olayim diye dusunuyorum kisaca kendi hikayemi anlatiyim;21 yasindayim ve 1,5 sene olacak evleneli (1 ay sonra), ve 5 aydir cocuk istiyoruz. Bende pko var malesef ilk adetimden beri 3 ayda 4 ayda bir regl oldugmu bilirim. Evlendikten sonra duzen biraz degisti ama yinede duzenli adet olamadim hapsiz. simdide 3 aydir duphaston kullanicaktim 2 ay aldim bu ay almadim hapi cunki dr oylesine vermisti denemem icin pko oldugmu soyleyince sonra film felan cekindim kadin cocuk olmamasi icin hic bi problem yok dedi pko gorunumude yoktu ustelik yumurtaliklarimda. Adetim (hapi bu ay kullanmadigim icin sanirim) 5 gun gecikti ve bende test yaptim ama negatif. ama hala adet olmadim. Sanki hic hamile kalamiycak gibi bir his dogardi icime pco ile tanistigim gunden beri ve halada cabalar fayda vermeyince hislerim devam ediyor biliyorum bir gun bende anne olucam bir yanim da bunu soyluyor.
Pko olupta benim gibi hisseden ve anne olan varmi ne olur bana biraz umit verin. Rabbimden umidimi kesmedim ama bi yandan da evlenince cocun olmaz diyenlerin sozleri aklimdan gitmiyo. Psikolojimi iyice bozmak istemiyorum stresi bi kenara atmaya calisiyorum.
Dilerim Rabbim hepimizin yuzunu guldurur ona acilan ellerimizi geri cevirmez. Dilerim yavrularimizi kucagmiza alacagimiz gune sabirla hayirla eristirir.
Allah yar ve yardimcimiz olsun bu yolda. Altindan kalkamayacagimiz yukler yuklemesin Rabbim uzerimize. Hayir,sabir ve dua ile canlarim.. AMiN !!!

LÜTFEN MORALİNİZİ BOZMAYIN anne adayları ( anne adayları diyorum özellikle : ))
PSİKOLOJİK KISIRLIK diye bir haber dinlemiştim geçenlerde Sanırım bizi anlatıyorrrrrduu

ya ben dün gece gördügüm rüyadan cok etkilendim :14::14::14::14: cift cizgi görüyordum sonra da diyordum nasil olur ben hastayim diye.. su an gercekten de hastayim :14: bu gidisle sadece rüyamda görcem galiba.. psikolojik olarak gercekten kisir hissetmeye baslicam bu gidisle...:14:

benim bu ay regl im bugünden itibaren 8 gün geçti ama korkumdan test yapamıyorum bıktım negatif çıkan ntestlerden ALLAH ım sen dualarımızı geri çevirme yarabbim

mrh her şeyden önce umutsuzluğu bırakacağız ben 1 senedir korunmuyorum ve hamile kalamadım umudumu yitirmedim Allah büyük inş hamile kalacağız er geç
Sizin temiz çıkmış bazı şeyler buna da şükredin ben de kist var inş hamile kalacağıma inanıyorum

Çok teşekkür ederim Amin! İnş 2012 bize melekleriimizi gönderiri RAbbim dualarımız bu dileklerimizi inş geri çevirmez en kısa zamanda hamile kalırız inş ARKADAŞLAR

eşimi ikna etmiştim birkaç ay daha olmazsa aşılama yaptırmaya ama az önce vazgeçtiğini söyledi öyle üzgünüm ki

alında canım senin zaten bir tane olmuş ikinciside olur üzmemeye çalış kendini inşallah ikinci bekletmez seni daha fazla bizide inşallah

Back
X