Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir aydır sürekli okuyorumm yorumlarınızıı bende 1.5 yıllık evliyim ve eylül ayından beri çocuk istiyoruz eşimlee bazen psikolijik olarak belirtileri yaşıyorum

( sanırım depresyondayım uyku düzenim herşeyim mahvolduu

( çok dengesiz uyuyyorumm iştahsızlık var saatlerce aç kalabilirim kalkar kalmaz bir gofret atıyorum ağzıma sonraa saatlerce yemiyorum çok mutsuzum çünkü

( son ay dır adetime yakın sol kasığımda sürekli batma şeklinde ağrılar oluyordu ama öyle rahatsız edici bir ağrı değil düzensiz adet görüyorum bazen 15 gün geçikebiliyor geçen ay dr gittim smear için parça aldılar sonuç temiz çıktı. kist falanda yok...
Şimdi kızlar en son adetimi 5 aralıkta gördüm ve 4 gün sürdü ve 1 önce sol kasğımda batma şeklindeağrılar oldu eğilirken tam kalkerken kasılıyordu ve göğüs uçlarımda hassasiyet oluştıu ama bu gün bu belirtilerin hiç biri yok kasık ağrısı sadece göğüslerim yanlardan hafif dokununca ağrıo çok sık idrara çıkıyorum geçen ayda çok çıkmıştım ama gebelik olmadı dün test yaptım negatif çıktı sanırım erken yaptım eşimle adetim bittiktan bir hafta sonra gün aşırı sürekli beraber olduk şimdi sabırla bekliyorum bütün arkadaşlarım hamilee aynı anlarda başladık onlar şimdi 2 aylık 3 aylık hamilee bende onlarda gibi anne olmak istiyorumm

çok mutsuzum Allahım bütün herkeze versin bebek inş Arkadaşlar