- Konu Sahibi minikgelin
kızlar benıde aranıza alın bende tam dort senedır besıncı seneye dondu sabredenlerdenım yasım 27
canm hoşgeldin ne kadar da çok olmuş Allahım daha fazla bekletmesin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benıde aranıza alın bende tam dort senedır besıncı seneye dondu sabredenlerdenım yasım 27
aay canım ya olsun uzun olsun her bir cümleni merak ettim bende çok istiyorum rabbim bizede nasibetsin inşallah bizede dua et allah sanada saglıkla kucagına almayı nasibetsin inşallah amiin
ayyy ne güzel maaşllah sabrın sonu selamettir işte Allaha sığındıktan sonra ve herşeye kadir odur dedikten sonra olmayacak şey yok. Rabbim tüm sabredenlere hayırlı evlatlar versin. sende inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeciğini kucağına.....
ama kisme katılmıyo ki bizee aşşada üç beş on üye var ama tık yok. azcık sohbet olsun neşe dolsun topiğimiz demi ama ablam yaaa![]()
merhaba kızlar ben de bebek isteyenlerdenim. daha adetime 6 gün var. fakat benim 10 gün kala bel ağrım başladı. özellikle eğildiğimde feci arıyor. bazen karnımda ağrıyor. adetteki gibi. 2 gündür de göğüslerim acımaya başladı.iğne gibi batıyor ha birde koyu halka kısmında küçük beyaz siğil gibi noktalar var.önceden varmıydı hiç dikkat etmedim ama. fazlada kendimi kaptırmak istemiyorum ama umutluyum iştesizce kan testi yaptırsam adete 3 gün kala çıkar mı? eğer bebek yoksa da bu bel ağrısı meraklandırdı beni.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))
gözün aydın canımmmm![]()
oohhhhhh be kırdık şeytanın bacağını uzun zamandan sonra hayırlı olsun tatlım Allah kucağınada almayı nasip etsin
Amin canlarım benim buradaki arkadaşlıklarım sayesinde yendim telaşımı ben inş. sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya :) Darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına dolsun göbişler :))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))
2 dkkalıgına ben geldım kızlar kocıs dısarı cıktı gelcek sımdı merak edenler ıcın durumlar hala aynı bekleyısteyımmm sızlerle konusunca ıcım rahatlıyor bır nevı
tebrik ederim.Allah sana ve bebeğine sağlık versin
Gözün aydınn canımm walla nasıl sevindim anlatamam insan motive oluyorrrrrrrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasıip etsin muhtemelen 3 haftalıksındır canımm hadi bakalım darısı bizlerin başına sabırla bekleyenlerin başınaaaa AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!
2012 girerken Sabredenler klübünde bu haberleri almak insana çok iyi geliyorrr