• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm bakma sen ona miisss gibi hamile olmayan 0-5 diyo ona baksana sen takılma tadını cıkar tatlım

Yaaaa bende şaşırdım şimdi naapıcamı neye inansam bilemiyorumki nedir bu sonuç her labratuvarda bu sayılar değişiyormu acaba? Bir senin dediğin gibi bakıyorum evet bebiş burda en alta bakıyorum yok :((

Amin canlarım benim buradaki arkadaşlıklarım sayesinde yendim telaşımı ben inş. sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya :) Darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına dolsun göbişler :))))

hadi bakalım canım benim ayagın ugurlu gelir inşallah bize tebrikler allah tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:

Yaaaa bende şaşırdım şimdi naapıcamı neye inansam bilemiyorumki nedir bu sonuç her labratuvarda bu sayılar değişiyormu acaba? Bir senin dediğin gibi bakıyorum evet bebiş burda en alta bakıyorum yok :((

cnm benm neye inancan tabiki bana:1: şaka bir yana cnm sımdıden stres yapma tatlımmm aaaaaa kızcam bak keyfını cıkar git eylül topiğine yerleşmeye basla bile:54:

İnş. canım amin ama şu sonç beni strese soktu şimdi bi bakın sizde yanılıyormuyum?

iyide tatlım boşuna acaba diyorsun hamile olmayan 0-5 diyor seninki 91 acaba diyecek bişe yok. sen onları bırakta bze belirtin varmıydı kay aydır debeleniyordun onları anlat :)

iyide tatlım boşuna acaba diyorsun hamile olmayan 0-5 diyor seninki 91 acaba diyecek bişe yok. sen onları bırakta bze belirtin varmıydı kay aydır debeleniyordun onları anlat :)

Moral verdiniz kardeşlerim çok teşekkür ederim neyse kuzenlede konuştum sorun yokmuş 3 haftalık bebiş ondan seviye düşükmüş.3 aydır korunmuyorduk fakat geçen yıl ilk bebğimizi aldırdık..Belirti regl olmakla aynıydı fakat vücuduma gelen halsizlik ve baş ağrıları en büyük belirti oldu sanırım...

Moral verdiniz kardeşlerim çok teşekkür ederim neyse kuzenlede konuştum sorun yokmuş 3 haftalık bebiş ondan seviye düşükmüş.3 aydır korunmuyorduk fakat geçen yıl ilk bebğimizi aldırdık..Belirti regl olmakla aynıydı fakat vücuduma gelen halsizlik ve baş ağrıları en büyük belirti oldu sanırım...

bebişimize stres yasak tatlım unutma bizede dua et

kızlar iyi geceler herkeseee

Bende çıkıyorum artık kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum yarın görüşürüz inş. dualarım sizinle öptümmm....

valla bacım kız panık yapınca bende panık yaptım unuttum :31:

neyse bacım yaa ama bildiğim birşey var ne olursa olsun bu ay asla acaba demicem yani şuan adetimin 6. günü hala gögüslerimde yeşil damarlar belirgin kasıklarımda yanma var vee diğer belirtiler demekki belirtilere takılmamak lazım diye düşünüyorum bu kararı 2aydır uygulamaya çalışıyorum ama beceremiyordum inşallah bu ay becericeeeeeeeeeeeeeeem:)

neyse canım için rahatlamaş tekrar tebrikleer

bende 6,5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadım.adetim 3 gün gecikti ümitlenerek yumoşlarımla konuşmaya başladım ama yine yine hüsran adet oldum.

Back
X