- Konu Sahibi minikgelin
Kızlar bişey dicek olan yokmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişey dicek olan yokmu?
cnm bakma sen ona miisss gibi hamile olmayan 0-5 diyo ona baksana sen takılma tadını cıkar tatlım
Amin canlarım benim buradaki arkadaşlıklarım sayesinde yendim telaşımı ben inş. sağlıklı hayırlı bir evlat getiririm dünyaya :) Darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına dolsun göbişler :))))
hadi bakalım canım benim ayagın ugurlu gelir inşallah bize tebrikler allah tamamına erdirsin![]()
Yaaaa bende şaşırdım şimdi naapıcamı neye inansam bilemiyorumki nedir bu sonuç her labratuvarda bu sayılar değişiyormu acaba? Bir senin dediğin gibi bakıyorum evet bebiş burda en alta bakıyorum yok(
İnş. canım amin ama şu sonç beni strese soktu şimdi bi bakın sizde yanılıyormuyum?
iyide tatlım boşuna acaba diyorsun hamile olmayan 0-5 diyor seninki 91 acaba diyecek bişe yok. sen onları bırakta bze belirtin varmıydı kay aydır debeleniyordun onları anlat :)
tbk cnm ben bunu sormayı kaçırdım: kızı eylüle gönderdim
![]()
eylüle gönderdim derken
eylülde doğum yapanlar topiğine hamilemiyim değilmiyim diye şüpheleniyor ya
iyide tatlım boşuna acaba diyorsun hamile olmayan 0-5 diyor seninki 91 acaba diyecek bişe yok. sen onları bırakta bze belirtin varmıydı kay aydır debeleniyordun onları anlat :)
hııım vay seni vaaay sormadan yoldın kadıncagızı tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sana:)
Moral verdiniz kardeşlerim çok teşekkür ederim neyse kuzenlede konuştum sorun yokmuş 3 haftalık bebiş ondan seviye düşükmüş.3 aydır korunmuyorduk fakat geçen yıl ilk bebğimizi aldırdık..Belirti regl olmakla aynıydı fakat vücuduma gelen halsizlik ve baş ağrıları en büyük belirti oldu sanırım...
valla bacım kız panık yapınca bende panık yaptım unuttum![]()
Moral verdiniz kardeşlerim çok teşekkür ederim neyse kuzenlede konuştum sorun yokmuş 3 haftalık bebiş ondan seviye düşükmüş.3 aydır korunmuyorduk fakat geçen yıl ilk bebğimizi aldırdık..Belirti regl olmakla aynıydı fakat vücuduma gelen halsizlik ve baş ağrıları en büyük belirti oldu sanırım...