• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydııın herkese :16::16:
ayneyynaya katılıyorum ya ne kadar hızlı ilerliyor bu topik! :21::21:
anladığım kadarıyla iki hamişimiz var, oh oh nazar değmesin :nazar:
benim de 30 aralık ve 4 ocak arası çok mühim günlermiş, doktor iyi değerlendirin dedi :17::17: bakıcaz bakalım...

Günaydın cnm. Benimde 26 - 28 günde olurdu. Buna göre bakarsak 03 Ocak ya da 05 Ocak. Geçen ay gecikmem oldu ilk defa 32 günde geldi kırmızılar. buna görede 08 Ocak. Neye göre bekleyeceğimiz şaşırdım aslında. Bana göre 7 gün.:)

akıntı var bende. Baş ağrısı oldu akşam, sanırım monitöre bakmaktan . Sol kasığımda da ara batmalar ama sanki yumurtlama belirtisi gibi, hâla oluyor ara sıra. Ama bu ay hep oldu. İncir kürü kullandım süreklimi yumurtluyorum acaba :) İnşallah hayırlı haberlerimiz gelir en kısa sürede..
cnm akıntı olduğu hergün denedik biz de ne olur ne olmaz diye :) bu ay verimli geçti;inşşalh Allah'ım nasip etmiştir şu an mercimek inşallah göbüşümdedir:1: artık dün akşam itibariyle nadasa çekildim;sonucu bekliyorum.

günaydın minikgelinimmm sanırım 2 kişi hamiş ayaklarını iyice sürttürsünler yeni topicimiz uğur getirsin herkese:16:

Cok sevindim bu sene sonunda gördük sukur hamileleri :)burda bari guZel haber alayım da mutlu olayım yarına sabahada hamış haberi alayım hadi hamisleri kutluyorum allahım hAyirli doğumlar hAyirli evlatlar nasip etsin ins :)darısı bizlere:)

günaydın kızlar
yeni hamişlerimiz var galibaa tebrikn ediorum onları..
yeni hamile hberleri almak üzere diorum
rabbim inşallah hepimizi a-karnınıdakucağınıda boş bırakmaz (aminn)..

kızlar merhaba
benim kan testi 153 çıktı. Doktor eğer bugün verdiğim testte iki katı artarsa hamilelik yolundadır dedi. Yoksa tehlikeli dedi. Coraspin + folbiol + ve clonex 0.4 lük verdi. akşam ilk iğnemi vurundum.
Karnım çok ağrıyor. özellikle gece resmen ağrıdan öldüm sizce nedendir? Bilgisi olan varmı?

canım inşallah herşey yolundadır......
meraklanma bebişin seninle.....

günaydııın herkese :16::16:
ayneyynaya katılıyorum ya ne kadar hızlı ilerliyor bu topik! :21::21:
anladığım kadarıyla iki hamişimiz var, oh oh nazar değmesin :nazar:
benim de 30 aralık ve 4 ocak arası çok mühim günlermiş, doktor iyi değerlendirin dedi :17::17: bakıcaz bakalım...

canım ovucan testimdeki ikinci çizgi dün bayağı koyu çıktı bugün öğlene doğru yapacağım ikisi de aynı koyulukta olacaktır kesin bugün 14. günüm akıntım dünden beri iyice yoğunlaştı biz de en mühim günlerimizi yaşıyoruz tocacığıma da keçiboynuzu yediriyorum çok kötü kokuyor garibim nasıl yiyiyor onu yaa katır kutur götürüyor. Benim eşim sevmediği yemem dediği şeyi asla öldürsen yemez özellikle tadını hiç bilmiyorsa keçi boynuzunu da ben yemem dedi kocacım bebişimiz için dedim aldı yiyiyor valla kıyaaamaaammmm :16: :69:

Günaydın Neslisesu. Ben bugüne kadar hiç ateş tablosu yorumlamadım ama, gördüğüm 36.6 da sabitlemişsin ateşi :) Bat geldiğinde düşüyorsa kırmızılar geliyor bildiğim ama senin yükselmiş ve düşmemiş. :) hayırlarla gelsin inşallah bebişin. Varmı belirtiler :) 2012 inşallah güzel haberlerle başlar.

canım 5-6 gündür karnımın alt kısmında ve özellikle sağ kasığımda hareketlenmeler var....
başlarda daha fazlaydı beni rahatsız ediyordu sancılar şimdi azaldı hala var...
benimde 5-6 gündür ağrıyor..oda başlarda çok çok fazlaydı şimdi azaldı.....
normalde adet günüm belim ağrıyordu....
kasıklarım karnımın alt kısmı sancılanmazdı hiç...
göğüslerimde geçen ay çok çok ağrımıştı....
şimdi az dokununca acıyor....
içim kıpır kıpır kendimi hamile gibi hissediyorum.....
öyle işte....
heyecandan 2 gecedir sürekli uyanıyorum.....uyuyamıyorum.....
Allahım güldür yüzümüzü ne olur.....

günaydın kızlar;bata 7 gün kaldı...ne hamilelik belirtisi ne de hissi.Azıcık umut geliyor bazen;sonra kayboluyor.Şu anda hiçbir ağrım;sıkıntım,akıntım yok.Sanırım bu beni kırmızılara doğru götürüyor.:36::36: Allah'tan hayırlısını diliyorum;inşallah hayırlsı benim bu ay hamiş olmamdır...:17::17:

canım günaydın.....
kırmızıları görmeden umudunu yitirme....

günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))

ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))

günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))

ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))

Neee yılbaşı gecesi düğünmü :)))
OOOOOO Süpermiş çok güzel bişi olsa gerek hem yeni yıl partisi hem düğün :)) TEbrik ederim canım her gününüz güzel geçsin inşallahh....

günaydınlaaaaaaar...

canım bol bol eğlenceli dakikalar dilerim sana.....
her anın tadını çıkar......

cnm akıntı olduğu hergün denedik biz de ne olur ne olmaz diye :) bu ay verimli geçti;inşşalh Allah'ım nasip etmiştir şu an mercimek inşallah göbüşümdedir:1: artık dün akşam itibariyle nadasa çekildim;sonucu bekliyorum.

Belkide öyle belirli tarihlere göre planlayıp diğer tarihleri boş geçmemek lazım. Regl tarihine yakın da hamile kalan çok. Ölçüm yapmadıysan eğer, devam derim arkadaşım. Ben ovulasyon testi kullanmadım, ölçüm yapmıyorum. Bu ay benim yüzümden sivilcede eksik olmadı. sivilce ve akıntı gördüğüm her zamanlamayı değerlendirmek istiyorum.

kızlar ateş tablom.....
14 Aralık 36.4
15 Aralık 36.5
16 Aralık 36.3
17 Aralık 36.5 (ovulasyon pozitif)
18 Aralık 36.4 (ovulasyon pozitif)
19 Aralık 36.2 (ovulasyon pozitif)
20 Aralık 36.3
21 Aralık 36.4
22 Aralık 36.5
23 Aralık 36.6
24 Aralık 36.7
25 Aralık 36.4
26 Aralık 36.6
27 Aralık 36.6
28 Aralık 36.6
29 Aralık 36.6

BAT a 2 gün var.......
famusay.......minikgelin......ecntrk........diğerleri kızlar yorum yapın ya.......

günaydınlaaaaaaar...

OOOOoohh. Sıhhatler olsun. Şimdiden mutluluklar diliyorum. Evet bol bol eğlen, keyfini çıkart. İnşallah bebişinde hiç bekletmeden hemen gelsin. :)

Back
X