• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

Kızlar günaydın.

Dün doktora gittim hem muayene oldum hemde test yaptırdım. gebelik yokmuş. 3 günlük gecikmemde stresten dedi doktor. ve biraz önemsiz dedi mantar gördü. ilaç verdi. ve birde yumurtlama günlerim için tarihler verdi.
Aslına bakarsanız çokta iyi oldu hamile olmadığım çünkü tomografiye falan girmiştim bu ay. ve ilaç kullanıyorum.
doktor birde dediki ay içerisinde kullandığınız ilaçların bir etkisi olmaz bebek üzerinde dedi. sadece adet gününüze 5 gün kala ilaçları bırakın dedi. folik asit verdi ona başlıcam bugun.

kızlarrr bişi sorucam bilen veya yapan varsa lütfen yardımcı olsun.
ben bu ay hayit tohumu yada soğan ve incir kürü yapayım diyorum.sizce hangisi daha etkilidr:7:
yada başka bir tavsiyesi olan varmı.şöyle en kalitelisnden yumuş oluşturacak kürler varmı bilinen:8:

kızlarrr bişi sorucam bilen veya yapan varsa lütfen yardımcı olsun.
ben bu ay hayit tohumu yada soğan ve incir kürü yapayım diyorum.sizce hangisi daha etkilidr:7:
yada başka bir tavsiyesi olan varmı.şöyle en kalitelisnden yumuş oluşturacak kürler varmı bilinen:8:

Ben bu ay incir kürünü yaptım. bu günden itibaren 7 gün ara veriyorum. Sonra ikinci 21 günlük bölüme geçicem. İnşallah faydalı olmuştur. Benim bat 3 - 08 Ocak arası. (26 - 32 güne göre) belkide gelmez, ikinci küre gerek kalmaz. Ben karnımın altında sürekli hareketler hissettim bu ay. Dediğim gibi sivilcem pek olmaz, sadece ovulasyn dönemi belirtileri ile birlikte ve regl öncesi olurdu. Bu ay sivilcenin biri bitti, diğeri çıktı. Hep vardı. Eşim içinde keçiboynuzu kürünü yaptım. Bol bol da tarihleri değerlendirdim. Yalnız benim tam kapsamlı derin bir kontrol olmasa da Rahim, smear, kist vb. bakılmıştı, birşey yok demişti dr. Onun için soğan kürü yapmadan, direk incir (havuçlu) kürü yaptım. Önce soğan kürü yapıp varsa kistleri yok edenler var. Sanırım seninde hiçbir sorunun yok dimi ?

canım ya bende araştırıyorum kaç sattir.hangisini yapsam karar veremedim.benimde bakıldı temiz çok şükür ama soğan kürünü yapsamda şöyle bi iyice gözüken gözükmeyen ne varsa temzilesemi bilemedim.ama korkuyorum yanlış bişi yapmaktanda.incir kürü mantıklı geldi birde hayit ama hangisini yapıcam bilemiyorum.birde doktorum klomene başlarız demişti.başlarsa kızlar bu çaylara birlikte klomen zararlı olurmu dersiniz:37:

canım ovucan testimdeki ikinci çizgi dün bayağı koyu çıktı bugün öğlene doğru yapacağım ikisi de aynı koyulukta olacaktır kesin bugün 14. günüm akıntım dünden beri iyice yoğunlaştı biz de en mühim günlerimizi yaşıyoruz tocacığıma da keçiboynuzu yediriyorum çok kötü kokuyor garibim nasıl yiyiyor onu yaa katır kutur götürüyor. Benim eşim sevmediği yemem dediği şeyi asla öldürsen yemez özellikle tadını hiç bilmiyorsa keçi boynuzunu da ben yemem dedi kocacım bebişimiz için dedim aldı yiyiyor valla kıyaaamaaammmm :16: :69:

bana da kendisi (herhalde internetten okumuş), keçi boynuzu kürü yapıcam dedi :52::52::52: keçiboynuzu aldım geçen h.sonu aktardan. iki çeşit varmış, aktardaki genç çocuk hafif gülümseyerek sordu; ne için kullanacaksınız diye :41::41::41: nasıl sinirlendim, hemen fakültede deney yapılacak deyiverdim :1::1::1: tam kasadayken ne deneyi sorabilir miyim demez mi?! :52::52::52: ben de aramosıyla ilgili birşeyler deyiverdim (gıda mühendisliği mezunuyum ben) :46::46::46: deli adam yaaa.. neyse işte şimdi kocacom kendine kaynatıp içiyor. ama bir görsen aleyyna halini çok gülersin :1::1: burnunu kapatıp içiyor... kötüymüş tadı

arkadaşlar ben yeni üyeyim. bana moral verin lütfen. eşim azospermi. doktor tüp bebek yaptırın diyor ama maddi durum elverişli değil. bu ay adetim 3 gün geçikti. adetim çok normaldi. ilk defa gecikiyor. karnım biraz ağrıyor ama henüz adet olmadım. inşallah da olmam. ya beklemek çok kötü.test yapmak da istemiyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm. arkadaşlar lütfen dua edin. 2 yıllık evliyim, 1 yıldır uğraşıyoruz. bitki kürleri denedik ama şimdilik bişey çıkmadı. inşallah adet görmem yaa. çok sabırsızım :(

arkadaşlar ben yeni üyeyim. bana moral verin lütfen. eşim azospermi. doktor tüp bebek yaptırın diyor ama maddi durum elverişli değil. bu ay adetim 3 gün geçikti. adetim çok normaldi. ilk defa gecikiyor. karnım biraz ağrıyor ama henüz adet olmadım. inşallah da olmam. ya beklemek çok kötü.test yapmak da istemiyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm. arkadaşlar lütfen dua edin. 2 yıllık evliyim, 1 yıldır uğraşıyoruz. bitki kürleri denedik ama şimdilik bişey çıkmadı. inşallah adet görmem yaa. çok sabırsızım :(

canım hadi test yap inşallh hamilesindir..hadi yap korkma varsa öğreniriz hep beraber.:49:
hadi eczaneye koş koş koş:46:

3 gün yine de erken, istersen birkaç gün daha bekle öyle yap testi...üzülmeni istemeyiz..inşallah bebiş vardır göbüşünde :16::16::16:

RABBİM isteyen herkese hayırlı salih evlatlar verir inşallah. bi yerde okumuştum; ALLAH(c.c.) sevdiği kullarına zorluk verirmiş. bizler de sevdikleri arasında oluruz inşallah. ben hiç ümidimi kaybetmedim. halen de ümitliyim. inşallah bizler de annelik duygusunu yaşarız birgün..

RABBİM isteyen herkese hayırlı salih evlatlar verir inşallah. bi yerde okumuştum; ALLAH(c.c.) sevdiği kullarına zorluk verirmiş. bizler de sevdikleri arasında oluruz inşallah. ben hiç ümidimi kaybetmedim. halen de ümitliyim. inşallah bizler de annelik duygusunu yaşarız birgün..

İnşallah cnm. Ne kadar güzel yazmışsın. Bitki kürleri neler denediniz ?

Neee yılbaşı gecesi düğünmü :)))
OOOOOO Süpermiş çok güzel bişi olsa gerek hem yeni yıl partisi hem düğün :)) TEbrik ederim canım her gününüz güzel geçsin inşallahh....

canım bol bol eğlenceli dakikalar dilerim sana.....
her anın tadını çıkar......

OOOOoohh. Sıhhatler olsun. Şimdiden mutluluklar diliyorum. Evet bol bol eğlen, keyfini çıkart. İnşallah bebişinde hiç bekletmeden hemen gelsin. :)

rabbim mesut etsin pişmanlık vermesin inşallah. Umarım saçlarınıza aklar düşüp yaşlı tonton nene ve dede olduğunuzda bile ilk zamanlardaki sevginizi hissedersiniz. Mutluluklar diliyorum... :16:

ne güzel Allah hiç ayırmasın canım benim

dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun:))

ben en çok balayını merak ediyorum. kociş söylemedi nerye gideceğimizi bilmiyorum. sadece yurt dışı olduğunu biliyorum o kadar

tabiki ümidini kaybetme tatlım. ben inanıyorum hepimizin bebişi olacak:))

İnşallah cnm. Ne kadar güzel yazmışsın. Bitki kürleri neler denediniz ?

çakşır otu kullandı eşim. bi de arkadaşı aktar, bize karışımlar yaptı bi kaç kavanoz. onları da eşim kullandı. karışımda bal, keçiboynuzu pekmezi ve çok sayıda baharat vardı. ayrıca keçiboynuzu pekmezi de çok tükettik. bi de keçi boynuzunu kaynatıp suyunu da içtik.. hiçbiri olmadı. 1yıldır çok şey denedik. ama demekki kısmetimizde yokmuş. eşim zaten azospermi.. sperm sayısı 0(sıfır).. bu da hevesimi kırıyor. beklemekten başka çaremiz yok. RABBİM hayırlısını versin..

slm kızlar nasılsınız bakayım dunden berı karnımda agrı gogsum mu sırtım mı anlayamıdıgım vucudumun ust kısmında bır agrı var ama cok agrıyor ve okuldan kosa geldım hastalandım dıye ama baktım kı hıc bırsey yok sadece akıntı

Back
X