• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

bende kan verdim geldim sonucu çıkmadı daha ama negatif eminim

evet canım kapımız açık en kısa zamanda bi tık yapsın kapımıza bebişlerimiz. Benim muhabbet kuşum var erkek, ama çocuğum gibi evlendiğimden beri benimle annecim annecim diyor bana diyorum ki bu sabah; "annecim allaha dua et, annem inşallah hamiş kalmıştır bana bir kız kardeş ver" :9::9::9::9: yanıma aldım onu yapışmış kafese oyun istiyor otarafa butarafa gidiyor bana cee eeeee yapıyor :9::9: Bir oğlum var bir de kızım olsun çekirdek ailemiz tam olsun ((((= :16::16::16:

yesin ablası onu..cok ıyı en azından kızını beklerken sarılacak bı oglun var :16::16: en kısa zamanda kızınıda alınca kcagına evet tam istediğin gibi bi cekirdek aile :9::9:

olmaması daha iyi aslında..bana kızma ama seni herkes anlayamaz cnm hatta bazen destek olduklarını sanırlar ama içini daha çok acıtırlar..sen doğru yerdesin burada hepimizin benzer dertleri sıkıntıları var..o yüzden istediğin kadar anlat bize hissettiklerini elimizden geldiğince destek olalım sana :)

ALLAH(c.c.) hepinizden razı olsun.. ya sorun eşimde olduğu için ona da anlatamıyorum.. çünkü onu üzmek istemiyorum.. eşim azospermi, spermiogram yaptırdı.. değerleri sıfır çıktı.. ancak tüp bebek olur dedi doktor. ama maddi durum şimdilik elverişli değil.. beklemekten başka çare yok malesef.. ALLAH(c.c) hepimizin gönlündekini nasip eder inşallah..

wooooooooooowwww süpersin yaaaa hala gülüyorum vallah harikasın tebrik ederim intikamın acı olmuş.... ohhhhhhhhhhhhhh yüreğimin yağları eridi sen anlatınca ben de sinir olmuştum sanki bnmkini görür gibi olmuştum ayyyyyyyyyy darısı benim başıma :))))))

hehe evet rahata kavustum biraz..sorun bende diye konusup duruyordu...oglunda diye bilince nasıl susuyor..kimseye duyurmuyor..once her yerde konusuyordu..iyi oldu cadıya:1::1::1::1: senin kaynanaya da yaparız bi oyun yasasın kk :1::1::1::1:

regen CİM senin erkek evlat istegini ruhsar la karıstırdım :)) malum kafam dolu biraz..o arkadısına ne soyleyeceksen hiç içinde tutma dırek soyle..bırak sen uzulecegıne o uzulsun..heme biraz dusunur belkı hatalı oldugunu anlayıp senden özür diler cok ayıp..benim eşimde oğul olsun diyor baska bişey demiyor ben kız istiyorum..bu bizim gölümüzde yatan dua ALLAHA karısmak degıl ondan istemek ..ve verecek olanda o..ARKADASIN COK BİLMİŞTE SOYLEMİŞ..rabbim sana yakısıklı bi oglan nasip etsin..ona bitane kücücük kot üstüne gömlek hakı rengi..basınada bi sapka boynunda atkı..sende sıkır sıkır giyinip arkadasına sohbete çaya gidersiniz :38::38::38:

amin canim cok sagol... ne de güzel anlatmissin tam aklimdan gecebleri.. icim eridi yeminle :14::14: cok ama cok haklisin... gönülden geceni dilemek baska, Allaha karismak baska sey, ki zaten bizim buna gücümüz yetmez.. Allahim gönüllerimize göre verir insallah.. cok uzatmadan bebeklerimizi yollar bizee...

benim ocak ayi bitince tam bir sene olcak :50: arada 3ay bekledim asi oldugum icin ama eminim o 3ay boyunca deneseydim yine olmazdi... bilmyiorum cok korkuyorum düsünmek de istemiyorum ama elimde.. allah yardimcimiz olsun.. ve kimseyi cocukla denemesin.. cok cok zor bir sey...

canlarım bugun herkesın keyfı yok anlaşılan 2011 giderken bile mutlu etmıyor bızı benm bat 1 ocak sabah gözumu actım test geldı aklıma esımı kaldırdım test almaya yolladım oda fortelin erken gebelık testini almış %100 sonuç yazıyor onu yaptım veee kocaman tertemız tek cizgi esım artık ben gidim bu ay spermıyogram yaptırım dedim ikimizde cok üzüldükk hani takmayalım takmıcaz diyoruz ya regl gunune glınce nasıl böyle husran olunuyor oofff bu ayda olmadı kımbılır ne zaman olcak yada olcakmı bilmiyorum bildiğim şu mübarek gunde burdaki butun arkdaşlarımın ve benım en kısa zamanda kucağının dolması yürekten istiyorum Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah

canlarım bugun herkesın keyfı yok anlaşılan 2011 giderken bile mutlu etmıyor bızı benm bat 1 ocak sabah gözumu actım test geldı aklıma esımı kaldırdım test almaya yolladım oda fortelin erken gebelık testini almış %100 sonuç yazıyor onu yaptım veee kocaman tertemız tek cizgi esım artık ben gidim bu ay spermıyogram yaptırım dedim ikimizde cok üzüldükk hani takmayalım takmıcaz diyoruz ya regl gunune glınce nasıl böyle husran olunuyor oofff bu ayda olmadı kımbılır ne zaman olcak yada olcakmı bilmiyorum bildiğim şu mübarek gunde burdaki butun arkdaşlarımın ve benım en kısa zamanda kucağının dolması yürekten istiyorum Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah

amin arkadaşım amiinn.. bugün ben de hüsrana uğradım. çok ağladım ama ağlamak, bağırıp çağırmak bişeyi değiştirmiyor. sabredicez artık.. RABBİM kısmet eder inşallah annelik duygusunu hepimize..

amin arkadaşım amiinn.. bugün ben de hüsrana uğradım. çok ağladım ama ağlamak, bağırıp çağırmak bişeyi değiştirmiyor. sabredicez artık.. RABBİM kısmet eder inşallah annelik duygusunu hepimize..

inşallah cnm inşallah sabretcez dediğin gibi burda birbirimize destek olup bu süreci atlatcak inşallah

amin canim cok sagol... ne de güzel anlatmissin tam aklimdan gecebleri.. icim eridi yeminle :14::14: cok ama cok haklisin... gönülden geceni dilemek baska, Allaha karismak baska sey, ki zaten bizim buna gücümüz yetmez.. Allahim gönüllerimize göre verir insallah.. cok uzatmadan bebeklerimizi yollar bizee...

benim ocak ayi bitince tam bir sene olcak :50: arada 3ay bekledim asi oldugum icin ama eminim o 3ay boyunca deneseydim yine olmazdi... bilmyiorum cok korkuyorum düsünmek de istemiyorum ama elimde.. allah yardimcimiz olsun.. ve kimseyi cocukla denemesin.. cok cok zor bir sey...

AYYYYY kıyamam sen nasıl dolmussun oyle ama haklısın ben 3 aydır denıyorum ne hallere dustum..sen ne durumdasındır..bacım işte üzülme deniyorda gel bide içimize sor..aklımızdan hiç cıkmıyor kii..dizi izleyemiyorum her dizide bir bebek..arkadaslarımın cogu anne..iş yerinde calısanlarda anne baba..iş arkadaslarıyla kımı zman toplanıyoruz eslerle birlikte..hepsinin cocugu ortada kosturuyor..anneler pesınde aman kızım yapma..oglum arkadasının sacını cekme..aaaa sen yıne mı altına yaptın falan..onları ızlemekten sohbete katılamıyorum..herkes bı kosturmacada..yok birinin cocugu diş cıkarmıss...aaaaaaaaaa ablası bak kızıma pembe ayakkabı aldım..diğeri diyoo biliyomusun oglum bu gun ılk kez anne dedı...sonra esıyle baslıyorlar artık baba dedı anne dedı..ooooofffffffff yaaaaaaaaaaaaaa...bende istiyorum:14::14::14::14:

AYYYYY kıyamam sen nasıl dolmussun oyle ama haklısın ben 3 aydır denıyorum ne hallere dustum..sen ne durumdasındır..bacım işte üzülme deniyorda gel bide içimize sor..aklımızdan hiç cıkmıyor kii..dizi izleyemiyorum her dizide bir bebek..arkadaslarımın cogu anne..iş yerinde calısanlarda anne baba..iş arkadaslarıyla kımı zman toplanıyoruz eslerle birlikte..hepsinin cocugu ortada kosturuyor..anneler pesınde aman kızım yapma..oglum arkadasının sacını cekme..aaaa sen yıne mı altına yaptın falan..onları ızlemekten sohbete katılamıyorum..herkes bı kosturmacada..yok birinin cocugu diş cıkarmıss...aaaaaaaaaa ablası bak kızıma pembe ayakkabı aldım..diğeri diyoo biliyomusun oglum bu gun ılk kez anne dedı...sonra esıyle baslıyorlar artık baba dedı anne dedı..ooooofffffffff yaaaaaaaaaaaaaa...bende istiyorum:14::14::14::14:

yaaa inanmiyorum ayni seyleri ben de yasiyorum... biliyor musun ben de kreste calisiyorum.. bir de benim grubumun yasi kücük.. yani o bicir bicir halleriyle benim yanimdalar.. bu anlattiklarinin ayyyyyynisini yasiyorum.. bi anne geliyor, biliyor musun evde söyle yapti, öteki gelyio böyle dedi... hepsi ayri bi memleketten, her birinden ayri bir sey duyuorum.. böyle gelip gelip anlatiorlar, dinlesen bi dert dinlemesen bi dert :50: ama varya icim cizz ediyor... önceleri böyle duydukca ben de heyecanlanirdim ama simdi icim aciyor..

ben gectigimiz ayan cok umutluydum olmadi saglik olsun.. bu ay insallah Allahim bilir yine de ama gönderir bebislerimizi de bizim de yüzümüz güler insallah... bence üzme kendini fazla.. simdi ben alistim birza daha.. ilk baslarda coook daha takiyorum kafama :50: senin icin zordur, simdi etrafa bakip ya bu ilk denemede tutturanlar nasil yapiyor diyorsun.. ama emin ol, sözüm meclisten disari, cogu yalan söylüyor.. benim bi arkadasim aylarca denedi denedi ben biliyorum yaa.. sonra hamile kaldi, etrafa da dediki hapi birakir birakmaz oldu.. halbuki hic hap kullanmadi... üzülme sen, stres yaparsan adetin gecikir dönemin uzar.. ben de 3ay felan denedim artik öyle kötü oldum ki adetten kesildim 68gün adet görmedim..

Ecntrk bacım nsl olur ateş tablon cok yüksekti cok uzuldum Rabbim hayırlısını versin ben bu ay akısına bırakcak yine ovulasyon zamanı sıkı çalışırım ama takilmiycam hergün bebekler yatıp kalkmiycam kendimi cok saldim bebek olcak diye rejime başladım olum yok ya sonunda elbet bigun olur rabbim sevdiği kullarına istediklerini hemen vermezmis ama sevmediği kullarına hemen verirmiski sesini duymasın...bu ara hep bunu dusunuyorum..bu arada Pazartesi topigime donüyorum internetim açılıyor :)))

Back
X