- Konu Sahibi minikgelin
yaaa inanmiyorum ayni seyleri ben de yasiyorum... biliyor musun ben de kreste calisiyorum.. bir de benim grubumun yasi kücük.. yani o bicir bicir halleriyle benim yanimdalar.. bu anlattiklarinin ayyyyyynisini yasiyorum.. bi anne geliyor, biliyor musun evde söyle yapti, öteki gelyio böyle dedi... hepsi ayri bi memleketten, her birinden ayri bir sey duyuorum.. böyle gelip gelip anlatiorlar, dinlesen bi dert dinlemesen bi dertama varya icim cizz ediyor... önceleri böyle duydukca ben de heyecanlanirdim ama simdi icim aciyor..
ben gectigimiz ayan cok umutluydum olmadi saglik olsun.. bu ay insallah Allahim bilir yine de ama gönderir bebislerimizi de bizim de yüzümüz güler insallah... bence üzme kendini fazla.. simdi ben alistim birza daha.. ilk baslarda coook daha takiyorum kafamasenin icin zordur, simdi etrafa bakip ya bu ilk denemede tutturanlar nasil yapiyor diyorsun.. ama emin ol, sözüm meclisten disari, cogu yalan söylüyor.. benim bi arkadasim aylarca denedi denedi ben biliyorum yaa.. sonra hamile kaldi, etrafa da dediki hapi birakir birakmaz oldu.. halbuki hic hap kullanmadi... üzülme sen, stres yaparsan adetin gecikir dönemin uzar.. ben de 3ay felan denedim artik öyle kötü oldum ki adetten kesildim 68gün adet görmedim..
bebek beklerken kreste calısmak mı ....hayal edemedim bi an..ya evet cok takıyorum kafama..sureklı belırtılere bakıyorum falan.basım donmese bıle donuyor sanıyorum..söz verdim bu ay kendıme oluruna bırakacagım diye..ama elimde degıl yıne atamııyorum aklımdan..:18::18::18:
bak aklıma ne geldi..iffet dizisinin ilk bölümlerini izlemişmiydin..arabanın camında hamile kalmıstı..bende bu dizi senaristleri cocuk yapmayı ne kadar kolay sanıyor demiştim esim gulmekten kırılmıstı..o gece bide öyle denedik yine olmadi yine olmadı