• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş canım benimde dudaklarım çok kuruyorr susuzluktan dolayı ama bişey yiyip içemiiyorum karnım ağrıo çünkü şuanda gebe olan arkadaşlarımın hepsin biri 5 haftalık diper 8 bir taneside 3 haftalık karınları ağrıoo yürüdükçe gerilio ve bu kişiler hamile benimde aynen öle karnım şişşşş adetime 5 gün var senin kaç gün var
ayy canım inş seninde bebiş vardır burda hamile haberleri duydukça çookk mutlu oluyorumm kaç aydır korunmyorsunuz

BAT 4 ocak canım inş gelmez kırmızılar bu ay 4. denememixz canım:54:

hakkımızda hayırlısı karnımın altında garip ağrılar var hafif hafif belli belirsiz ağırlıklar
bilemiyorum ümitlenmek de istemiyorum eğer bebiş yoksa hemen doktora görüneceğim inş başka bir sebep yoktur:(

Kızlarrrrrr...
Benim BAT yarın ve cok hafıf bel sızısından baska bır belırtım yok, hafıf lekenmelerım baslardı sımdıye o da yok, atesımde sabah yatakta ölçtum 36.7 ydı, valla her an olacam dıye beklıyorum ama ya varsa dıye de düşünmeden edemıyorum :18::18:

BAT 4 ocak canım inş gelmez kırmızılar bu ay 4. denememixz canım:54:

hakkımızda hayırlısı karnımın altında garip ağrılar var hafif hafif belli belirsiz ağırlıklar
bilemiyorum ümitlenmek de istemiyorum eğer bebiş yoksa hemen doktora görüneceğim inş başka bir sebep yoktur:(

evet yinede ümitlenmemek lazım sonra üzülüyoruzz :( sabırka beklicezz bizimde bu ay 2. denememizz ama herkez ilk denemede yapamaıo zaten bir kaç ay içinde demişlerdi bana bakalım hayırlısı inş cnm seninde kırmızılar gelmez benimde 2 ocak ama bir iki gün bazen sarkabilio bakıcaz artıkk aynı anlarda oluyoruz demekkii :) inş gelmez kırmızılarımız ve bebeğimiz rahimimize yerleşmiştirr :)

Kızlarrrrrr...
Benim BAT yarın ve cok hafıf bel sızısından baska bır belırtım yok, hafıf lekenmelerım baslardı sımdıye o da yok, atesımde sabah yatakta ölçtum 36.7 ydı, valla her an olacam dıye beklıyorum ama ya varsa dıye de düşünmeden edemıyorum :18::18:

inş vardır canım ama yoksada üzülmek yok demekki zamanı değil sabırla beklicezz rabbimm bebeklerimiz için zamanlarını belirlemiştir zatenn Allah verio Allah alıo sonuçtaa inş kaderimizde çok beklemeden anne olmak vardırr :)

evet yinede ümitlenmemek lazım sonra üzülüyoruzz :( sabırka beklicezz bizimde bu ay 2. denememizz ama herkez ilk denemede yapamaıo zaten bir kaç ay içinde demişlerdi bana bakalım hayırlısı inş cnm seninde kırmızılar gelmez benimde 2 ocak ama bir iki gün bazen sarkabilio bakıcaz artıkk aynı anlarda oluyoruz demekkii :) inş gelmez kırmızılarımız ve bebeğimiz rahimimize yerleşmiştirr :)

şu sıralar ilişki olsa sıkıntı olur mu canım :(

slm kızlaaarrr ben geldim ama sanırım kimseler yok. Yaa birşey soracaktım benim ovucan testi salı akşamı ve çarşamba günü pozitif çıktı dün negatifti. pozitifi gördükten sonra 24-36 saat arasında çatlama oluyormuş ya demekki dün çatladı yumurtam (çatladıysa tabi) eee şimdi ne olacak deneme şansım kalmadı mı? bitti mi? bundan sonra ilişki olsa bişe olmaz mı? :26: ona göre bugünü de değerlendireyim üfff sıkıldım da sık sık çalışmaktan canım hiç istemiyor :14::17:

canım bende sık ilişki olduğunu sanmıyorum o zaman köylerde her gün ilişkiye girio kadınlar onlardada bu sorun olabilirdi sadece dr 2.. bir sebep aradı beni ümitlendirmemek için öle düşünüyorumm geçen ay adetim geçikmişti ve inanılmaz akıntım vardı her seferin adet oldum sanıp lavaboya gidiyordumm ama bu ay 10 gündür sene o akıntıdan eser kalmadı nemli sadece ama bazı kişilerde hamilelikte çok akıntı oluyormuş oda hamilelik ilerleyince inş hamileyimdir haber vericem 5 ocakta gidicem bakalımm normalde 2 ocak ama 3 gün daha bekleyip gidicem 3 haftalık hamile arkadaşım var tek tek anlatıyorum böyle mi oluo die evet aynen ayenne dio resmen aynı belirtileri yaşıyoruzz bakalım hayırlısı demekki o zaman yumurtlama olmuşş öle anladım yumurtlama oluncada aynı şeyler yaşanabilio ama benim adetim yaklaştığı için yumurtlaman 14 gün önceydi die hesapladı dr bakalım haberdar edicem sizleri :)

sakın beni habersiz bırakma haaaa meraktan öldürme beni burada :D :D ama yaaa ben kesin adet olucam adet belirtilerim başladı bilem :37:
kuzum ben olacağını sanmıyorum yani arkadaşım doktora sormuş haftada bir sakin sakin :D :D olur demiş o yüzden dikkatlice olduktan sonra sakıncası yok :32:

ben adet görene kadar yapıcam cnm adetinden bir gün önce hamile kalan arkadaşlarım var dr. artık yapmayın dedi ama sorun olucağını sanmıyorumm eşin adetin yaklaştıysa biraz yavaş davransın :) benim eşim yavaş yavaş davranıo bebiş rahime düşürse zedelenmesin die dikkat edin allah korusun

slm kızlaaarrr ben geldim ama sanırım kimseler yok. Yaa birşey soracaktım benim ovucan testi salı akşamı ve çarşamba günü pozitif çıktı dün negatifti. pozitifi gördükten sonra 24-36 saat arasında çatlama oluyormuş ya demekki dün çatladı yumurtam (çatladıysa tabi) eee şimdi ne olacak deneme şansım kalmadı mı? bitti mi? bundan sonra ilişki olsa bişe olmaz mı? :26: ona göre bugünü de değerlendireyim üfff sıkıldım da sık sık çalışmaktan canım hiç istemiyor :14::17:

ya tam emin değilim ama ne kaybedersin ki bence dene derim sana belki hala birşeyler vardır orda :34:

bu ay bata:49::49: 2 gün var ancak hiç belirti yok..Sadece sanki yumurtalıklarımdn gelen ince bir sızı var..Acaba hamilemiyim sorularım tekrar başladı..Bakalım bu ay neler olucak..Bu batmalar yada sızı hamilelik belirtisi olabilir mi..merak etmeden duramıyorum..Düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl mümkün olur bilemiyorum...:49::49:

ben adet görene kadar yapıcam cnm adetinden bir gün önce hamile kalan arkadaşlarım var dr. artık yapmayın dedi ama sorun olucağını sanmıyorumm eşin adetin yaklaştıysa biraz yavaş davransın :) benim eşim yavaş yavaş davranıo bebiş rahime düşürse zedelenmesin die dikkat edin allah korusun

haklısın canım teşekkür ederim çok artık adeti beklemeye başladık inş gelmezler de bebişleri gönderirler yerlerşne :49:

ya tam emin değilim ama ne kaybedersin ki bence dene derim sana belki hala birşeyler vardır orda :34:

haklısın canım ama ikimiz de sıkıldık eşimin de yanaşacağını sanmıyorum bugün ben de diyemem ona gel yapalım :1: ya bir de canı yanıyor insanın hergün yapınca oofff yaa ne bileyim güzelim.:59: bu ay tutsa da bitse şu terane..

haklısın canım ama ikimiz de sıkıldık eşimin de yanaşacağını sanmıyorum bugün ben de diyemem ona gel yapalım :1: ya bir de canı yanıyor insanın hergün yapınca oofff yaa ne bileyim güzelim.:59: bu ay tutsa da bitse şu terane..

haklısın canım gerçekten zor :( :( allah eşlerimize de bizlerede sabır versin inşallah bu ay olurda rahatlarsın canım moralini yüksek tut tatlım :10:

bu ay bata:49::49: 2 gün var ancak hiç belirti yok..Sadece sanki yumurtalıklarımdn gelen ince bir sızı var..Acaba hamilemiyim sorularım tekrar başladı..Bakalım bu ay neler olucak..Bu batmalar yada sızı hamilelik belirtisi olabilir mi..merak etmeden duramıyorum..Düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl mümkün olur bilemiyorum...:49::49:

slm cnm benim 10 gündür sol alt kasığımda batmalar ara arar zonklamalar öne eğilince anlık batmalar oluo ve alt karınım ağrıo yani karnım ağrıo gurulduooo dün dr gittikk dr bana ya gebelik yada sık ilişkiden dolayı dedi ama sık ilişki tekrr söylüyorum sanmıyorum öle olsa köylerde hergün nyapanların ağrırdıı idarara çıkarken vajinam yanardı yaada idrar yollarında sorun varsa yine idrarım yanma şeklinde gelirdi vs adetim 5 ocak adetim gelsede gelmesede dr gel bakıcaz dedi adet olursana adetli ultrasonda bakarın neden olmuş bu şikayetler dieeğer adetin geçikirse ultrasonda bakarız dedi tahlil yaparız dedi bakalım hayırlısı

slm canım.öncelikle hayırlısı olsun hayırlı vakitte inş.Allah nasip etsin.bişi sorcam elle yumurtlama gününü nasıl hesapladın.yardımcı olurmusun.bende adet düzensliği var hesaplıyamıyorum çünkü

mrb canım el yordamıyla derken adetimden bir hafta sonra birer gün arayla 10 gün beraber olmayı kasteddim tabi adet cok sarkmıyosa düzensizlik 10 günü gecmiyosa.. ALLAH yardımımız olsun isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

29.12.2010 da korunmayı bırakdım, 29.12.2011 hala bekliyorum ya sabır diyorum başka ne diyebilirimki. ben 29.12.12 ye kadar 2. bebişimi doğurup büyütmeyi temenni ediyorum. Allah isteyen herkesi 2012 de anne baba yapsın inşaallahh.

evet canım çok memnun olurum söylersen :71:[/QUOTE]

cnm kusura bakma çıkmam gerekti şimdi gördüm.doktorun adı celal özben. kliniğin adı özben kliniği..ailecek doktorlar zaten annesi kardeşi yengesi fln..ve gerçekten çok iyi bir doktor..sgk ile anlaşması yok muayenede.muayene ücreti 100 tl.doğumu özel balat has. yaptırıo oranın sgk ile anlaşması var..gönül rahatlığı ile önerebilirim sana..kardeşine hiç muayene olmadım ama onun için de çok iyi diyorlar..sen netten bi araştır numaraları var bi dene derim ben

Back
X