• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar yeni yılın ilk güzel haberi benden gelsin. BAT31 aralıktı kırmızılar gelmedi ve idrar testimde ikinci çizgi silik cıktı, akşamları çok üşümekten başka hiçbir belirtim olmadı,2012 umarım herkese bebişler getirir

kızlar yeni yılın ilk güzel haberi benden gelsin. BAT31 aralıktı kırmızılar gelmedi ve idrar testimde ikinci çizgi silik cıktı, akşamları çok üşümekten başka hiçbir belirtim olmadı,2012 umarım herkese bebişler getirir

canım tebrik ederim.
dilerim sorunsuz bir hamilelik sonrası, sağlıcakla alırsın kucağına. :nazar:

canım doğrusu benım bu ücüncü cıft cızgim, daha önce ikidefa 6.haftasıda kaybım oldu onun ıcın doktor gecıkınce hemengel dedı yarın gıdecegım bugun pazar maalesef,onun ıcın esımle buaşama henüz bizi mutlu edemıyor, ama tabıkı yumurtanın döllen mesıde ayrı kolaydeğil hepimiz için:) ama tavsiyem yumurtlama döneminizden tam emin olun ben hep 13-14.gunler sanırdım meger benım 17-18gunlermıs bunu doktora gıtmeseydım bılemeyecektım yoksa ınsan nıye olmuyor dıye ü z ü l üy or

canım doğrusu benım bu ücüncü cıft cızgim, daha önce ikidefa 6.haftasıda kaybım oldu onun ıcın doktor gecıkınce hemengel dedı yarın gıdecegım bugun pazar maalesef,onun ıcın esımle buaşama henüz bizi mutlu edemıyor, ama tabıkı yumurtanın döllen mesıde ayrı kolaydeğil hepimiz için:) ama tavsiyem yumurtlama döneminizden tam emin olun ben hep 13-14.gunler sanırdım meger benım 17-18gunlermıs bunu doktora gıtmeseydım bılemeyecektım yoksa ınsan nıye olmuyor dıye ü z ü l üy or

cnm bnde senin gibiyim 2 kez kaybettim bnde..ne hissettiğini anlıyorum şua hem sevinci hem de korkuyu aynı anda yaşıosun ama rahat olmaya çalış sakın kendini sıkma..kendini yoracak şeyler yapma hatta mümkünse bugün dik ayaklarını yat bütün gün ve bebeğinin seninle kalacağına inan..yarın doktorun önlemini alacaktır zaten erken zamanda önlem alınacak ve allahın izniyle bu sefer hiçbir şey olmayacak. mutlu ol tadını çıkar bu anın.......

kızlar dayanamyıp bende konuya dalıyorum bir gece önce eşimle beraber olduk adetim en son 5 aralıktı 4 gün sürmüştü ama lekenmlerle beraber ben 6 gün bitti sayıyorum her zaman ve ayın 11 inden itibaren eşimle şuana kadar hep gün aşırı beraber olduk neyse sadede geleyim :):) elle testi daha önce duymuştum eşimden bunu yapmasını rica ettmiştim benim ellerim küçük rahim ağzına ulaşamam demişti zar zor ikna etmiştim :)) ve normalde benim rahim ağzım aşağıdaymış istanbulda bakırköy semtinde kızılayda meydanki hastanede çok akıntı sebebiyle muayane olmaya gittiğimde kadın elini daldırdı ve direk rahim ağzın çok aşağıda demişti neyse eşim parmağımın ucu boşluğa gidiohiç bişeye değmio dedi :) umarım gebelik vardır die dua ediyorum hayırlısıyla sizlerde inş olur herkezin bir bebişi olur güzlerimiz güler Rabbim yuvalarımızıın meyvelerini işimizi zorlaştırmadan gönderiri 1.5 yıllık evliyiz geçen ayla beraber 2 aydır korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı arkadaşlar :)

ay canım inş. hamişsindir sana bişey sorcam kuzum elle nasıl test yaptın ya anlamadım açık yazsana yani bişeye değmezse hamilemi olunuyo

ay canım inş. hamişsindir sana bişey sorcam kuzum elle nasıl test yaptın ya anlamadım açık yazsana yani bişeye değmezse hamilemi olunuyo

tatlım ben sana açıklayayım :D :D parmağını vajinana girdiriyorsun :17: yavaşça yaparsan zorlanmazsın hemencecik girer :) orada top gibi birşey eline değerse gebelik yok demekmiş eğer değmezse gebelik var demekmiş. Eskiden ebeler hamileliği o şekilde anlarlarmış. Tabi biz burda ki kızlar olarak çokda sağlıklı olmadığına kanaat getirdik çünkü mikrop kapma riskide var o yüzden çok fazla deneme bence bu yolu canım :34:

cnm bnde senin gibiyim 2 kez kaybettim bnde..ne hissettiğini anlıyorum şua hem sevinci hem de korkuyu aynı anda yaşıosun ama rahat olmaya çalış sakın kendini sıkma..kendini yoracak şeyler yapma hatta mümkünse bugün dik ayaklarını yat bütün gün ve bebeğinin seninle kalacağına inan..yarın doktorun önlemini alacaktır zaten erken zamanda önlem alınacak ve allahın izniyle bu sefer hiçbir şey olmayacak. mutlu ol tadını çıkar bu anın.......
m j

inşallah canım bebişler budefa hayır lısıyla bi zi bırak mazlar ,sende sebep neydi peki bende pıhtılaş ma çıktı ama ikifarklı prof.e gittim ikiside cok endişe etmedı sadece gecikince gel dediler,zaten 4aydır coraspin alıyorum hergün

oofff kızlarr son 4 gun we ben cok heyecnlıyım..ara ara kasık agrılarm oluoo bu ayda galıba hamiş degilim..:43:

m j

inşallah canım bebişler budefa hayır lısıyla bi zi bırak mazlar ,sende sebep neydi peki bende pıhtılaş ma çıktı ama ikifarklı prof.e gittim ikiside cok endişe etmedı sadece gecikince gel dediler,zaten 4aydır coraspin alıyorum hergün

cnm bnde herşey normal gözüküyo kimse bi sebep söyleyemedi..ilki düştü aslında biraz da benim cahilliğime geldi ilk doktorumu bıraktım devlet has. bi doktora gözükeyim dedim..kesinlikle doktor değiştirmemek gerekiomuş birinin dediği diğerini tutmuyor..neyse 1 hafta yada 10 gün kahverengi akıntılarım gelmeye başladı ama ben pek önemsemedim gebelik hakkında pek bişiy bilmiodm ve bnm genç kızlığımdan beri akıntılarım olur sürekli yine öyle bişey sandım öğrenmem acı oldu biraz....
2.cisi boş gebelikti..onun da binlerce nedeni olabiliyormuş..kesin bişey söyleyemedi kimse..ama bütün tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok anlayamadım ben bu işi zaten neden oldu nasıl oldu..şimdi de gebe kalamıyorum önceki gebeliklerimde hiç zorlanmamıştım istediğim ay gebe kalmıştım ama şimdi olmuyooo..

kızlar ovilasyon testi kullanıp memnun kalan biri var mı marka konusunda yardıma ihtiyacım var..

kızlar ovilasyon testi kullanıp memnun kalan biri var mı marka konusunda yardıma ihtiyacım var..

canım ben netten almıştım bu ay 3 defa denedim ama hep negatif artık yaa günleri tutturamadım yada göstermedi dahada testim vardı ama ben yapmadım
:19: ​artık hayırlısı canım

Son düzenleme:
cnm bnde herşey normal gözüküyo kimse bi sebep söyleyemedi..ilki düştü aslında biraz da benim cahilliğime geldi ilk doktorumu bıraktım devlet has. bi doktora gözükeyim dedim..kesinlikle doktor değiştirmemek gerekiomuş birinin dediği diğerini tutmuyor..neyse 1 hafta yada 10 gün kahverengi akıntılarım gelmeye başladı ama ben pek önemsemedim gebelik hakkında pek bişiy bilmiodm ve bnm genç kızlığımdan beri akıntılarım olur sürekli yine öyle bişey sandım öğrenmem acı oldu biraz....
2.cisi boş gebelikti..onun da binlerce nedeni olabiliyormuş..kesin bişey söyleyemedi kimse..ama bütün tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok anlayamadım ben bu işi zaten neden oldu nasıl oldu..şimdi de gebe kalamıyorum önceki gebeliklerimde hiç zorlanmamıştım istediğim ay gebe kalmıştım ama şimdi olmuyooo..

doktor önemli haklısın ben artık bir prof.un özeline gittim,doktor yumurtlama sorunun yok dedı ve okadar kesın konustukı şu saatlerde ılıskıye gırı n yumurta catlamasına az kalmış muhtemelen döllenecektır dedı ve dedıgı gıbı oldu galiba, yumurtlama gunlerınden tam olarak eminmiin benım adetlerım cok düzenli28 gündebir, bende ınternettekı hesaplayıcılara göre 14.gunlerde yumurtladıgı mı sanıyordum ama meger18.19.gunlerde yumurtluyorm usum yanı doktora takıp ettırm ek yada ovulasyon testı ıle takıp etmek daha ıyı yoksa bosuna ugrasmıs oluyorz canım

Canım ben bu ay laboquick kullanmaya başladım. 12. gün akşamı ve 13. günümde çiftçizgiyi gördüm. Herkes tavsiye ediyor zaten bu markayı, ben de tavsiye ederim.

kızlar sanırım ben hamileyim geç döllenmeden şüpheleniyorum adet olmadı daha cuma günü test yapıcam ve %90 pozitif çıkacak

merhaba napıyosun bacım,uzun zamandır giremiyorum internete.var mı hayırlı haber?ay bak gördün mü bulamıyorum işte bizim "umudumuz aralık"tayfasını,nerde bizim kızlar yaa

Back
X