- Konu Sahibi minikgelin
- #1.021
kızlar sanırım ben hamileyim geç döllenmeden şüpheleniyorum adet olmadı daha cuma günü test yapıcam ve %90 pozitif çıkacak
canım benim hadi inşallah öyledir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sanırım ben hamileyim geç döllenmeden şüpheleniyorum adet olmadı daha cuma günü test yapıcam ve %90 pozitif çıkacak
evet negatifti ama cuma günü pozitif çıkacak inş.
hadi bakalım canım inşallah hamilesindir yaa yılın ilk güzel haberini alalım senden canıımmm![]()
nasılsın bacım bize de az kaldı belirti var mı![]()
hiç birşey yok bazen böyle bir halsiz kalıyorum sonra geçip gidiyo ama o belirtimidir bilmem birtek onunlada umutlanmak istemiyorum
sen de var mı bişiler :26:
al benden de o kadar canım yumurtalık kısmımda bir ağırlık var o kadar valla
Haa bide gögüslerim acayip ağrıyo ama adetimde de hep ağrırrrbari birilerinden iyi haberler alsakda sevinsek umutlansak bizde
![]()
amiin canım amiinn...
şey bir de ayıptır söylemesi lavaboya çıktığımda sağ tarafım batıyo acıyo:26:
üşüttüm sanırım hiç böyle olmamıştı şaşırdım iyice![]()
ya bu batma hamilelikde de olurmuş ki yani acaba gebelik mi senin ki :44::44: anacım günümüz yaklaştıkça tırlatıyoz sanırım
sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun canım
üşüttüm diye avutuyorum kendimi kaptırmadım yine tek çizgidir diyelavaboda o sağ taraf acı veriyor bana eğilirken falan
bence tırlatmadan günümüz geçsin yahu
canım ben günüm geçince yapmayı düşünüyorum duramam belki ama ne yapayım beklemek zorundayım![]()
Canım ben bu ay laboquick kullanmaya başladım. 12. gün akşamı ve 13. günümde çiftçizgiyi gördüm. Herkes tavsiye ediyor zaten bu markayı, ben de tavsiye ederim.
doktor önemli haklısın ben artık bir prof.un özeline gittim,doktor yumurtlama sorunun yok dedı ve okadar kesın konustukı şu saatlerde ılıskıye gırı n yumurta catlamasına az kalmış muhtemelen döllenecektır dedı ve dedıgı gıbı oldu galiba, yumurtlama gunlerınden tam olarak eminmiin benım adetlerım cok düzenli28 gündebir, bende ınternettekı hesaplayıcılara göre 14.gunlerde yumurtladıgı mı sanıyordum ama meger18.19.gunlerde yumurtluyorm usum yanı doktora takıp ettırm ek yada ovulasyon testı ıle takıp etmek daha ıyı yoksa bosuna ugrasmıs oluyorz canım
ewt kesinlikle bilmek lazım ben bir türlü öğrenemedim.netten yapılan hesaplama yalan çıktı bnde..bu ay hem ovilasyon testini denicm hem de doktoruma takip ettiricem..bıktım artık her ay umutlanmaktan acaba var mı demekten.....
üşüttüm diye avutuyorum kendimi kaptırmadım yine tek çizgidir diyelavaboda o sağ taraf acı veriyor bana eğilirken falan
bence tırlatmadan günümüz geçsin yahu
canım ben günüm geçince yapmayı düşünüyorum duramam belki ama ne yapayım beklemek zorundayım![]()
slm kızlar ... topiğiniz hayırlı olsun umarım burası uğurlu gelir hepimize :)) ve bu ay mercimeklerimiz bizimle olurlarrr...bende 1,5 yıldır evliyim deli gibi bebiş istiyorummm...
inşallah bu ay tutururuzz...![]()