- Konu Sahibi minikgelin
- #2.001
bunların hepsi aynı yaaaa ben banyom müsait deil diyorum hala giriyor utanmadan.. belki ortalıkta bşyim vardır ayıp valla ayıpp..bana 2 ay önce gelmiş en son miletin kaynanası hergün gelinindeymiş.. banane onlardan yaaaa ben kendi anneme iki haftada bir gidiyorummm kaldıki senlemi ugraşcam..valla çok sinirliyim..bu hafta 4 gün görüştük daha iki hafta gitmiycemmm yeter...kocamada annesini söyleyince elbet seninde işin düşer bana diyor.. yanii annene elbet gideriz diyor... benim annem bugune kdr daha bikere bile arayıpp illa gelin demez müsait olunca gelisiniz zaten der..bu ara çok bunaldım iş yeirndede sorunlarım var valla alıp başımı gitcem..
eşim salı günü ankaraya gitcek iki günlügüne bende geleyim deişiklik olsun dedim bunaldım bu yaz tatilede gitmedik falan ondan ihtiyacım var dedim.. paramız yok dedii.. tmm dedimm öle diyince.. neyse bugun askere gitcek kuzenine 200 tl verdi dün arkadaşı sevgilisine telefon alıyormuş 100 tl si eksik gelmiş onu tamamlamış. bana gelincede para yok diyor.. 6 aydır çalışıyorum bikere para vermedi yafff..ben tutumlu ol dedikce savuruyor bide dönüp sen böle bi insan deilsin tanıyamıyorum diyor.. benim zoruma giden bana gelince yok der milete gelince verir bol bol..
cnm valla kaynanan böyle yapıosa bi geldiinde ortada inadına bırak bişeyini belki kendi utanır da bidaha girmez..
eşine gelince işin çok zor cnm biraz anneci anladığım kadarıyla hadi onu da geçtim ilgisiz sevgi olmaz nereye kadar sabredeceksin ki sen..tamam elbette bi erkek de kendine zaman ayıracak ama eşini ihmal etmeden seninki aşmış biraz..
bana düşmez ama öyle oturup konuşmakla biyere varamazsın erkek milletinin bi kulağından girer ötekinden çıkar..senin öyle bişeyler yapman lazım ki eşin hatasını anlasın..sen bilirsin elbet,tanırsın eşini ona göre bi yol bulman lazım yoksa bu gidiş hiç ii diil sen yıprandıkça evliliğiniz de yıpranır..
ayrıca sen çocuk istiosun hem hem de haftada bi uğruyosun yanına bu adam çocuğu leyleklerin getirdiğini fln mı sanıo anlamadım ki :)
ya haddim olmayarak sana bi tavsiyede bulunucam bunu bana çok saygı duyduğum bi insan tavsiye etmişti ve uyguladığımda gerçekten yararını gördüm..
mesela eşin maç seyredio..otur yanına sen de izle zevk almasanda alıomuş gibi görün..onun hoşlandığı şeyleri paylaşmaya çalış onunla birbirinizle vakit geçirmeye çalışın..
beraber bişeyler paylaştıkça daha farklı olacaktır herşey..
yine özür dileyerek söylüyorum eşin yanına haftada bir geliomuş..peki sen bunu değiştirmek için bişeyler yaptın mı çocuk için değil de gerçekten istediğini belli ettin mi ona..
erkeklerin bazen gözüne sokmak gerekio bişeyleri onlar bizim gibi değil maalesef herşeyi kendi sezgileriyle göremiolar..madem sık yanaşmıo yanına sen kendini onun gözüne sok..
giyin süslen saçını makyajını yap öyle karşıla onu..ya da sen daha ii bilirsin nelerden hoşlandığını onları yap.onu istediğini belli et artık öküz diil ya anlar herhalde :)