- Konu Sahibi minikgelin
- #2.021
kızlar herkese selam ben de aranıza yeni katıldım hikayemi kısaca paylaşmak istiyorum 2010 nun şubatından beri çocuk istiyoruz 5 ay hiç dr.gitmeden denedik olmadı sonra haziranda dr.gittim eşimin speriogram değerleri gayet güzel çıtı benim de o ay 3 yumurtam vardı yumurta takibi falan yapıldı çatlatma iğnesi vuruldum progestron+bebe aspirini kullandım ama ben yine normal zaman da adet oldum o ay progestron beni çok etkiledi hergün ağlıyodum bayağ psikolojim bozulmuştu sonraki adetimin 3.günü hormon tahlilim yapıldı oda normal çıktı ozamandan beri dr.kontrolünü bıraktım normalde 30-31 günde adet oluyodum ama şu iki aydır 37 güne çıktı tekrar dr.gidicem ama başka bir dr. arıyorum size sorum olucak progestron değerime bakılmadı o hormon testlerinde bildiğim kadarıyla adetin 21.günü bakılıyomuş ben bu döneme kadar bi dr. bulamazsam kendim yaptıryım mı... biraz uzun oldu ama buraları yeni keşfettim ve içinizde bayağ deneyimli arkadaşlar var beni aranıza alıp cvp verirseniz çok teşekkür ederim