Sabredenler Kulübü 2012 :)

biri bana mı seslendi:1::1::1:

moralcağızım bozuk kızlar,eşim mert ali isminden de caydı...tam sinirlikk:47::47:

slm canımcım,mert ali ismini duyunca ben de yazayım bi dedim :) valla geçenlerde ben de oğlum olsa adını ne koyarım diye düşünüyordum (kız olursa eylül olacak allahın izniyle) yiğit ismi hoşuma gidiyor,ama bi arkadaşın oğlunun adı yiğit.diğerininki yusufhan,diğeri rüzgar,en son da çınarımız oldu.düşündüm biri yiğit biri çınar benimki de mert olsun deyuuu:1: ne güzel bağlantı kuruyom dimi :1: ama benim eşim de beğenmedi nedense,eylüle uygun eymen olsun dedim onu da beğenmedi. ama bence mert ismi güzel insanlar isimlerine çekerlermiş mert bir delikanlı olur :21:
bi de dün akşam cnbc-e de bir dizi vardı.kadın doğum yapıyor herkes hastanede adını ne koydunuz diyorlar,baba charlie diyor,anne de o nerden çıktı daha önce .. karar vermiştik diyor(hatırlayamadım şimdi ismi) o olacak diyor.baba da bunda charlie tipi var diyor anne yok diyor bebeği kucağına alıp bakıyor sonra da evet diyor bu charlie ye benziyor adı charlie olsun o zamana diyor :1: siz de doğunca bakın artık o an ne yakıştırırsanız o olsun:1: şaka bi yana daha çok var canım güzel bir isim bulacağınıza eminim :16::16:

yaff kızlar iki gün uğramadım ne çok konuşmuşsunuz. en son 3000 de bırakmıştım sizi:1: ben yokum ya ondan konuşuyosunuz bu kadar dimi :20:

bu arada sinhus bacım selamını aldım,çok sağol canım :54:

varyaa burayı gözüm resmen kapalı okuyomm yaaa çok uykuummm var :31: eee git uyu diyceksiniz haklısınız ama oturduğum sandalyeden kalkmayaçok eriniyoomm :9:

bunlar senin için güzelim;tabi şimdilik mertte karar kıldığınızı varsayıyorum :34:

$DSC00288.webp :16:

$DSC00302.webp :16:

$270812-2323.webp :16:

ay gelmezler inşallah o zaman hem ne oöyle bacım hamiş kadınsız hem sabah kahvaltısı hem akşam yemeği otel mi hamiş olmasan başının üstünde yeri var git dinlen sen şurda bebişinin gelmesine ne kaldı bide akşama gelırlerse enerjı depolarsın benım en yakın arkadaşım hamişti ben 80 km lik yolu onu görmeye giderdim karnımı doyurur çaya kız derdi ya bizde yemek yıyoz ne bulursak onu yeriz yemeğe gelın derdi gitmezdım gider çayları ben hazırlardım bebişlerin kıyafetlerini ütüler gelırdım bak üzüldüm sana şimdi haydi durma buralarda bari
tam size mesaj yazdım sonra esim mesaj attı biz geliyoruz diye acele bir şekilde kalktım telaşla megerse eşimi eve bırakıp yola devam etmişler cok sevindim valla :)))

yerim onun tekmelerini ben :) e az kaldı artık o da dayanamıyo.çıksam da annem de ben de rahat rahat yatsak diyo.:1::1:
ya daha çıkmasın biraz daha dursun. ben korkuyorum. şöyle kasım 15 den sonra olabilir bekleriz kendisini müsaitiz :)))
merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar:emir_bebek:
çok sevindim! hem hastalığı atlatmana hem bebeğine. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin!
slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan

ben de bir iki gündür minikgelin nasıl acaba diyordum. iyi olmuş uğradığın. ne güzel test sonucu da iyi çıkmış.
kızlar bir sürü şey yazmışsınız ben gittikten sonra hepsini okuyamadım. balık demişsiniz, mercimek demişsiniz canım çekti. balık seviyorum ama evde pişirmekten haz etmiyorum. bir de ben buğulama vs. balık hiç yiyemem. böyle iyice kızarmış olacak. en çok da hamsi. ama kim hamsi alıp ayıklayacak da uğraşacak da.. ayy o yüzden iyi bir balıkçı biliyoruz bazen oraya gidiyoruz. ya da ben alabalık alıp yiyorum çok canım çekerse. aslında bir mezgit falan fena olmaz bilmiyorum daha çıktı mı gerçi. neyse karnım çok aç diye bir şeyler atıştırdım ama bununla kendimi kandıramıyacağım belli. namaz kılıp hazırlamam lazım birşeyler. herkese iyi akşamlar.

neden bebeğimm :26:

ya kuzum normalde yumurtlama zamanında kasık ağrısı olur ya oldu ama sonrasında geçmedi aman kistmi var diye düşünürken yumurtlamadan sonra 5. günde bel ağrılarım başladı halen devam ediyor. adet ağrılarımda var çok kötüyüm. daha adetimde pazar günü erkenden ağrısı başladı belim çok fena ağrıyor

ya kuzum normalde yumurtlama zamanında kasık ağrısı olur ya oldu ama sonrasında geçmedi aman kistmi var diye düşünürken yumurtlamadan sonra 5. günde bel ağrılarım başladı halen devam ediyor. adet ağrılarımda var çok kötüyüm. daha adetimde pazar günü erkenden ağrısı başladı belim çok fena ağrıyor

bazen olabiliyor canım yumurta döllensin veya döllenmesin takılma böyle şeylere. Herşey de moralini bozma biliyorum sakin olmak kolay değil ama birazcık da olsa kendine ferahlık ver stres yapmamaya çalış engelliyor çünkü döllenmeyi çoğu kadın stres yüzünden hamile kalamıyor.

neden bebeğimm :26:

bazen olabiliyor canım yumurta döllensin veya döllenmesin takılma böyle şeylere. Herşey de moralini bozma biliyorum sakin olmak kolay değil ama birazcık da olsa kendine ferahlık ver stres yapmamaya çalış engelliyor çünkü döllenmeyi çoğu kadın stres yüzünden hamile kalamıyor.

bende ilk bebekmi diye düşündüm ama bel ağrım arttı korkuyorum

bende ilk bebekmi diye düşündüm ama bel ağrım arttı korkuyorum

Korunmayı ilk bıraktığımızda sana olanın aynısı bana da olmuştu kendini sıkmaktan kasmaktan oluyor canım bence ben öyle tahmin etmiştim.

inşallah bebiş vardır canım bu sefer..

Son düzenleme:
ya cnm daha 1 hafta falan önce senı konuştum bende burda cok sevındım hastalığı atlatmana ve hamiş olmana hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin :nazar:

evet evet hatırladım canım seni. çok sevindim sağlıklı olmana ve bebeğin için de ayrıca tebrik ederim :nazar:

tebrik ederim hayırla kucağına almayıda nasip etsin rabbim :16:

çok geçmiş olsun:16: bebeğin de sağlıkla ve hayorla gelsin inşallah:nazar::emir_bebek: bnde 6 haftalık hamileyim,daha sık uğra artık muhabbet ederiz:34

cnm holşgeldin hayırlı olsunnnn ark arkya dogurcaz negüzel:)gögsünde kötü huylu kist vardı demi öle hatırlıyıorum çok üzülmüştüm iyleştigine çok sevindim ve bebiş haberine ayrı bi sevindimmmm hayırlı olsun rabbim kimseyi saglıgıyla evladıyla sınmasın inş..

çok sevindim! hem hastalığı atlatmana hem bebeğine. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin!

çok teşekkür ederim kızlar. rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kcağımıza almayı nasip etsin ve olmayanlara da tez zamanda bebiş yollasın inşallah. daha sık uğramaya çalışcam topiğe artık

yaaa işinmi var hadi git akşam girmeye çalışırım bende:)
eloserce den haber yok cnm güzel haberlerle gelsin inş:)

canım ya karşılaşamadık, konuşamadık. bu hafta o kadar yoğun çalışıyorum ki gündüzleri girmem mümkün olmuyor. bayrama kadar da bu yoğunluk sürer gibi görünüyor.
senin iyi haberlerini aldığıma çok sevindim. ben de yanı devam ediyorum işte. pazartesi diyetisyenden randevu aldım. kilo vermeye niyetim var inşallah başarabilirim. bebeişi eskiye göre daha az düşünüyorum. tümüyle akışına bırakabilmiş değilim ama eskiye nazaran daha az üzerine düşüyorum. yeni yılda ocak şubat gibi aşılamaya geçmeyi planlıyoruz artık. belki öncesinde rahim filmi çektiririm. hani sen yazmışsın ya aşılama yapıp pozitif sonuç alan çok arkadaşım ar diye, acaba öncesinde rahim filmi çektirdiler mi biliyor musun?

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 60gelsin (perihan) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

herkese günaydın, fırsat bulmuşken gelyim dedim...
perihanın dua günüymüş... inşallah dualarımız kabul olur da 60gelsin de bir an önce hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olur.
sabah namazına kalktığımda düşündüm. doktorlar 1 sene içinde %80 hamile kalınır diyorlar ya. bu topik açılalı 10 ay oldu ve neredeyse %70-80 hamile kaldı. belki 2 ay içinde 1-2 kişi daha olur. istatistikler doğruyu söylüyor aslında bize.
aramızda tüp beebkle hamiş kalan da var, çatlatma iğnesiyle kalan da... türkiye mozaiğiyiz resmen :1::1:
seviyorum uleyn kkyı! :9::9::9:
biz kalanlar için de hayırlısı olur inşallah :16:

annaaamm.. nerde bu topiğin halkı ya:26::26:
herzaman uyandığımda birsürü şey yazılmış oluyodu.bugün sdtiveden başka kimsecik uğramamış.
perihanımın da dua günüymüş rabbim en kısa zamanda ayıpsız kusursuz bi evlat nasip eder inş:16::16::16:

Back
X