- Konu Sahibi minikgelin
- #30.301
yettiiiiiiiiiiiimmm

miniğimi gördük 3mm:) kese 25mm olmuş:) kalp atışlarını gördük,duymadık,haftaya çarşamba yine gitcem o zaman duyarız dedi doktor.aç gitcekmişim kan testleri yapılcakmış..işte böyleeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yettiiiiiiiiiiiimmmminiğimi gördük 3mm:) kese 25mm olmuş:) kalp atışlarını gördük,duymadık,haftaya çarşamba yine gitcem o zaman duyarız dedi doktor.aç gitcekmişim kan testleri yapılcakmış..işte böyleeee
![]()
oleeyyyyy yaşasııııııınnn...oh ohhadi inş çarşamba pıtpıtlarını da duyarsın canım benim
![]()
dün sinhus bağırmıştı bugün de ben bağırayım da toplanın bari
alooooooooooooo gelin ulaaaannnn
ruhsar_86 burda :)güzel hamişimiz naasılsın bakalım.teyzesinin kuzusu nasıl
yettiiiiiiiiiiiimmmminiğimi gördük 3mm:) kese 25mm olmuş:) kalp atışlarını gördük,duymadık,haftaya çarşamba yine gitcem o zaman duyarız dedi doktor.aç gitcekmişim kan testleri yapılcakmış..işte böyleeee
![]()
![]()
BEN GELDİMMM....
sonuçlar iyi çıktı çok şükür...
tek sıkıntım 7 gün geriden gelmesi.
ayyy canım benim çok sağol...cnm hoşgeldin sonuçlara çok sevindim cnm maşallah bebişine :)) geriden gelmesini hiç kafana takma cnm 1 hafta oynama olabiliyor sende bilirsin..son aylara geldiğinde o fark kapanacak merak etme cnm..
BEN GELDİMMM....
ayyyy kuzum çok sevindim yaa kim kalp atışını duymaya gitse benim burda yüreğim hopluyo vallayettiiiiiiiiiiiimmmminiğimi gördük 3mm:) kese 25mm olmuş:) kalp atışlarını gördük,duymadık,haftaya çarşamba yine gitcem o zaman duyarız dedi doktor.aç gitcekmişim kan testleri yapılcakmış..işte böyleeee
![]()
hayırlısı olsun kuzumm o zaman senin içinn bol kırmızılı son reglin olsunkızlarrkızlarrr
dün kociş mesai kaldı bende kuaföre gittim röflemi yeniledimmmm sarışın oldum iyice akşam 9,30 da kuaförden çıktım birde baktım nöbetçi eczane dedimki aramadan bulduğuma göre bence fıs çıkacak test dedim aynende öyle oldu..
almışken 2 tane alayımda birini akşam birinşi sabah yaparım emin olmak için bazende test bozuk çıkıyor ya hem sabah hem akşam fıssss zaten az öncede şiddetlşi bir bel ağrısı ile çamur şeklinde başladı adetim inş şöyle bol bol olurumda rahatlarım... 2 veya 3, günü doktoruma gitcem sonrada tüp bebeğeeee heyecanlandım..
umarım herkes iyidir..
bizim iller pek yoğun bu gün adana mobilya fuarı açılıyor bizim nüşteriler malum hepsi mobilyacı ve fuara katılıyor acaip yoğunluk zaten eleman sıkıtımız vardı ben bile satışa koşturuyorum arada ki yetişmiyor işler diye..
hade öptüm sizleri...
egemn bacım bu arada görüşüm kuzumuzu inşşş kalp atışlarını duyarsın... dikkat et kendine..
haydi allaha emanet olun...
BEN GELDİMMM....
![]()
BEN GELDİMMM....
bu gece çok ilginç birşey oldu kızlar gece telefon çaldı kocama kalk bak dedim teli aldı eline babam arıyo dedi ben korktum besmele çektim gece gece hayırdır dedim kocam teli aldı konuşurken arkasını döndü yattı sustu sonra kim arayan ne oldu dedim tabi bu arada ben çok kötü oldum kötü bir haber diye sonra kocamı dürttüm bir daha döndü ne oldu dedi arayan kim dedim ne aramasıı dedi telefonla konuşmadın mı dedim yok dedi
amaa ben acayip korktum haa ama gerçekti yaşadıklarım yani hiç rüya gibi değildi sanırım tam uykuya dalarken oldu lakin epey bir emin olamadım çaldı telefon dedim kocam baktı çalmamış tabiki de
amaa acayip korktum valla :18:
canım benim çok şükür iyi çıkmış sonuçların. geriden gelmesi önemli değil demiyor mu doktorun? sıkıntılı bir durum olsa söyler zaten içini ferah tut takma kafana. Ruhsarın dediği gibi sonradan kapanır o fark bi bakmışsın önden gitmeye bile başlamış![]()
ayyy resmen korku filmi
yok kuzum ya korkma, dediğin gibi, uyur uyanık halde gördüğün bir rüya, gerçek sanıyor insan...
bu gece çok ilginç birşey oldu kızlar gece telefon çaldı kocama kalk bak dedim teli aldı eline babam arıyo dedi ben korktum besmele çektim gece gece hayırdır dedim kocam teli aldı konuşurken arkasını döndü yattı sustu sonra kim arayan ne oldu dedim tabi bu arada ben çok kötü oldum kötü bir haber diye sonra kocamı dürttüm bir daha döndü ne oldu dedi arayan kim dedim ne aramasıı dedi telefonla konuşmadın mı dedim yok dedi
amaa ben acayip korktum haa ama gerçekti yaşadıklarım yani hiç rüya gibi değildi sanırım tam uykuya dalarken oldu lakin epey bir emin olamadım çaldı telefon dedim kocam baktı çalmamış tabiki de
amaa acayip korktum valla :18:
ben de korktum valla