Sabredenler Kulübü 2012 :)

yettiiiiiiiiiiiimmm:52::52::52::52: miniğimi gördük 3mm:) kese 25mm olmuş:) kalp atışlarını gördük,duymadık,haftaya çarşamba yine gitcem o zaman duyarız dedi doktor.aç gitcekmişim kan testleri yapılcakmış..işte böyleeee:16::16::16::16::16:

dün sinhus bağırmıştı bugün de ben bağırayım da toplanın bari
alooooooooooooo gelin ulaaaannnn:52::52::52:

ruhsar_86 burda :)güzel hamişimiz naasılsın bakalım.teyzesinin kuzusu nasıl

yettiiiiiiiiiiiimmm:52::52::52::52: miniğimi gördük 3mm:) kese 25mm olmuş:) kalp atışlarını gördük,duymadık,haftaya çarşamba yine gitcem o zaman duyarız dedi doktor.aç gitcekmişim kan testleri yapılcakmış..işte böyleeee:16::16::16::16::16:

oleeyyyyy yaşasııııııınnn...oh oh:21::21::21:hadi inş çarşamba pıtpıtlarını da duyarsın canım benim:16::16::16:

dün sinhus bağırmıştı bugün de ben bağırayım da toplanın bari
alooooooooooooo gelin ulaaaannnn:52::52::52:

ruhsar_86 burda :)güzel hamişimiz naasılsın bakalım.teyzesinin kuzusu nasıl

cnm yettim bende :)) temizlik arası arada girip bakıyorum :)) ben iyiyim cnm atlatmaya çalıştığım bi gribim ve temizlemeye çalıştığım fena durumda bi evim var onlarla boğuşuyorum.. Valla kuzu mu desek sıpa mı desek ki sıpa daha uygun bnmkine iyi cnm yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum görmek için..
sen nasılsın?

cnm çok sevindim haftaya duyarsın pıt pıtları:)) sağlıkla büyüsün kesesinin içinde minik yaramaz..karnına tekmeler atmaya başlasın..hatta sonra öyle tekmeler atacak ki irkileceksin..
bnm şuan çok fena mesela oturduğum yerde aşağı vuruyo tekmeleri çıkmak mı istio nedir anlamadım :))

Canım gözün aydın.. İnşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına :16:

kızlarrkızlarrr

dün kociş mesai kaldı bende kuaföre gittim röflemi yeniledimmmm sarışın oldum iyice akşam 9,30 da kuaförden çıktım birde baktım nöbetçi eczane dedimki aramadan bulduğuma göre bence fıs çıkacak test dedim aynende öyle oldu..

almışken 2 tane alayımda birini akşam birinşi sabah yaparım emin olmak için bazende test bozuk çıkıyor ya hem sabah hem akşam fıssss zaten az öncede şiddetlşi bir bel ağrısı ile çamur şeklinde başladı adetim inş şöyle bol bol olurumda rahatlarım... 2 veya 3, günü doktoruma gitcem sonrada tüp bebeğeeee heyecanlandım..

umarım herkes iyidir..

bizim iller pek yoğun bu gün adana mobilya fuarı açılıyor bizim nüşteriler malum hepsi mobilyacı ve fuara katılıyor acaip yoğunluk zaten eleman sıkıtımız vardı ben bile satışa koşturuyorum arada ki yetişmiyor işler diye..

hade öptüm sizleri...

egemn bacım bu arada görüşüm kuzumuzu inşşş kalp atışlarını duyarsın... dikkat et kendine..

haydi allaha emanet olun...

BEN GELDİMMM....
sonuçlar iyi çıktı çok şükür...
tek sıkıntım 7 gün geriden gelmesi.

cnm hoşgeldin sonuçlara çok sevindim cnm maşallah bebişine :)) geriden gelmesini hiç kafana takma cnm 1 hafta oynama olabiliyor sende bilirsin..son aylara geldiğinde o fark kapanacak merak etme cnm..

BEN GELDİMMM....

canım benim çok şükür iyi çıkmış sonuçların. geriden gelmesi önemli değil demiyor mu doktorun? sıkıntılı bir durum olsa söyler zaten içini ferah tut takma kafana. Ruhsarın dediği gibi sonradan kapanır o fark bi bakmışsın önden gitmeye bile başlamış :16:

gızlaar gızlaarr gelemmii yanagıızdan öpem mii siz ananız goynun daa ben soğukdaaann ölem miiiiiiii :52: :62::62::62: vallaaa soğuk yahuuuu :1:

ayyyy kuzum çok sevindim yaa kim kalp atışını duymaya gitse benim burda yüreğim hopluyo valla :( şükür göründü kalp atışı bundan sonra allahın izniyle su gibi geçer gider :16:

kızlarrkızlarrr

dün kociş mesai kaldı bende kuaföre gittim röflemi yeniledimmmm sarışın oldum iyice akşam 9,30 da kuaförden çıktım birde baktım nöbetçi eczane dedimki aramadan bulduğuma göre bence fıs çıkacak test dedim aynende öyle oldu..

almışken 2 tane alayımda birini akşam birinşi sabah yaparım emin olmak için bazende test bozuk çıkıyor ya hem sabah hem akşam fıssss zaten az öncede şiddetlşi bir bel ağrısı ile çamur şeklinde başladı adetim inş şöyle bol bol olurumda rahatlarım... 2 veya 3, günü doktoruma gitcem sonrada tüp bebeğeeee heyecanlandım..

umarım herkes iyidir..

bizim iller pek yoğun bu gün adana mobilya fuarı açılıyor bizim nüşteriler malum hepsi mobilyacı ve fuara katılıyor acaip yoğunluk zaten eleman sıkıtımız vardı ben bile satışa koşturuyorum arada ki yetişmiyor işler diye..

hade öptüm sizleri...

egemn bacım bu arada görüşüm kuzumuzu inşşş kalp atışlarını duyarsın... dikkat et kendine..

haydi allaha emanet olun...
hayırlısı olsun kuzumm o zaman senin içinn bol kırmızılı son reglin olsun :34: inşallah tüp bebek de yüzün güler kuzum :16:

BEN GELDİMMM....

hadii baakkk senin de gözün aydın kuzumm :34: geriden gelmesi sorun değil biraz ilerleyince gebelik yetişir normaline o konuda heeçç sıkıntı etme :34:

:53::53::53: bu gece çok ilginç birşey oldu kızlar gece telefon çaldı kocama kalk bak dedim teli aldı eline babam arıyo dedi ben korktum besmele çektim gece gece hayırdır dedim kocam teli aldı konuşurken arkasını döndü yattı sustu sonra kim arayan ne oldu dedim tabi bu arada ben çok kötü oldum kötü bir haber diye sonra kocamı dürttüm bir daha döndü ne oldu dedi arayan kim dedim ne aramasıı dedi telefonla konuşmadın mı dedim yok dedi :1: amaa ben acayip korktum haa ama gerçekti yaşadıklarım yani hiç rüya gibi değildi sanırım tam uykuya dalarken oldu lakin epey bir emin olamadım çaldı telefon dedim kocam baktı çalmamış tabiki de :D amaa acayip korktum valla :18:

arada geldim kızçelerim ama bütün öğleden sonra yine yokum...çok yoğun ve önemli birgün...

:nazar::nazar::nazar: çoook sevindim tatlım yaa, hadi gözün aydın... o 3mmlik pirinç tanesi kadar şey kanlı canlı bir yavrucak olacak, Rabbimin işi işte. Bundan sonra da hep iyi haberler verirsin inşallah :16::16:

BEN GELDİMMM....

canım kızlar söylemiş de ben de ekleyeyim, bunu düşünme bu kadar. sen değil miydin, bu ay yumurtlama gününde ilişki olmadı dediğ halde hamile kalan. demek ki geç döllenme olmuştu biraz. sen daha gebeliği yeni yarıldadın sayılır. sonraki haftalarda herşey normale dönecektir eminim. şu an senin yerinde olmak isteyen kaç kişiyiz biliyorsun di mi kuzum? herşey yolunda, şükredip doğum sonrası için hayal kurmaya devam et sen :34::34:

:53::53::53: bu gece çok ilginç birşey oldu kızlar gece telefon çaldı kocama kalk bak dedim teli aldı eline babam arıyo dedi ben korktum besmele çektim gece gece hayırdır dedim kocam teli aldı konuşurken arkasını döndü yattı sustu sonra kim arayan ne oldu dedim tabi bu arada ben çok kötü oldum kötü bir haber diye sonra kocamı dürttüm bir daha döndü ne oldu dedi arayan kim dedim ne aramasıı dedi telefonla konuşmadın mı dedim yok dedi :1: amaa ben acayip korktum haa ama gerçekti yaşadıklarım yani hiç rüya gibi değildi sanırım tam uykuya dalarken oldu lakin epey bir emin olamadım çaldı telefon dedim kocam baktı çalmamış tabiki de :D amaa acayip korktum valla :18:

ayyy resmen korku filmi :53::53:
yok kuzum ya korkma, dediğin gibi, uyur uyanık halde gördüğün bir rüya, gerçek sanıyor insan...

canım benim çok şükür iyi çıkmış sonuçların. geriden gelmesi önemli değil demiyor mu doktorun? sıkıntılı bir durum olsa söyler zaten içini ferah tut takma kafana. Ruhsarın dediği gibi sonradan kapanır o fark bi bakmışsın önden gitmeye bile başlamış :16:

ayy canım benim Allah razı olsun sizden.
Doktorum geri gelme ile ilgili birşey söylemedi,Sağlığı iyi çok şükür.5 gün gerideyken 2 hafta önce.2 hafta sonra bugün 2 gün daha geriye geldi,endişem o yüzdendi.

:53::53::53::53:
ben de korktum valla

Back
X