Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzuuu ne ediyon şikayetler başlamış yavaş yavaş :D inşallah seni çok yormadan geçer hepsi

varyaaa hafta sonu hepsini vuru izledim süper bir filmdi yaaa havuç en sevdiğim meyve oldu ondan sonra :9: En hoşuma giden sahnesi de bebeğin kafasına çorabını geçiriyo ya ona bittim yaa çok komikti :9: böyle tavsiye edeceğin varsa başka alabileriimm :23: Benden de sana bir iki tane daha tavsiye izledin mi bilmem ama ajan salt, wanted ve turist hepside ancelina appamın severim bu hatunu haa güzel filmleri var :34:

bakın çocuk ne diyor :1::1:

$399751_363440390405945_1735723404_n.webp

çok şükür canım eccik daha iyiyim bugün :16: dün yumurtlama günümdü de değerlendirdik neyse ki :17:

sen de ne var ne yok canım,patik örüyormuşsun,hamarat bayan :6:

oooooooooooooo sizi gidileerr siziiiiiiiiiii :23::23::23: :D :D iveett kuzum yeğenciklerimin ayacıkları üşümesin diye kafayı üşütmek üzereyim :9: bende de bir takıntı varki bir işin başına geçtimse en mükemmel hali nasıl oluyorsa illa öyle yapıcam yoksa içime sinmiyo :31: bazen bu huyumu semiyom çok zora sokuyo beni :D ama ne yapim elimde değil

oooooooooooooo sizi gidileerr siziiiiiiiiiii :23::23::23: :D :D iveett kuzum yeğenciklerimin ayacıkları üşümesin diye kafayı üşütmek üzereyim :9: bende de bir takıntı varki bir işin başına geçtimse en mükemmel hali nasıl oluyorsa illa öyle yapıcam yoksa içime sinmiyo :31: bazen bu huyumu semiyom çok zora sokuyo beni :D ama ne yapim elimde değil

ewt çok iyi bilirim o huyu:23: ama kötü bişi değil sonuçta ortaya en iyisini koymuş oluyosun,tabi o arada kafayı üşütmek de cabası oluyor :27:

Son düzenleme:
anlatmadan edemicemm,geçen gün eski bir arkadaşımı aradım o da hamile hayırlıs olsuna aradım. üzüldüm ama,kızcağız normalde de çok zayıf biriydi.51 kg ile hamile kalmış,kız 3,5 aylık hamile ve tam 5 kilo vermiş :53: evet herkes alır bu tam tersine vermiş şimdi 46 kiloymuş.gerçi doktoru bebeğin gelişimi normal demiş ama kızcağız eriyor resmen.mide bulantısı ve kusmadan dolayı.ki bu arkadaş daha evlenmeden hamileliğe çok özenirdi.giydiği kıyafetleri hamil olsam nasıl olurdu diye bakardı,hamilelik çok güzel uzun sürse keşke derdi,şimdi hiç de memnun değil halinden.yaa işte neler var hayatta. her şey biz insanoğlu için.şükür ve sabır,keşke hakkıyla yapabilsek bunları...

kızlar resmen iştahım kapandı,yemek yemekten zevk alamıyorum:( günlük cevizimi bile zar zor yiyorum:( hiç kusmadım,midem çok bulanmıyo da ama ne biliim bi tuhafım:( acıkıyorum ama canım hiç bişey istemiyo:( sütümü falan içiyorum zorla,yaptığım beslenme programına da uyuyorum ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum valla:( güzel şeyler yemek istiyorum:31: bayıla bayıla yediğim bi tek mandalina:56:

aramıza hoşgeldin canım:1:
benim de öyle iştahım kapanmıştı ve sonra kusmalar başladı...inşallah hafif atlatırsın.

anlatmadan edemicemm,geçen gün eski bir arkadaşımı aradım o da hamile hayırlıs olsuna aradım. üzüldüm ama,kızcağız normalde de çok zayıf biriydi.51 kg ile hamile kalmış,kız 3,5 aylık hamile ve tam 5 kilo vermiş :53: evet herkes alır bu tam tersine vermiş şimdi 46 kiloymuş.gerçi doktoru bebeğin gelişimi normal demiş ama kızcağız eriyor resmen.mide bulantısı ve kusmadan dolayı.ki bu arkadaş daha evlenmeden hamileliğe çok özenirdi.giydiği kıyafetleri hamil olsam nasıl olurdu diye bakardı,hamilelik çok güzel uzun sürse keşke derdi,şimdi hiç de memnun değil halinden.yaa işte neler var hayatta. her şey biz insanoğlu için.şükür ve sabır,keşke hakkıyla yapabilsek bunları...

üzülmesin kuzum daha 3,5 aylık ilk aylarda hemen hemen herkes verdiğini söylüyo bu normal sonradan geri alır daha da iyi olur menun değilim falan demesin ne güzel hamile bebeğide sağlıklı daha ne olsun bence hiç üzülmesin tadını çıkartsın çünkü biraz midesi düzelince alacaktır kilo :34:

hayalimduam geldi ama ben çıkıyom :31: Kuzuumm inşallah çok iyisindir özledims eni yaaa ne çok çene yapardık seninle şimdi denk gelmiyoruz :31: acıktım gidem bişiler yiyem birazda dinleneyim :D hiç bişi yapmadım ama ossun dinlenem iyi gelir :1:
hade öptüm sizi görüşürüüzz :54:

hayalimduam geldi ama ben çıkıyom :31: Kuzuumm inşallah çok iyisindir özledims eni yaaa ne çok çene yapardık seninle şimdi denk gelmiyoruz :31: acıktım gidem bişiler yiyem birazda dinleneyim :D hiç bişi yapmadım ama ossun dinlenem iyi gelir :1:
hade öptüm sizi görüşürüüzz :54:

aaaaaaa:5::5::5:
git gel kuzum,ben gün içerisnde buralarda olurum herhalde.Pek yoğunluk yok bende,muhabbet arıyodum.:31::31:

ben de özledim canım,sayfalar dolusu konuşuyoduk ne güzeldi...Hadi sana afiyet olsun.:56:

hoşgeldin cnm :) burada hepimiz dert ortağıyız.biz de 2 yıldan fazladır deniyoruz.gen testi hakkında bi bilgim yok ama benim eşime de dna hasar testi yapıldı.sağlıklı sperm olmadığı için ilaç tedavisine başladık.sizin hakkınızda da hayırlısı olur inş

Canım inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz meleklerimize... Dnalar ilaçlarla düzeltilebiliyorsa bizim karyotipimiz bozuk çıksa da düzeltilebilir sanırım umut oldun bana inşallah canım inşallah dna hasar testini hiç istemedi bizden dr. bakalım bu testler çıksın ondan sonra belki şu anda bizim morfolojimizin %0 sayılarımızın düşük olma sebebini araştırıyorlar sanırım. Eşimde dr. a hiçbişey sormamış zaten henüz sıkıntımız olduğunu kabullenebilmiş değil sanırım. Allahım dualarımızı kabul etsin.

kuzuuu ne ediyon şikayetler başlamış yavaş yavaş :D inşallah seni çok yormadan geçer hepsi

varyaaa hafta sonu hepsini vuru izledim süper bir filmdi yaaa havuç en sevdiğim meyve oldu ondan sonra :9: En hoşuma giden sahnesi de bebeğin kafasına çorabını geçiriyo ya ona bittim yaa çok komikti :9: böyle tavsiye edeceğin varsa başka alabileriimm :23: Benden de sana bir iki tane daha tavsiye izledin mi bilmem ama ajan salt, wanted ve turist hepside ancelina appamın severim bu hatunu haa güzel filmleri var :34:
inşallah canım yaa:16: wanted ve turist izledim,ajan salta bakıcam..jason statham bu tür filmlerde 10 numara,taşıyıcı serisini bilirsin heralde,ölüm yarışı var süper..daha aklıma gelirse yazarım:34:
aramıza hoşgeldin canım:1:
benim de öyle iştahım kapanmıştı ve sonra kusmalar başladı...inşallah hafif atlatırsın.

ayy inşallah kusma olmaz yaa,allah yardımcımız olsun:16:

ayy inşallah kusma olmaz yaa,allah yardımcımız olsun:16:

canım endişelenme,hamileliğin bu evresinde hafifte olsa rahatsızlık veriyor mideye,ben de başlarda yumurtasından,sütüne,peynirine,cevizine kdr herşeyi yedik ilk 1,5 ay.sonra bi iğrendim,pir iğrendim.şimdi ağzıma hala süt sokamadım,bikaç akşam içtim,şimdi yine içmiyorum,ceviz badem...yediğim zaman ağzımda döndürüyorum...Hiç yemek istemiyorum.

canlarım nasılsınız?
ben diyetisyene gittim bugüüün! :21::21: vermem gereken 4.5 kilo yağ, almam gereken 3 kilo kas var :1::1: yani spor beni bekler. evde bir alet var artık onu düzenli yapıcam. diyet listeme de yarından itibaren başlıyorum. inşallah güzelce uyabilirim ve sağlıklı kilolara inebilirim. zaten aman aman kilom yok benim de, diyetisyen de ne işin var dedi şakasına. ama bel çevreme kilo aldığım için ve vücut yağım fazla olduğu için hak verdi tabi ki. inşallah becerebilirim kızlar yaaaa...

haftasonu 2 günü değerlendirdik bu arada, 13. ve 14. günlerdi. :17::17: çok yoğun olmasa da hafif batma hissettim bu ay sağ kasığımda. inşalah çatlamıştır yumurtam kızlar yaaa. bebiş tutmasa bile, bu ay güzel atlattık kritik dönemleri :nazar: inşallah gitgide daha iyi olacak :16::16:

canlarım nasılsınız?
ben diyetisyene gittim bugüüün! :21::21: vermem gereken 4.5 kilo yağ, almam gereken 3 kilo kas var :1::1: yani spor beni bekler. evde bir alet var artık onu düzenli yapıcam. diyet listeme de yarından itibaren başlıyorum. inşallah güzelce uyabilirim ve sağlıklı kilolara inebilirim. zaten aman aman kilom yok benim de, diyetisyen de ne işin var dedi şakasına. ama bel çevreme kilo aldığım için ve vücut yağım fazla olduğu için hak verdi tabi ki. inşallah becerebilirim kızlar yaaaa...

haftasonu 2 günü değerlendirdik bu arada, 13. ve 14. günlerdi. :17::17: çok yoğun olmasa da hafif batma hissettim bu ay sağ kasığımda. inşalah çatlamıştır yumurtam kızlar yaaa. bebiş tutmasa bile, bu ay güzel atlattık kritik dönemleri :nazar: inşallah gitgide daha iyi olacak :16::16:

canım hadi hayırlısı bakalım diyetin...ben de diyete başlamıştım 72'den 67'ye düşmüştüm...hamilelik için gerçekten çok önemli.şuan mesela 70-71'im.iyiki kilo vermişim diyorum.

Back
X