- Konu Sahibi minikgelin
- #30.541
ah tatlım ya aslında sen cevabını veriyorsun işte, genetik olabilir bu durum..benim yan komuşunun bebeği var, 1-1.5 yaşında olmuştur şimdi. yeni yürüyor. onun da kolu ve bacakları uzun, çünkü annesi babası da zayıf ve uzun, hatta abisi de öyle. bence sizin bebiş de öyledir, üzülme sen...sağlıklı beslen yeter... hem bebeği beslemek bir yere kadar senin elinde, bir yerden sonra genetik. nasıl ki her annenin sütünün içeriği farklı, hamilelikte yaşadığı belirtiler farklı, gebelikte bebeğe olan etkisi de farklıdır bence. senden aldığı o kadardır. elaleme ne kulak asıyorsun, kimseye birşey beğendiremezsin bu konularda. zayıf derler, şişman derler, illa birşey bulurlar, illa kendilerini doğru çıkartırlar. hayırlısıyla sapasağlam, sağlıklı, normal kiloda doğacak bebişin. üzüldükçe o da üzülür, yapma...
inşallah cnm ya aslında sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil ama işte insan kafasına takıyor böyle şeyleri..sağlıklı beslenme telaşına düştüm şimdi her gece pekmezli süt içiyorum ki nefret ederim pekmezden :) meyveyle de pek aram yoktur hatta midemi yakıyor meyve ama zorla yemeye çalışıyorum..fındık fıstık ceviz ne bulursam yiyorum hırs yaptım :::)
ben kendimden topaç gibi bi bebek beklemiyodum zaten ama erken doğumdan çok gözüm korktu hızlıca kilo alsın istiyorum ki allah korusun vaktinden önce gelirse küveze ihtiyacı olmasın diye..
aynen bn de cevizi falan çokk zor yiyorum,ağzımda büyüyo lokmalar![]()
süper yaa çok sevindiminşallah güzelce verirsin kilolarını,sporunu aksatma,herşey bebek için
![]()
canım yaa,sıkma canını öyle densiz densiz konuşanlar oluyo,millet kıskanıyo mu nedir,bana da öyle acaip konuşan bi kişi oldu,hiç umursamadım valla..allahın izniyle kalır 1 ay daha,kilosu da normale döner inşallah..bol bol dua edelimrabbim hayırla ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallah
![]()
inşallah cnm ya dursun sıpa yerinde vaktinde gelsin sağlıklıca..bana çekmesin sıpa ben 8 aylık doğmuşum 2,200 20 gün küvezde kalmışım :)