- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi minikgelin
- #30.561
bu arada tahlil sonuçlarım çıktı herşey iyide sadece hepatit b ye karşı vucudum sıfır dirençliymiş allah korusun en ufk bişeyde hemen kaparsın dedi bende sabah
kalktım sağlık ocakaına gittim az önce geldim aşı olayım diye aile hekimim tüp bebek doktorumla sınıf arkadaşmış dediki git önce doktoeunla görüş belki aşılama yapılacağın için hepatit b aşısının sakıncası olabilir dedi ama hamile kaldığında yaparız hemde bebeğin sarılık olmaz doğunca dedi
yarın doktoruma sorcam sabah 9,30 da muayenem var akşamda film çekileceğim şimidden dizlerim titriyor valla ne yalan söyleyim..
hatta az önce merkezi aradım ne yapmam lazım gelmeden önce dedim ona sorarken bile elim ayapğım çözüldü titredi yani..
offffffff neyse aç gidecekmişim anestezi alacağım için başkada bişi yok muş kızlarrrr ne olur dua edinde sorunsuz bu tüplerim açık çıksın filmde bende eiyorum sizde edin ..
hade kaçtım ben işlerimi bitirip kurtulayım... allaha emanet olun... öptüm hepinizi...
merhaba canım hiç korkma rahim filminden ben anestezisiz çektirdim.öyle korkulacak bişey değil..
ki seninki anesteziliymiş hiç hissetmeyeceksin..