- Konu Sahibi minikgelin
- #30.621
kızlar yaa bişi diycem ben sürekli rüyamda çocuk görüyorum kız da görüyorum oğlanda kah benim çocuğum olarak kah başkasının çocuğu olup oynattığımı sevdiğimi görüyorum neden sürekli böyle bir rüya görüyorum anlamıyorumbilinç altı düşünüyorum ondan diycem ama hiiçç aklımda bile yok ki bebek biliyosunuz korunuyorum ve bu aralar hiç de istemiyorum işin açığı hani istemiyorum derken yanii anlayın demek istediğimi siz :) bir mesaj mı var bana rüyalarım da anlamıyorum
![]()
bir de iki gecedir rüyamda korkarak uyanıyorum :18: dün geceden daha kötüydü bu gece gördüğüm rüya kimseye anlatmadım öyle görünce anlatma derler ya ondan ama bir de kan görürsen rüyanın etkisi bozulur derler inşallah bozulmuştur :) sabah suratım asıkdı kocamda tamam rüya bu asma suratını dedi unuttum ama rüya aklıma gelince gerçektenkötü oluyorum sanki gerçekmiş gibi kötü rüyalar görüyorum hayırlara vesile olsun :18:
hayır olsun tatlım...can kan bozar derler...ama kötü rüya görünce kimseye anlatmamkla iyi yapıyorsun. suya anlatılırmıl öyle derlerdi, alıp götürsün diye...
beyin ve bilinçaltı çok güçlü. sen her ne kadar korunuyorum zaten istemiyorum desen de, aslında bütün bunların altında daha farklı şeyler olabilir. Başka konularla ilintilemeye çalışma bence, korkman da yersiz.
ben birazdan yemeğe çıkacağım. öğleden sonra yine uğrarım