• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

sğl kuzum açıklaman için 2 dk da çift çizgiyi gösterdin:52: offf okurken yoruldum yaaa
tatlım ben yumurtlama gunune aldım yumurtalarımı görsun die zaten adetin 3 gunude test vercek onları yaptırır tıptan gösteririm dedim ssk m var ama burda pek ssk gecmıyor o yuzden özel sağlık yaptırayım dedim de sigortacı arkadaş dedıkı planlı eylem olduğu için ilk poliçede olmazmış gebelikte kabul etmıyorlarmış
yaww dedım sıkışık gidersem belkı kıyak gecer alttan bakmaz :52: durumumu anlatcam hocam cok korkuyorum aneztesi falan yapın bile diyebilirim o alet cok korkutuyor benı bıde sık dişini her seferınde aneztesi mi yapcaklar dıorum :ssz: belkıde ben vajınusmumus bıle dıorum diorum da dıorum :44::52: yahu klomene hemen başlarmı anaaaa kıss gözumu korkuttun daha cok

bacım senin canın sağolsun doğuma gerek yokgel açayım sanada :D

(dün akşam kıl tüy opersayonu yapıyordum kociş diyorki git yaptır herkes gibi niye evde uğraşıyon diyor hayır dedim yaptıramam utynaırım doktorlardan utanmıyon ama doktor benim kılımı temizliemiyor ama dedim hem sağlıkım için gidiyom doktora açıyom dedim günaha giremem hiç kusra bakma dedim annem çocukkenden derdi başkasına keyfi açıp göstermek günah diye :D hep o korku varya içimde

neyse şaka bi yana kız tıtarsa buraya yazarım ben ecvdeyim ne olsa... kociş bayramda kapadokya tatili yapak diyo ama olurmu ki hamiş olursam gitmem ki yatar hamişliğin dadını çıkarırım..

aşılama yapıldıktan sonra 12-13 gün sonra testte belli oluyormuş.. bakalım...

olar ben hemen geliyom :9::9::9:

kuzuuu aman diyim tatili boşver bebiş tutsunüç ay sonra gidersiniz tatilinize yat dinlen onun sana gelmesini bekle veee du aet bolca :16:

bu arada motive edebildim mi kıss seni :1: açlığını yatıştırdım mı :9: ne pis karaladım ama yemek yemeyi ben bilem soğudum :P

amaann şekerim yemek dediğin nedir peehhh boşversenen hayatta daha güzel şeyler var mesela bak bir birimizle yazışıyoz gözümüz gönlümüz doyuyo oturduğumuz yerden rahat rahat sorunsuzca ama yemek yesen öyle mi oalacak yok yemek için kalkacak hazırlican yada telefonu eline alacan numara çevirip sipariş verecen o gelecek oofff belki kıvamı tutmamış olacak sonra yiyecen amaaannnn sonra onu sindirecen seni rahatsız edecek illa çıkmak istiyom ben diye kalkacak gidecen içindeki kötülükleri atıp gelecen ooooo ölme eşşem ölme ne kaddem zahmetli bir iş yemek yemek boşveerrr şurda bak rahat rahat oturuyok.:ssz:

helal olsun bacım sana hayatımın sonuna kadar yemek yemeyebilirim bu gazla ben heheheheh belkim az zayıflarım demiiii

sğl kuzum açıklaman için 2 dk da çift çizgiyi gösterdin:52: offf okurken yoruldum yaaa
tatlım ben yumurtlama gunune aldım yumurtalarımı görsun die zaten adetin 3 gunude test vercek onları yaptırır tıptan gösteririm dedim ssk m var ama burda pek ssk gecmıyor o yuzden özel sağlık yaptırayım dedim de sigortacı arkadaş dedıkı planlı eylem olduğu için ilk poliçede olmazmış gebelikte kabul etmıyorlarmış
yaww dedım sıkışık gidersem belkı kıyak gecer alttan bakmaz :52: durumumu anlatcam hocam cok korkuyorum aneztesi falan yapın bile diyebilirim o alet cok korkutuyor benı bıde sık dişini her seferınde aneztesi mi yapcaklar dıorum :ssz: belkıde ben vajınusmumus bıle dıorum diorum da dıorum :44::52: yahu klomene hemen başlarmı anaaaa kıss gözumu korkuttun daha cok

yav hacı korkacak bişi yok valla baakk sinek ısırıyo geçiyo gidiyo :34: sen kendini doktora bırak o herşeyi çok güzel halleder sen hiç sıkıntı etme hem kendine yeni yeni hastalıklar çıkarma valla gelirsem aaaaaaaaaa :20:

ahaaaaa bacıma baksen anestezi parası dünyanın parası her muayende anestezimi isteyeceksin alış alış..

hem o cihaz incecik bişi başka şeylerden daha ince :1: anammmm sapıttım kız ben 15 gündür halvetsiz geçince hehehehhe... üzerine kayganlaştıcı jel sürüyor cihazınn hiç ağrı hissetmiyorsun...

kendini kasmazsan inan bana hiç ağrı hissetmezsin serbest bırakırsan olur biter..

olar ben hemen geliyom :9::9::9:

kuzuuu aman diyim tatili boşver bebiş tutsunüç ay sonra gidersiniz tatilinize yat dinlen onun sana gelmesini bekle veee du aet bolca :16:

bu arada motive edebildim mi kıss seni :1: açlığını yatıştırdım mı :9: ne pis karaladım ama yemek yemeyi ben bilem soğudum :P

öyle pis karaladın ki dedimya herhalde 8-10 gün yemek yemem :1:

gerçektende çok pis karaladın haaaaa

ahaaaaa bacıma baksen anestezi parası dünyanın parası her muayende anestezimi isteyeceksin alış alış..

hem o cihaz incecik bişi başka şeylerden daha ince :1: anammmm sapıttım kız ben 15 gündür halvetsiz geçince hehehehhe... üzerine kayganlaştıcı jel sürüyor cihazınn hiç ağrı hissetmiyorsun...

kendini kasmazsan inan bana hiç ağrı hissetmezsin serbest bırakırsan olur biter..

ya bişey daha kadın benım yumurtlama durumumu bılmeden hemen klomen verirmi ben ilk defa gitcem şimdi sen problemını bılıyordun ya tup bebek merkez ondan bekletmemiştir senı şimdi ben sorun ne onu bılem bılmıyorum adetlerimde düzenli kıllanma tuylenmede yukkk ne var bendee acaba adamın sperm testıde normal hee bide yaa hanı o çatal varya offf acık olcak dıe dıyemıyom normaldede olmuyor anladınzmı anlayın ne olur acıklatmayın hanı sorun bende o ama dicem kadına bakalım

elocum şimdi senın bayram aşılaman olmuş olacak ve bekleme sürecinde olcan demiii herifine de rahat dursun kıss ne gezmeyı yat dinlen tutunsun mercimek

vay guzummm gel yedirem kız adananın en kral yemekklerini... felekten bi gece çalak siz atlayın uçağa gelin havalanından alırım sizi... yedirir içiriri geri bindiriri gönderirim :D

kısss ben enteke geliniyim ya ordan da entekeye gecerdim ama bu bayram istanbuldayız gelmicez o taraflara yoksam oraya yolum düşerse bulcam senı söz

kısss ben enteke geliniyim ya ordan da entekeye gecerdim ama bu bayram istanbuldayız gelmicez o taraflara yoksam oraya yolum düşerse bulcam senı söz

çok mutlu olurum beklerim her zaman muhakkak.. gelip beni bulmamak ayıp olur cebimide yazarım ohhhh süper olur valla 3-5 topikdaş aynı anda gelseniz buluşsak ne keleş olur valla...

enteke nere gıııı duymadım heç

tatlım sana klomen verilmez hemen.hem benim bildiğim klomen adetin 5.günü kullanmaya başlanıyo.sen yumurtlama zamanı gidiyon.yumurtanın büyüklüğüne bakar ve tahmini çatlama zamanını söyler.bu arada ben o kadar doktora gittim hem adetliyken hem normalken beni hiç alttan muayene etmedi.özellikke de sordum.vajinal muayene etmeyecek misiniz diye illa da bak bak diyosan aç da bakayım dedi kadın.o öyle deyince utandım ben de:30::30::30:

Back
X