• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşllah cnm rabbim duysun seni.... hepimizi..

yalnız ağlayarak çıktı kısmı beni ürküttü nede ağladı ki :D hem korkulacak bişi yok demiş hem ağlamış nasıl oluyor bu durum bu ne yaman çelişkidir böyle breee moreee

kıss o kdr stres yapmıştıkı duymayınca temızde cıkınca saldı kendını onu gördum ya hsg den korkmuyom ben aaa bak bunları konuşcakmışım belkıde dun ruyamda bana hsg cekılcekmış adam iğneyı vuuryor 1 2 3 dıo uyumuyorum dıorum kı ben alışkınım anestezıye hemen bayılmam adam tekrar vuruyo iğne 1 2 3 dio bende sersemlik oluyor ama gene uyumuyorum bayılamadım bır turlu aklıma geldi şimdi korkma cnm ben korkumuyorum k ben yanı çataldan korkan hatun

amin cümlemize inş :16:

evet ayaklarım ağrıyorr ben hiç oturmayınca okulda, bitkin geliyorum minik minik dinlenmeye geçerim birazdan :34:

kızmayın bana :54:

eloserce kuzum güzell haberlerini bekliyoruzzz:nazar:

yok kız kızarmıyız sen friedmana bakma benım gb aylak o burada dün türkiye macı vardı adam macı izleme sevdası 90 dk masaj yaptı ohh rahatladım sende arada kocişin yanına uzan ohh mis

allahım sohbetin en dadlı yerinde 2 lafın belinini en acımasızca kırıldı anda neden ben gitmek zorundayım nedennnn nedennnnnnnnnn

sizi özliycem anacım bayyyyyy hadi allaha emanet olun... benim popo yusuf yusuf etmeye başladı valla aama neyse allah emanetim bende haydi dua edin bana öptüm sizi...

allah yardımcın olsun canım güzel haberle gel inşallah. :16:

oğlum bak git :ssz: aaa dellendirme beni kapıda niymiş kaçmıyo ya ama bak şimdi tek tek kaçacaz ben biliyom mesela yani kendimden biliyom :1: iki dakka daha sabret sonra kapılar senin sil uleyn sabahlara kaddem :1:

ulennn sabahtan beri beklıyor kapılar hazı olda kıpırdamıyolar bı yere bayram temızlığıne başlıcaktım ya bak simdiden dicem ben yarın slm bile vermeye gelmem ona göre :52::52:

allahım sohbetin en dadlı yerinde 2 lafın belinini en acımasızca kırıldı anda neden ben gitmek zorundayım nedennnn nedennnnnnnnnn

sizi özliycem anacım bayyyyyy hadi allaha emanet olun... benim popo yusuf yusuf etmeye başladı valla aama neyse allah emanetim bende haydi dua edin bana öptüm sizi...
sen hayırlı haberle gel bize kuzu dah açook sohbet ederik hadi bakalım dualarımız seninle burayı dşn içini rahatlat bana dua eden bir çok kişi var şuan arkamda inşallah iyi olacak diye dşün kuzu allaha emanetsin kuzm:54:

kafamı dağıtmaya geldim,kocayla kavga ettik,kaçgündür konuşmuyoruz.annemde kaldım 2 gün.acuk moral verin kuzulrrr:5::5:

ayyyy kuzum hayırdır ne oldu ki :26: neden üzdü seni kocan

yok kız kızarmıyız sen friedmana bakma benım gb aylak o burada dün türkiye macı vardı adam macı izleme sevdası 90 dk masaj yaptı ohh rahatladım sende arada kocişin yanına uzan ohh mis

hacım şimdi çok aşşalamasan bizi hani aylak maylak yani :1: asıl en önemli işi biz yapıyok topike sahip çıkıyok :9:

ulennn sabahtan beri beklıyor kapılar hazı olda kıpırdamıyolar bı yere bayram temızlığıne başlıcaktım ya bak simdiden dicem ben yarın slm bile vermeye gelmem ona göre :52::52:

beklesin bişi olmaz yrın sen de ben de gelmicez anlaşılan ben de valşiz falan hazır değil amaaa belkim bir üsürü işim var heberimbile yok :1: hem ecemime örecem patiği yetiştirmem lazım onuda götrecem ooo baktımda amma işim varmış ya la benim de :1:

ve bata göre 21.haftama girdim,hala bebeği hissetmiyorum,endişeliyim.

Hayatım senin annen gelecek olsaydı ve yine aynı teklifte bulunsaydın emin ol ki kabul ederdi. Bu arada 25. haftada olup hissetmeyen de var endişe edilecek bir durum yok bebek sağlıklıysa herşey yolunda gidiyorsa korkma canım.

kafamı dağıtmaya geldim,kocayla kavga ettik,kaçgündür konuşmuyoruz.annemde kaldım 2 gün.acuk moral verin kuzulrrr:5::5:

annen bebeğe bakmak için bizde kalmasın,gitsin gelsin,yol parası veririz dedim.kabul etmedi haliyle.:30::30::30:aynen böyle kaldı...ve ardından saydırdı.:43:

vallahi kuzum ben seninle hemfikirim. ben kendi annemle bile devamlı birlikte kalarak yaşayamam. bak annem şimdi yeğenime bakmak için abimlerde kalıyor ve annem de mutsuz. evini arıyor kadın. eminim abimlere de kolay değildir. ama annemle abimlerin evi arası 40km yol...

ben şimdiden eşime diyorum, annenler bizim olduğumuz şehirde ev tutsun ben birlikte yaşamam diye. sakın yelkenlerini suya indirme bence haklısın sen... kvalide devalı kalınca siz asla "çekirdek aile" olamazsınız. yani k.valide değil annen de kalsa bu durum böyle

hacım şimdi çok aşşalamasan bizi hani aylak maylak yani :1: asıl en önemli işi biz yapıyok topike sahip çıkıyok :9:

he kısss demi topik için herşey

beklesin bişi olmaz yrın sen de ben de gelmicez anlaşılan ben de valşiz falan hazır değil amaaa belkim bir üsürü işim var heberimbile yok :1: hem ecemime örecem patiği yetiştirmem lazım onuda götrecem ooo baktımda amma işim varmış ya la benim de :1:

ohh olsun sana yarın koştur dur :52::52:

annen bebeğe bakmak için bizde kalmasın,gitsin gelsin,yol parası veririz dedim.kabul etmedi haliyle.:30::30::30:aynen böyle kaldı...ve ardından saydırdı.:43:
ayyyy kuzum yaaa sıkma canını diycem ama kayınvalidenle problemliysen bu senin iin çok sıkıntı yaratır inşallah uygun bir yol bulursunuz yalnız alışmış olan bizler için aslında zor olur birinin gelip kalması ama bak bir de iyi yönlerinden bakmaya çalış olaya (gerçi içini dışını tam bilmiyorum ama olsun) işten geldiğinde evin temiz yemeğin hazır olur bebeğin emin ellerde için rahat eder yedirdiği içirdiği besinden haberdarsın en azından olaya belki böyle bakarsan seni bir parça rahatlatabilir :26:

ve bata göre 21.haftama girdim,hala bebeği hissetmiyorum,endişeliyim.
kuzum endişe etme bizim gelinde hareket falan beşinci ayına girdikten sonra yavaş yavaş hissetti sağlıklıdır bebek kafana takma kuzu herşey yolundadır

Back
X