- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
- 123
- Konu Sahibi minikgelin
- #30.921
kizlar hepinizden Allah razi olsun ins herkesin guzel haberlerini alicaz tek tek

cnm cin takvimine hic aldanma bnm hem cin hem rus takviminde kiz diyodu ama erkekmisgünaydın kızlaaarrrözledim sizleri dün hiç giremedim..güzel de sohbet olmuş,kaçırdım
geçmişi de okuyamadım recsn i gördüm hayırlı olsun canımm,inşallah sağlıkla kucaklarsın kızını
sweet85 tebrik ederim cnm hayırlı olsun oğluşun
bakalım bnmki ne olcak çin takvimine göre erkek
hiiç farketmez rabbim sağlık ve hayır versin yeter ki
ayrıca bebişimin pıt pıtları için yorumlara teşekkür ederim canlarım,herkese yaydım annemler,kayınvalidemler herkes çoooook sevindi,ağladılar
bizimkilerin ilk torunu babam havalara uçtu,canım bnm
bu arada eloserce cnm çoook sevindim hadi bakalım geliyo bebiş,allahım inşallaaaahhhh
![]()
cnm Allah yar ve yardimcin olsun ins. Hayirlisiyla kavustursun bebegine asilama bahane olsun ins.kızlarrr c.tesi aşılamam yapılıyorr..
sabah 8-8:30 arası eşim gidip sperm verecek bende sat 10 da gidecem
bu gece saat tam 12 de çatlatma iğnemi vuracam veridler ordan gelirken uğradım eve dolaba bıraktım... göbekten yada koldan minik bi ucu varkociş yapar artık ben o kadar cesur değilim..
öyle işte heyecanla c.tesiyi bekliyorum yumoşlarım yeterince büyümüş çok güzel rabbim bu yolda herşeyin yolunda gitmesini nasip etti inşallah sonuda güzel olur mutlulukla biter... aşılamadan 12 ün sonrada sonuç belli olur dedi ALLAHIM hepinizden razı olsun sizinle paylaşmak dertleşmek fikir almak destek almak gerçekten bir harika .... iyiki varsınız iyiki sanaldanda olsa tanıdım hepinizi....