- Konu Sahibi minikgelin
- #30.961
hepsi aynı bunların malesef sinir etmekte üstlerine yokkk kalp kırmıyorum diye yüz buluyor sanki kadın..
şimdide eşim geldi canımı sıktı işteyim bizemaaşımızı düzenli yatırmıyorlar 2-3 ayda bir maaş yatırırlar zaten aldıgımda çok bşy deil 1300 ama çok şükür tabi..
neyse bugun maaş yatacak dediler eşim gledi iş yerine biliyor ya yatacagını bana 1000 tl ver dediii bende neyapacaksın kart borcum var 1100 tl onu vercem 200 de harclık kalsın cebimde dedim..diyorkiii bi işim varrrr yahu söyle ne işin var bana 5 e kdr bugun para lazım 1000 tl...vermem dedim ne yapacagını söylemessen bana sen ver salı gunu vercem paranı diyor... zaten kredi kartı ile benzin ve market alışverişi yapıyoruz kişisel bşy aldıgımda yok yanii..sinir oluyorummm yaaa 1.5 sene oldu çalışalı adam akıllı maaşımı harcayamadım ...şuanda herşeyden nefret eder bi ruh halindeyim ya altı üstü aldıgım maaş belli oda 2-3 ayda bir alıyorummmm kaynanam kocam maaşımla kafayı bozmuşlar
Kocanın bile maaşına karışmaya hakkı olmadığı halde annesine ne oluyor ki ona neymiş senin maaşından gerçekten çok ayıp