• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
...misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' diyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.

Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' diyince annesi

'30 sene önce sen de beni bu
saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun'

EĞER HALA SİZİNLEYSE, ŞİMDİ ONU HER ZAMANKİNDEN DAHA COK SEVİN

slm kızlar nslsınızzz:) ben sayfaları hızlı hızlı okumaya çalıştım iş yerindeyim tek tekkkk cvp yazamıyorum kusura bakmayın olurmuuuuu...
şaşkınanne miyomu aldır kultur nolur kızlar amlyttan aşılamadan tüp bebekten hiç bşyden korkmayın inanın hiç biri korktugunuz kdr zor deil..ben kiiiii igne görünce aglayannnnnnnn bennnn3 ay içinde iki kez tüp bebek yaptrıdım sizce zor bşy olsa insan yapabilirmi arka arkaya:)inanın ikincide tutmasa 3 ay ara verip kasımda bidaha deniycektim yine hemen denerdimdeeee iş yerinde üst üste izin almak olmuyordu..
bebek için herşeye deger bakın unuttum başımdan gecen herşeyii inanın tüp bebekle hamile kalmadımda dogal yolla hamile kaldım sanki:)
ben şahsen 7-8 ay bekleyip eger bebek olmazsa yumurta takibine başlar çatlama ignesi olurdum
oda olmassa aşılama tabi aşılamayı 2-3 kez denerdim oda olmassa tüp bebek yapardım...ben direk tüp bebek yapmak zorunda kaldım malesef digerlerini deneyemedim bile...
dün arkadaşım dogum yaptı aşılama ile hamile kaldı tatlımı tatlı bi oglu oldu elorance darısı sna kuzum nezaman test tarihin:)ogun mutlaka gelip bakcamm:)agrın sızın olması normal hatta agrın var diye sevin bence:) benimde agrım çoktuuuu çünkü:)
bu arada baktımda listeye en son 2 ay once egemmm den hamile haberi almışız kızlar hadi bakalım bu ara birileriniz bu haberi yine verin:)

cnm valla yakında mööleyeceğim artık..2 bardak az değil cnm ben ara ara içiyodum son 10 güne kadar şimdi bebiş biraz zayıf olduğu için daha çok içmeye başladım özellikle pekmezli sütü..
ben pekmezi hiç sevmem normalde hatta midem kalkıyo içince ama bebeğime yarasın diye içiyorum cnm bak sana da tavsiye ederim benim kuzenime doktoru önermiş hem bebeğin gelişi hem de doğumu kolay olması için..ve resmen tosun doğurdu 4,300 20 dk normal doğum yaptı :)
o bana söylerdi de ben pek sallamazdım bu durum başıma gelince netten de araştırdım biraz pekmezli sütü öneriyor herkes sende şimdiden kendini alıştır 1 bardak içmeye çalış günde..

bilmem sever misin ben ağzıma sürmezdim ama haşlama kemikli et de çok faydalıymış özellikle o kemik suyu bebeğin kemiklerini geliştiriyomuş..aklında bulunsun cnm özellikle 16 haftalıktan sonra bu tür şeylerle beslenmen faydalı olacaktır :) ben geç kaldım söz dinlemek için ama yine de yiyorum artık :)

doğuma gelince hakkımızda hayırlısı olsun cnm inan ki göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman sen de bir bakmışsın bu telaşları yaşamaya başlamışsın :) buarada sen nerde oturuyordun cnm?
anaaam ben çok severim kız pekmezi,direk içebilirim bile:56: tecrübelerini anlat kız,sürekli okuyorum netten,elimden geleni yapmaya çalışıyorum,spora da başladım günde 2km yürüyorum ağır tempoda..kırmızı eti maalesef hiç sevmem,ama yemeye çalışıyorum,doktor haftada2-3gün ye dedi ben daha ağzıma sürmedim nasıl olsa şimdi kandan besleniyomuş,3-4 aylık olunca başlarım yemeye..tavsiyelerini bekliyorum yine:34:
yardıma ihtiyacın varsa ben gelimmm keseyee :10: şimdiden sıhhatler ossunnn

ay çok teşekkür ederim bacım hallettim ben,ağda işi de bitti şükür,bayrama hazırım:21: ohh millet baklava maklava açıyo ben de hiiiç anlamam mutfaktan,yemek yapmak çok zor,ben hep basit şeyler yapabiliyorum:30: bide bolu mengenliyim,utanıyorum kendimden:9:

hamile kızlarrrrrrrr bebege en çok kilo aldıran yiyecek muzzzzzzzzzzz ben günde iki tane yemeye çalışıyorum özellikle ruhsar son aylarda daha öenmli muz yemekkkk gunde iki tane yeeeee:)
pekmez den nefret ederim:)sadece tahin pekmez karışımı yerim o da pekmez az olcak:)

merhaba kızlar,
yine bir selam vermeye geliverdim. bu balkoncular beni sinir etmeye devam ediyor. şimdi evdeler ve bakalım ne zamana bitirecekler. zaten neye benzedi derseniz ah ki ne ah! neyse bari kullanırken sıkıntı çekmemeyim de estetiği unuttum artık. rezil adamlar güya bir de tanıdık. geçen geldiklerinde malzeme eksikliğinden bitirememişlerdi güya. bugün pişkin pişkin geldiler ve aynı malzemeden yine getirmemişler. eşim çok sabırlı adamdır o bile artık sinirlendi. düşünün bir de beceremedikleri heryeri silikonla kapıyorlar. inşallah bu silikonlama sonradna başımı ağrıtmaz ama hiiiiç ümidim yok. silikon dediğin nedir ki? Allah böyle yapanların müstehakını versin. işini doğru dürüst yapmadığı gibi bir de beceriksizliklerini kapamak için ağızlarında laf geveliyorlar. Ah işte ne bilelim. tanıdığın evinde iyi yapmışlar, memnunlar diye bunlara yaptırdık. tanıdıklara da söyledik zaten adam da sinirlendi. nasipte bu varmış ama işte can sıkılıyor.
evi temizletemediğim gibi perdelerim falan da çok kirli. artık eşimle yıkamaya başlayacağız mecbur. kadın da ayarlamakta zorlanıyorum nihayetinde. bayramdan sonra ne zaman nasıl ayarlayacağım belli değil...
neyse bunları geçelim olan oldu...
dün doktora gittim. bebiş iyiymiş. kilosu da 2-2200 civarı. normal yani. deli gibi yemediğime seviniyorum. az kilo aldım ama bebişim zayıf falan değil çook şükür. haftaya yine randevum var. bu doktorlar içimi rahatlattı inşallah normal yaparsın sen, herşey yolunda gider diye söylüyorlar. kasım ortası 38 kasım sonu gibi olur falan dedi. ben de 38. haftayı geçirmeyi çok istiyorum 39-40 bana daha iyi olacak :)
dualarınızda unutmayın hayırlı günler!

merhaba kızlar,
yine bir selam vermeye geliverdim. bu balkoncular beni sinir etmeye devam ediyor. şimdi evdeler ve bakalım ne zamana bitirecekler. zaten neye benzedi derseniz ah ki ne ah! neyse bari kullanırken sıkıntı çekmemeyim de estetiği unuttum artık. rezil adamlar güya bir de tanıdık. geçen geldiklerinde malzeme eksikliğinden bitirememişlerdi güya. bugün pişkin pişkin geldiler ve aynı malzemeden yine getirmemişler. eşim çok sabırlı adamdır o bile artık sinirlendi. düşünün bir de beceremedikleri heryeri silikonla kapıyorlar. inşallah bu silikonlama sonradna başımı ağrıtmaz ama hiiiiç ümidim yok. silikon dediğin nedir ki? Allah böyle yapanların müstehakını versin. işini doğru dürüst yapmadığı gibi bir de beceriksizliklerini kapamak için ağızlarında laf geveliyorlar. Ah işte ne bilelim. tanıdığın evinde iyi yapmışlar, memnunlar diye bunlara yaptırdık. tanıdıklara da söyledik zaten adam da sinirlendi. nasipte bu varmış ama işte can sıkılıyor.
evi temizletemediğim gibi perdelerim falan da çok kirli. artık eşimle yıkamaya başlayacağız mecbur. kadın da ayarlamakta zorlanıyorum nihayetinde. bayramdan sonra ne zaman nasıl ayarlayacağım belli değil...
neyse bunları geçelim olan oldu...
dün doktora gittim. bebiş iyiymiş. kilosu da 2-2200 civarı. normal yani. deli gibi yemediğime seviniyorum. az kilo aldım ama bebişim zayıf falan değil çook şükür. haftaya yine randevum var. bu doktorlar içimi rahatlattı inşallah normal yaparsın sen, herşey yolunda gider diye söylüyorlar. kasım ortası 38 kasım sonu gibi olur falan dedi. ben de 38. haftayı geçirmeyi çok istiyorum 39-40 bana daha iyi olacak :)
dualarınızda unutmayın hayırlı günler!

ahh canım niye öyle oldu senin bu cam işi yaa,hakkaten çok sinir bozucu ama sen boşver eşin uğraşsın:1: az kilo alman çok iyi olmuş,bebek de iyi maşallah:nazar: 1 ay kaldı yani,hadi bakalım hayırlısı,inşallah herşey yolunda gider,dualarımız seninle:54:

kpss önlisans açıklanmış 71 almışım,bi halta yaramaz,çalışmamıştım da zaten:1: nerde millet yaa gelin iki laflayalım kızlar:29:

ay sormuşsun ama söylemeyi unutmuşum ben istanbulda oturuyorum:10:

bende istanbuldayım cnm bebek alışverişi için sordum cnm birkaç yer duydum fabrika satış mağazası hiç gitmedim ama kuzenim gitmiş markalı ürünler çoook ucuza almış ben de biara gitmeyi düşünüyorum..alışverişe çıktığında sana da yardımcı olurum cnm

ne geziyon kız orda:))) evlilikten dolayımı ordasın?hakkında hayırlsı olsun canım mutlu,huzurlu,sağlıklı olda bitek ailenden uzakta ol.

ha şöyleee biraz kafa dağıt ya boşver takıntılı hayatı,hatta eczanedeki çocuğun gözlerinin içine bak sanada lazım mı de,hatta çocuğa ısmarla bitane:)))

benim yerimede ye pasta,karamelli severim:))

bayramda rutin geçer bizde kaynana,kocan,görümce felan işte,yemek faslı felan,2.gün babamlara gideriz memlekete maraşa,ondan sonra kaldığımız yerden devam.

dua ve muhabbetle canım,şimdiden iyi bayramlar protein ihtiyacını bol bol karşıla gerçi orda kesebiliyomusunuz burdaki gibi bilmiyorum ama sen yinede et al ye:)))

tekrardan bayramın kutlu olsun canım...

bende istanbuldayım cnm bebek alışverişi için sordum cnm birkaç yer duydum fabrika satış mağazası hiç gitmedim ama kuzenim gitmiş markalı ürünler çoook ucuza almış ben de biara gitmeyi düşünüyorum..alışverişe çıktığında sana da yardımcı olurum cnm

süper yaa,ne gerek var dünyanın parasını vermeye zaten kaç ay giyebiliyolar ki:emir_bebek: teşekkür ederim haberleşiriz canım:49: CNR da fuar var anne,bebek,çocuk fuarı 17-20 ocakta orayı gezmek istiyorum ben de senin bebişin doğar o zamana beraber gidersiniz:16::52:

günaydınn herkese:21: bgn kimseler olmaz buralarda herkesin işi var:6: hepinize kolay gelsin kızlar:54:

günaydın kuzumm :16:

evet gün içinde bende uğrayamayabilirim o yüzden selam vereyim sizlere :34:
bugün az daha iyiyim :16:

bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğimle...

kpss önlisans açıklanmış 71 almışım,bi halta yaramaz,çalışmamıştım da zaten:1: nerde millet yaa gelin iki laflayalım kızlar:29:

ilk hedef 91 artik demek ki...ama sonrakine girebilecek misin? bebis kac aylik olacak?

ne geziyon kız orda:))) evlilikten dolayımı ordasın?hakkında hayırlsı olsun canım mutlu,huzurlu,sağlıklı olda bitek ailenden uzakta ol.

ha şöyleee biraz kafa dağıt ya boşver takıntılı hayatı,hatta eczanedeki çocuğun gözlerinin içine bak sanada lazım mı de,hatta çocuğa ısmarla bitane:)))

benim yerimede ye pasta,karamelli severim:))

bayramda rutin geçer bizde kaynana,kocan,görümce felan işte,yemek faslı felan,2.gün babamlara gideriz memlekete maraşa,ondan sonra kaldığımız yerden devam.

dua ve muhabbetle canım,şimdiden iyi bayramlar protein ihtiyacını bol bol karşıla gerçi orda kesebiliyomusunuz burdaki gibi bilmiyorum ama sen yinede et al ye:)))

tekrardan bayramın kutlu olsun canım...
doktora icin gelmistim, burs kazaninca geldim, sonra burda esimle tanistim, sonra evlendik:27:
kurban kesilebiliyor ama biz goremiyoruz. siparis veriyorsun, onlar kesip sana getiriyorlar...kesmesi sorun degil de, koca kurbanligi dagitacak maddi durumu iyi olmayan musluman yok cevremizde...e dagitmayip hepsini kendimiz yesek anlami kalmayacak kurban kesmenin...biz de kurban parasini bir fakire bagisladik canim...
maras, antep, ohhhh, neler neler yiyp iciyorsundur sen simdi...vallahi kiskandim...
ama kendini yorma...suan icinde embriyonun yolculugu devam ediyor insallah...
bu arada arkadaslar, hepinizin bayramini kutluyorrum...bir sonraki bayramda hepimiz karnimiz burnumuzda ya da taze anne olmus olacagiz insallah...

günaydın kuzumm :16:

evet gün içinde bende uğrayamayabilirim o yüzden selam vereyim sizlere :34:
bugün az daha iyiyim :16:

bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğimle...
aamiin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:16: iyileşmene de sevindim,dikkat et kendine :34:
ilk hedef 91 artik demek ki...ama sonrakine girebilecek misin? bebis kac aylik olacak? ...

yok canım ben öylesine girdim sınava,şükür ihtiyacım yok,kendi işimizi yapıyoruz,bu sene mezun oldum önlisanstan ve merak ettim,onun için girdim:31:

ahh canım niye öyle oldu senin bu cam işi yaa,hakkaten çok sinir bozucu ama sen boşver eşin uğraşsın:1: az kilo alman çok iyi olmuş,bebek de iyi maşallah:nazar: 1 ay kaldı yani,hadi bakalım hayırlısı,inşallah herşey yolunda gider,dualarımız seninle:54:

şükür cam işi bitti. olduğu kadarı ile tabi silinmiyor 1-2 gün beklenecekmiş. zaten ev pis balkon da pis olsun umrumda değil... neyse şimdi bir iki lokma birşeyler yiyorum. sonra eşim yardım edecek, evi süpürüp sileceğiz işte bayramlık ne kadar olursa. zaten bende hayır yok. o ne yaparsa :)

bebişim biraz ufak gibi. yani benimle bir hamiş olanların bebeklerine nazaran, ama şişko bebek doğurmak çok daha zor. bu inşallah hemenceceik gelsin dünyaya. sütüm de olursa Allah'ın izniyle toparlar ne olacak :)
herkese hayırlı bayramlar!

şükür cam işi bitti. olduğu kadarı ile tabi silinmiyor 1-2 gün beklenecekmiş. zaten ev pis balkon da pis olsun umrumda değil... neyse şimdi bir iki lokma birşeyler yiyorum. sonra eşim yardım edecek, evi süpürüp sileceğiz işte bayramlık ne kadar olursa. zaten bende hayır yok. o ne yaparsa :)

bebişim biraz ufak gibi. yani benimle bir hamiş olanların bebeklerine nazaran, ama şişko bebek doğurmak çok daha zor. bu inşallah hemenceceik gelsin dünyaya. sütüm de olursa Allah'ın izniyle toparlar ne olacak :)
herkese hayırlı bayramlar!

ohh bitmiş güle güle kullan canım:16: olduğu kadar yap boşver hamilesin senden kimse bişey beklemesin:49: anne sütü yarar bişey olmaz hemencik toparlar,çok da zayıf değil doğana kadar biraz daha alır:emir_bebek: ay çok heyecanlı yaa,çok az kaldı:nazar::52:

sana da iyi bayramlar canımcım:54:

Back
X