- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
- #31.161
günaydınlarrr herkeslere...
geçmiş kurban bayramınızı ve CUMHURİYET BAYRAMIMIZI kutluyorum..
nice bayramları millet olarak huzur içinde geçirmek dileği ve umudu ile....
ben henüz beklemedeyim merak eden kuzular...
3 kasımda kan testi yaptırcam ama bi belirti bişe yok olmasaıda mümkün değilmiş zaten ama şunuda itiraf edeyim kaptırp kendimi hamile gibi falan yapmıyorum hatta bayram telaşı yeğenlerim kzularımla vakit geçirmekten unuttum desem yalan olmaz... sadece arada arada adet sancısına yakın bşr sancım oluyor neden oluyo bilemiyorum bekleyip görcez bakalım...
yüzümde dün ve önceki gün 2 sivilce çıktı normalde çıkarmıydı adete yakın çıkmazdı
buda hiçbirşeyin göstergesi değil çünki içtiğim ilaçlardan iğnelerden cildim mahvoldu 
2 gündrü acaip gaz var karnımın içi resmen pıtır pıtır oluyo
hatta dün kociş ne oluyor sana yahuu bile dedi bu belirti olurmu onuda bilemiyorum öyle işte bakalım mevlam en hayırlısını versin....
p.tesi iş başı yaptık ama pek yoğunuz çünki ben bayram öncesi hep kaytarıp erken gitmiştim eve şimdi o yarım kalan işleri tamamlamam lazım geliyor
hepinizi çok çok öpüyorum...
geçmiş kurban bayramınızı ve CUMHURİYET BAYRAMIMIZI kutluyorum..
nice bayramları millet olarak huzur içinde geçirmek dileği ve umudu ile....
ben henüz beklemedeyim merak eden kuzular...
3 kasımda kan testi yaptırcam ama bi belirti bişe yok olmasaıda mümkün değilmiş zaten ama şunuda itiraf edeyim kaptırp kendimi hamile gibi falan yapmıyorum hatta bayram telaşı yeğenlerim kzularımla vakit geçirmekten unuttum desem yalan olmaz... sadece arada arada adet sancısına yakın bşr sancım oluyor neden oluyo bilemiyorum bekleyip görcez bakalım...
yüzümde dün ve önceki gün 2 sivilce çıktı normalde çıkarmıydı adete yakın çıkmazdı

2 gündrü acaip gaz var karnımın içi resmen pıtır pıtır oluyo

p.tesi iş başı yaptık ama pek yoğunuz çünki ben bayram öncesi hep kaytarıp erken gitmiştim eve şimdi o yarım kalan işleri tamamlamam lazım geliyor

hepinizi çok çok öpüyorum...