- Konu Sahibi minikgelin
- #31.181
ben de kaç gündür öyleyim, her sabah hasta uyanıyorum sonra toparlıyorum, vücudum ciddi mücadele veriyor benim de...inşallah sen de hasta olmadan atlatırsın canım. dinlenmeye bak bol bol. vallahi bu ay tam gününde ilişki olmuştu, hatta adet öncesi sinir patlaması da yaşamayınca acaba mı demiştim ama kırmızılar beni hiiiç bekletmeden geldiler. ne yapayım, sağlık olsun diyorum ben de...
hoşgeldin, çok şükür iyiyim canım. bu ay da olmadı, üzüldüm tabi ama sanırım artık olmamasına da alıştım...
bu arada bugün evde yardımcım var, temizlik ütü falan yapacak... ilk defa evimde yabancı birini bırakıp çıktım, garip bir tedirginlik var üstümde. Allaha emanet artık
cnm bnm hep dua ediyorum senin için inş en kısa zamanda olsun diye ama inan ki en doğru zamanda geliyor yaramazlar..senin o zamanın inş çok yakındadır..çok iyi biliyorum sabretmesi çok zor ama sen gerçekten sabırlısın..ben dayanamamıştım 5 ay kendi haline bırakabildim sonrasında müdahale istedim..nitekim klomen ve çatlatma iğnesiyle geldi bu sıpa..
şimdi o günlerimi düşünüyorum, bazen kaybettiğim bebeğimi...adet olduğum zamanki yaşadığım hayal kırıklığını..hepsi çoook gerilerde kalmış sanki..hatırladıkça içimi ufacık sızlatıyor sadece..
bunları niye anlattım sana çünkü sen de yaşayacaksın cnm bu günler geçecek ufak bir tebessümle hatırlanacak sadece :) burdaki herkes çok bekledi sabretti ama sen daha da hakettin anne olmayı cnm bu süreçte bir sürü sorunlarala mücadale ettin..
sadece senden istediğim olmamasına alışma sakın..üzerine gitmeye devam et..gerekirse doktor müdahalesine başvur..yeter artık bizde duyalım güzel haberlerini :))