- Konu Sahibi minikgelin
- #31.201
mrb cnmcım :) hepinize bir bir dua edicem mutlaka aklımdasınız ama bir ricam var kızlar bana gerçek adlarınızı msj atar mısınız isimlerinizle dua etmek istiyorum o anda..sezeryanda olsam normal de olsa yine de doğuma girerken dua edicem size..
valla cnm ben tam bi pis boğazdım ama 7. aya kadar 13.5 kilo aldım..gerçi 1.80 boyunda 60kgdım hamile kalmadan çok zayıftım şimdi normal bir seviyeye geldim..küçük top gibi bir karnım var sanki bi basket topu koymuşum oraya gibi duruyor o yüzden bende çok etkisi olmadı kilo olarak hatta tanıdıklar sakın zayıflama doğumdan sonra böyle kal diyorlar :)
yediğime içtiğime ben çok dikkat etmedim cnm ya onun sıkıntısı da var aslında 7 aya kadar normalde ne yiyorsam öyle beslendim meyve fln ağzıma sürmedim normalde de çok aram yok zaten süt aklıma geldikçe içerdim..hatta evde yemek yapamıyodum rahatsızlığım vardı eşim hazır bişeyler yapmaya çalışıyordu hiç sağlıklı beslenemedim desem yeri..ama 7.aydan itibaren özellikle bebeğin biraz zayıf olduğunu öğrendikten sonra çok dikkat ediyorum..ona yarayacak şeyler tüketmeye çalışıyorum..meyve yiyorum..günde yaklaşık 1lt süt içiyorum 1 bardağını pekmezli içmeye çalışıyorum ama o hrgün olmuyor çünkü pekmezden nefret ederim sürekli içince öğürüyorum :)
valla cnm abartmadan sağlıklı şeyler yersen çok kilo almıyorsun..ben ilk aylar abur cuburu fazla abarttım ağzım durmuyodu o da bana kilo yaptı bebeğe değil..6-7 ay arasında abur cuburu kestim tatlı da tüketmemeye başladım şeker çıkmıştı dengede tutmak için ve sadece 1 kilo aldım o da bebeğe yaramış zaten alması gereken kiloyu almış..
sen de öyle yap her bulduğunu yeme elbette canın bişeyler isteyecek ama abartma..bebeğe faydalı yiyecekleri tüketmeye çalış ki onlar gerçekten sağlıklı yiyecekler ve insanda çok kilo yapmıyor :)
doğumdan sonra inş fırsat bulursam mutlaka yazarım..ama biraz zor olur benmki büyük ihtimalle sezeryan olucak çünkü :)
ohh ne güzel ne şanslısın ya