• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy cnm aslında bende umutlanmak istemesemde okuyorum sabahtan beri eski arşivleri falan benim normalde adet başlayınca sancım başlardı bir gün önce başlardı bu arada arada alt kasığımda oluyor netten bakıp pco lu olup ilk aşılamada tutan çok kişiyide görünce deminden beri sırıtarak bakıyorum etrafıma ..

evet bende 3 gündür adte geldi sanıp tuvalete koşuyom cebimde pedle geziyorum hazırlıksız yakalanmayayaım diye :D

hayırlısı olsun cnm çok sağol rabbim dularımızı hepimizin kabul etsin.. sabrımın mükafatını verecek rabbim ondan asla umudumu kesmedim kesmemde.... çok dua ediyorum evlilik yıldönümüne kadar bebeğim karnımda olsa ne güzel olurdu :D

neyse görecez bakalım mevlam neylerse en güzelini eyler..

inşallah olur cnm bnm nasıl sevinirim anlatamam..

buarada bnm bi kuzenim var fal bakıyo hisleri de kuvettidir biraz önce ona sordum seni de kızı olcak onun söyle ona dedi :))

kuzu c.tesiye geliyor nerde yaptırırm ki testi c.tesi birde hemen çıkmıyorsanırsam sonucu c.tesi gidip kan versem bile p.tesi çıkacak sonucum ama evde idrar testi yaparım bu arada :D

adetim gelemzse tabi :D insan kendisi ile ilgili ümitlenmekten çok korkuyor değil mi? yerinde olsam bende korkardım o durumda ama ben gerçekten senin o gebelikin ardından hamile kalacağını biliyordum hem içime doğdu hemde tıbben hep böyle şeylerle karşılaşıyoruz demişti doktorum :1: dedimya bende kimyasal gebelik yaşadım bir dahada gebe kalamdım pco lu olduğum için doktor kontrolünde olmam gerekiyordu o zamanlar başlasaydım tedaviye ooooo neyse kısmette evliliğimin 4, yılı içinde çocuk sahibi olmak vardır belkide ne yapalım değil mi?

tabiki canım herşey nasip ben de ilk planladığım zaman hamile kalsaydım şimdi çoktaan doğmuştu ama herşeyin bi zamanı var,rabbimizin bileceği iş:31: ay evet onu ben tahmin edemedim sen hassas iyisinden bi gebelik testi al yap,hatta 2 tane al,sabah ilk idrarla yap:31: inşallah hayırlısıyla pozitif çıkar:16:

ben geldim kimseler yok bugun dua günüm dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun kimse yokken bakım eskılerden alıntılı cvp verip gelıyorum bazen yazışmaktan cvp veremiyorum ayıp oluyor :1::1: belkı ben cvp yazana kdr siz gelirsiniz

inşallah bekletmez tatlım yaaa...

hiç öyle muayene olamadan dönerim falan deme...o kadar kolay birşey ki, ilişkiden kat kat kolay geliyor bana inan. kendini rahat bırakacaksın, yapman gereken tek şey o. zaten 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor, hiç endişe etme o yüzden. böyle kafanda kurarsan korkutursun kendini yok yere.

dun yazını telden okudum cnm cvp yazamadım akşamdan beri 2 dk sürcekmiş korkma diyorum aklıma geldikçe sonra tamam korkumu yendim bunun üstesinden geldim diyorum sabah oluyor pat doktor aklıma düşüyor 2 dk sürcek korkma diyorum yemıyor :1::1: sanırım doktordan gelene kdr bu böyle sürcek

selam kızlar:16:
çok yoruldum,temzilik bitti çok şükür..

kız sinhus bacım ne korkuyon bu kadar yaa,valla büyütüyosun yok bişey,doktordan gel bak buraya yazcaksın bu kadar boşuna korkmuşum diye:34:hamileler allah kolaylık versin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim:49: hayalimduam canım inşallah herşeyi iyidir bebişinin,benim de var yarın kontrolüm,15 gündür görmüyorum özledim miniğimi:16: 60gelsin inşallah meleğin gelmiştir hemencik:16: ve diğer arkadaşlarım kendinize iyi bakın ben çok yoruldum dinlencem şimdi öptüm hepinizi:54:

valla bi korkmuyorum diyorum bi korkuyorum inşallah dediğin gibi olur cnm dua edermisin hamişsin ya sen ha bide şey cok önemli bişeyi çıkmasın dermisin kız lütfen buarada toplu alıntı yapamıyorum ben miniğini görmüşsün cnm büyümüşde sıpa sıpa dedim sankim erkek doğuyor içime seninki gerçi eli ayağa düzgün olsunda içimdekini şeyy ettim:1::1:

60gelsinim cnm sende benım kalbimdesin en yakın zamanda hamiş haberini bekliyorum sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin Rabbin sana isteyen herkese butun arkadaşlarıma inşallah

aleyna odana bayıldım katalog gibi olmuş :nazar::nazar: sağlıcakla büyüt evladını sünnetlerini düğünlerini gör inşallah Allah o gunlerı bızede nasip etsin hayali bile güzel
elocum cnm az kaldı ya heyecan yaptım sende cok bekledın inşallah bu sefer gelmiştin kuzun Aminnnnnnn
raravis kızzz bırak şu evı aman hamişin ayıbı olmaz takma bu kdr bak streste yasakmış zaten kocacında gönlunu almış ohhhh su son gunlerın tadını çıkar
sdtive cnm sende işlerini yurtdışı seyahatlerini hallet tedavıne başla bellıkı bizim sıpalar beklemekle gelmicek
friedman bavulmu yerleştirıyon gelsene yahuuu azcık senlendır şurayı
recsn de gelmıyor artık betselde offff nerdesiniz kızlar butun tabloyu saymadan tozutmadan gelin yoksam cıkacam ahanda cıkıyorum :52::52::10:

buarada bnm bi kuzenim var fal bakıyo hisleri de kuvettidir biraz önce ona sordum seni de kızı olcak onun söyle ona dedi :))

azdaha erken gelseymişim kuzenı yakalarmıydım belkim banada bişeyler derdi :1::1::1:

tamam tamam sayfalarca yazmadan cıkıyorum ruhsarı yazmadım unutmadım senı ayrı bir paragraf acayım dedim :1::1:

60gelsinim cnm sende benım kalbimdesin en yakın zamanda hamiş haberini bekliyorum sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin Rabbin sana isteyen herkese butun arkadaşlarıma inşallah

aminn tatlımmm bacım benimm :54: cümlemize inş. seni çok iyi anlıyorum bende gidene kadar yemiş bitirmiştim kendimi... :1:

illa tecrübe etmek gerekiyor, sende başarıyla bu tecrübeyi geçeceksin :34: biliyorum...

elosercemm bak bende sana demiştim, bu ay bebişin seninle diye.... :34:

inş miniğin seninle hep birlikte kutlarız burada :66: :66: dualarımız seninle..

egemm çoook sevindim kuzuna, :nazar: :nazar: tarifsiz duygular içindesindir... Rabbim daim etsin bu mutluluğunu :16:

azdaha erken gelseymişim kuzenı yakalarmıydım belkim banada bişeyler derdi :1::1::1:

tamam tamam sayfalarca yazmadan cıkıyorum ruhsarı yazmadım unutmadım senı ayrı bir paragraf acayım dedim :1::1:

evet evet bende bende yakalamak isterdim :46:

ruhsarcımm sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş. ama aklımızda da kaldı bu fal olayı :34:

valla bi korkmuyorum diyorum bi korkuyorum inşallah dediğin gibi olur cnm dua edermisin hamişsin ya sen ha bide şey cok önemli bişeyi çıkmasın dermisin kız lütfen buarada toplu alıntı yapamıyorum ben miniğini görmüşsün cnm büyümüşde sıpa sıpa dedim sankim erkek doğuyor içime seninki gerçi eli ayağa düzgün olsunda içimdekini şeyy ettim:1::1:

tabi canım hayırlısı olsun her zaman en önemlisi o:16: eşimin ailesinde de hep erkek çocuk oluyo,kız çok nadir,onun için bnm de içime erkek doğuyo ama kız da olsa fena olmaz hani:16:

her zaman dualarım sizlerle canım benim,rabbim innnnşallaaaahhh hayırla ve sağlıkla tez zamanda yollar meleğini,ve pazartesi günkü muayenen çook güzel geçer,inşallah bişeycik çıkmaz eşinde de sende de,rabbim her zaman her konuda yar ve yardımcın olsun inşallah:16:

merhaba kızlar sizlere bişi sormak istiyorum benım adetim biteli 3 gün oldu ama bel ağrım devam ediyor ve alt karnımda şişlik hissi var neden olabılır acaba.

canım Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin,tez zamanda sana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşş..

kızlar benim de adetlerle başım dertte,çok düzensizleşti.nerdeyse 15 gün temiz kalıyorum:50::50:
bayramın ilk günü adetim başladı,o günden beri de ilaçlarımı kullanmıyorum,daha önce demiştim ya kan pıhtılaşması için iğne ve ilaç kullanıyorum diye.artık kullanmıyorum,bi kaç güne kadar doktora da gidicem,kasıklarımda ve karnımın alt bölgelerinde bıçak saplanır gibi sancı oluyor sürekli.hem de ilaçları bıraktığımı söyliycem bakalım ne diycek.çok sıkıldım hergün hergün iğne yapmaktan ve ilaç almaktan ve bu ay da kırmızıları görünce bütün isteğim,hevesim kaçtı :14::14:
bütün hayatımı ona göre planlar oldum,bebek fikri etrafında yön veriyordum bütün kararlarıma.artık çok sıkıldım bu durumdan ve biraz olsun bu düşünceden uzaklaşmaya ihtiyacım var.ilaçtı,dengeli beslenmeydi,aman ağır kaldırmayayım,çamaşır suyu kullanmayayım devrini kapatıyorum ve normal yaşantıma geri dönüyorum.geleceği varsa baş göz üstüne gelsin bana ayak uydursun,hoş duruma bakarsan uzak görünüyor:14::14::14:

kızlar benim de adetlerle başım dertte,çok düzensizleşti.nerdeyse 15 gün temiz kalıyorum:50::50:
bayramın ilk günü adetim başladı,o günden beri de ilaçlarımı kullanmıyorum,daha önce demiştim ya kan pıhtılaşması için iğne ve ilaç kullanıyorum diye.artık kullanmıyorum,bi kaç güne kadar doktora da gidicem,kasıklarımda ve karnımın alt bölgelerinde bıçak saplanır gibi sancı oluyor sürekli.hem de ilaçları bıraktığımı söyliycem bakalım ne diycek.çok sıkıldım hergün hergün iğne yapmaktan ve ilaç almaktan ve bu ay da kırmızıları görünce bütün isteğim,hevesim kaçtı :14::14:
bütün hayatımı ona göre planlar oldum,bebek fikri etrafında yön veriyordum bütün kararlarıma.artık çok sıkıldım bu durumdan ve biraz olsun bu düşünceden uzaklaşmaya ihtiyacım var.ilaçtı,dengeli beslenmeydi,aman ağır kaldırmayayım,çamaşır suyu kullanmayayım devrini kapatıyorum ve normal yaşantıma geri dönüyorum.geleceği varsa baş göz üstüne gelsin bana ayak uydursun,hoş duruma bakarsan uzak görünüyor:14::14::14:

adet düzensizliği çok önemli yakın zamanda doktora gitmen iyi olur,ilaç işini de bi sor bakalım ne dicek..ayrıca herşeyi bebeğe göre planlamak gerçekten çok sıkıcı ortada fol yok yumurta yok,e bide adet olunca büyük hayal kırıklığı çünkü insan ona göre yaşayınca ister istemez hevesleniyo..ayrıca hamilelik bi hastalık değil,süreç bugün doktorum yine söyledi normal hayatından vazgeçme,herşeye devam dedi..ben mesela hamileliğimi öğrendiğim günden önceki akşam ağzına kadar ıslak çamaşır dolu leğeni kaldırdım,rabbime şükür şimdiye kadar hiç ne kanamam oldu ne lekelenmem:nazar: ha tabiki hamileliği öğrendikten sonra dikkat etmeye başladım,sağlıklı beslnemk ise her zaman önemli illa bebek için değil kendin için beslen canım:16:

kızlar bişey merak ediyorum bi bilginiz var mı;
hamileyken nar yenir mi? sade soda içilir mi? nette tam bi bilgi bulamadım ikisini de çok canım istiyo..nar için rahimi temizler diyolar ama:44: soda da ödem yaparmış falan yazıyo bilemedim:44:

Kızlar valla ben çıktım siz gelmişsiniz :))

kuzenin falları acayip valla..beni de bikaç kez fena halde şaşırttı..eloserceyi sordum günü az kaldı diye bana öyle dedi bakalım inş tutar :))

ay gerçek mi? kocişimin en çokistediği kız çocuk takılar tokalar alırım ben ona elbiseler pempe kırmızı rengarenk saçlarını miki fare gibi toplarız falan diye hep hayal kurar... rabbim sağlıcakla versinde erkek kız benim için hiç fark etmez her ikisinde yüreğimdeki hasreti dindirir valla.. rabbimden gelecek olana razıyım :D

Kızlar valla ben çıktım siz gelmişsiniz :))

kuzenin falları acayip valla..beni de bikaç kez fena halde şaşırttı..eloserceyi sordum günü az kaldı diye bana öyle dedi bakalım inş tutar :))

heyecan yaptım heheheh ama bu heyecanı çok seviyorum umut etmek beklemek çok güzel rabbim umutsuz bırakmasın hayal kurabilmek ümit etmek bile çok güzel heyecan verici bişey.. rabbim kimsenin umudunu yitirtmesin ....

Back
X