• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım bizim de sayımızda hareketlilikte problem yok, aslında morfoloji ya da yapı da normal çıkıyordu. en son bir tüp bebek merkezinde baktırdık ve yapı 0 çıktı. yani hiç normal tipte sperm yokmuş. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum...

ben de dediğin gibi avutuyoorum canım, daha zor durumda olanlar var. bu halimize şükür

su rahim filmi isini biran once hallet sdtive. inan bosuna zaman kaybediyorsun...calistigina gore sigortan var, bir iki asilamadan sonra tup bebege gecersiniz...tup bebek olayi insanin gozunu korkutuyor, tahmin edebiliyorum, kontroller, sperm vermeler, stres vs...ama sen dememis miydin artik dogal yol ya da labaratuvar, yumurta benim olduktan sonra ne farkeder diye...bir beklerken ikizin gelir hem...:32:...
ah benim imkanim olacakti da...doktora uc embriyo koyun diye nasi yalvarirdim:52:

huu huuuben geldimm... bugün çok yoğun geçti, hiç gelemedim, okulda nöbetçiydim,akşam kayınvalidemdeydik,

yarına da misafirlerim var, anneannem geliyorrr :16:, biraz onun hazırlıklarıyla uğraştım malum :34:

yarında öyle geçer ara ara uğramaya çalışırım inş tatlışarımm....

betselim hoş gelmişş :71:

elosercem sabırsızlıkla bekliyorummm, az önce gelseymişim sohbet ederdik :34: özlüyorum sohbetlerimizi bende...

egemcim tatlı hamişimiz ::12: güzeldi :34: okudum bende, olur artık öyle anne adayımız :49:

vee sinhusummm ben de ilk muayenen olduğu ve endişen olduğu ,için bayana kendini daha rahat ifade edeceğini düşünüyorum. sonrasında memnun kalmazsan değiştirirsin
doktorunu kuzum, zaten gittiğinde hemen anlayacaksın, doktorum muamelesinden ...

bende bu süreçte 3 doktor değiştirdim ve sonunda dokyorumu buldum... hiç ayıp olacağını düşünmüyorum sonuçta senin tercihin, bayandan memnun kalmazsan değiştirirsin hemen kuzum... inş. her şey çook güzel geçer canım bacıımm :16: :16: her zaman destekçinimm :54:

vee diğer arkidişlerimmm sizleri çook öpüyorumm:54:

bizim uyku saatimiz geldi :17: iyi geceler...

günaydın kızlaaaarrr:16: bugün pek gelen olmaz buralara malum haftasonu..benim dualarım,aklım fikrim elosercede innşallah hayırlısıyla pozitif çıkar rabbim büyük negatif çıkarsa da üzülmicez çook dua edicez,bi daha bi daha denicez:34:

kanımı verdim sonuç için saat 12 yi bekleyecem kuzular...

sabahın köründe düştüm yollara sanki bu şehirde herkes uyanmış sabahın kör vaktinde trafiği tıkamışlar gibi geldi sabırsızca gittim geldim hemen buraya geleyim dedim sonucu alınca yine gelecem sonuç ne olursa olsun ilk sizinle paylaşacam... rabbim hayırlısını versin.. rüyamda doktordaytdım çatala yatmıştım doktor muayene edecekti tam ışığı şleyime tuttu aman allahım bu neee dedi ne oldu dedim çok berbat yaaa offf dedi acır gibi vaktı bana bende dedimki ben aşılamadan beri progestan kullanıyom fitil olarak vajinadan dedim yok yok onla ilgili değil dedi ama ne olduğnuu sölemeden ben zıplayıp uyandım :1:

artık rüyalarımda bile muayenelerdeyim düşününü o derece :1: neyse sabırla kendimi işe verip saatin 12 olmasını bekleyecez :D hadi öptüm herkesi...

kanımı verdim sonuç için saat 12 yi bekleyecem kuzular...

sabahın köründe düştüm yollara sanki bu şehirde herkes uyanmış sabahın kör vaktinde trafiği tıkamışlar gibi geldi sabırsızca gittim geldim hemen buraya geleyim dedim sonucu alınca yine gelecem sonuç ne olursa olsun ilk sizinle paylaşacam... rabbim hayırlısını versin.. rüyamda doktordaytdım çatala yatmıştım doktor muayene edecekti tam ışığı şleyime tuttu aman allahım bu neee dedi ne oldu dedim çok berbat yaaa offf dedi acır gibi vaktı bana bende dedimki ben aşılamadan beri progestan kullanıyom fitil olarak vajinadan dedim yok yok onla ilgili değil dedi ama ne olduğnuu sölemeden ben zıplayıp uyandım :1:

artık rüyalarımda bile muayenelerdeyim düşününü o derece :1: neyse sabırla kendimi işe verip saatin 12 olmasını bekleyecez :D hadi öptüm herkesi...

ahh canım yaa az kaldı hadi bakalım inşallah:52: ben de hep rüyamda bebeği görüyorum:16: tam zamanında uyanmışsın iyi olmuş:9: 12de burdayım inşallah hadi görüşürüz:8:

Günaydın kızlar :))

eloserce seni çoook merak ettim kanı vermişsin sonuca az kalmış heyecanla bekliyorum cnm inşallah güzel haberlerle geleceksin bize..

bende durumlar aynı arada ağrılarım oluyor sonra kendiliğinden geçiyor anlamadım gitti sabah yine acıyla uyandım ama şimdi bişey yok. şu sıpanın ne zaman geleceğini bi beilebilseydim ne güzel olurdu :))

günaydınnnn,hoş günaydınlık zamanı geçtik ama neyseee :1::1:
ruhsar cım sancılarının dindiğine sevindim.azcık daha dişini sıksın bebişin,3 hafta daha yeter ondan sonra ne zaman isterse gelebilir,söyle ona teyzelerinin sözünü dinlesin otursun oturduğu yerde:1::1:
sancıların dışında her şey yolunda dimi tatlım,nasıl geçiyor günler?

Günaydın kızlar :))

eloserce seni çoook merak ettim kanı vermişsin sonuca az kalmış heyecanla bekliyorum cnm inşallah güzel haberlerle geleceksin bize..

bende durumlar aynı arada ağrılarım oluyor sonra kendiliğinden geçiyor anlamadım gitti sabah yine acıyla uyandım ama şimdi bişey yok. şu sıpanın ne zaman geleceğini bi beilebilseydim ne güzel olurdu :))

aaa canım şimdi dikkatimi çekti,siz de mi çınar düşünüyorsunuz bebeğin adını,bu aralar bi kaç kişiden daha duydum da görünce şaşırdım.komşum doğum yapmıştı ramazanda,adını çınar koydu oğlunun.benim kuzenin eşi de hamile onunla hamileliğiniz aynı gibi sanırım,o da çınar düşünüyormuş,bi de sen varsın.ne güzel Allahın izniyle bi sürü çınarımız olucak demek ki :16::16::16:

canım ben de 12 ye kadar sabsızlıkla bekleyenlerdenim.hepimizin müjdeli bi habere ihtiyacımız var:16:

inşşş Rabbimin izniyle o müjdeli haberi alırız bugün senden inşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar:

aaa canım şimdi dikkatimi çekti,siz de mi çınar düşünüyorsunuz bebeğin adını,bu aralar bi kaç kişiden daha duydum da görünce şaşırdım.komşum doğum yapmıştı ramazanda,adını çınar koydu oğlunun.benim kuzenin eşi de hamile onunla hamileliğiniz aynı gibi sanırım,o da çınar düşünüyormuş,bi de sen varsın.ne güzel Allahın izniyle bi sürü çınarımız olucak demek ki :16::16::16:

evt cnm çınar patlaması var bu aralar başka topiclerde de görüyorum çınar koymayı düşünen çok kişi var..dışarda da denk geliyorum minik çınarlara..
ama benim uzun zamandır hayalimdi oğlum olursa adını çınar koyucam diye.
adımla çok uyumlu olduğu içindir belki :)

tatlım gece boyunca gözümü açtığımda aklımdaydın yaa..hadi saat 12 olsun ve güzel haber gelsin:16::16:
bugün adet olman lazımdı olmadın.çünkü doktor ne zaman yumurtladığını ne zaman yumurtanın çatladığını biliyo e üstünden de 14 gün geçti o beni umutlandırıyo:34::34::34::34:.rabbim büyük inş müjdeli haberi verirsin:16::16:

selam kızlar,naber napıyosunuz bakıyım:1: ahsenelkasas,ruhsar burdasınız galiba kızlar nasılsınız? ruhsar az kaldı inşallah 3 hafta daha durur çınarın:) çok güzel bi isim ayrıca:) benimki ne olcak acaba çok merak ediyorum:52:

evt cnm çınar patlaması var bu aralar başka topiclerde de görüyorum çınar koymayı düşünen çok kişi var..dışarda da denk geliyorum minik çınarlara..
ama benim uzun zamandır hayalimdi oğlum olursa adını çınar koyucam diye.
adımla çok uyumlu olduğu içindir belki :)

geçen hayalimduam için yazmıştım,bu da senin için gelsin o zaman :34:

$051012-1459.webp

selam kızlar,naber napıyosunuz bakıyım:1: ahsenelkasas,ruhsar burdasınız galiba kızlar nasılsınız? ruhsar az kaldı inşallah 3 hafta daha durur çınarın:) çok güzel bi isim ayrıca:) benimki ne olcak acaba çok merak ediyorum:52:

tşk ederim canım,iyiyim çok şükür.siz de iyisindir umarım,bi yaramazlık yok dimi.aklında hiç isim var mı peki daha önceden düşündüğün,hem kız hem erkek için?

tşk ederim canım,iyiyim çok şükür.siz de iyisindir umarım,bi yaramazlık yok dimi.aklında hiç isim var mı peki daha önceden düşündüğün,hem kız hem erkek için?

iyilik nolsun canım ya evde takılıyorum işte napıyım:6: yok ya inan hiç bi fikrim yok,bebek olmadan önce vardı şimdi hiç bi ismi beğenemiyorum,özel bişey istiyorum yani duyduğumda beni etkilemeli tabi etkilesin diye de abuk subuk modern isimler de istemem amaan ne biliyim karışığım işte:emir_bebek: cinsiyeti öğreniyim burda hep beraber karar veririz:16:

iyiyim cnm sen nasılsın? hep diyorum çınar ağacı gibi olsun oğlum dimdik ayakta olsun hep..gölgesiyle huzur versin inş ..
zaten kalp atışı flndı derken insan onları atlatınca cinsiyet merakına başlıyor..
ama herkesin gönlünden geçen bişey vardır senin gönlünden ne geçiyor cnm?

geçen hayalimduam için yazmıştım,bu da senin için gelsin o zaman :34:

Eki Görüntüle 544592

ayyy bayıldım çok güzelllll :)) marifetlisin galiba bu konularda..

iyiyim cnm sen nasılsın? hep diyorum çınar ağacı gibi olsun oğlum dimdik ayakta olsun hep..gölgesiyle huzur versin inş ..
zaten kalp atışı flndı derken insan onları atlatınca cinsiyet merakına başlıyor..
ama herkesin gönlünden geçen bişey vardır senin gönlünden ne geçiyor cnm.

evet anlamı çok güzel adıyla yaşasın inşallah:16: benim gönlümden kız geçiyo:16: çünkü eşimin ailesinde hep erkek var onun için değişiklik olsun diye:1: şaka bi yana herşeyden önce hayır ve sağlık tabiki:16:

evet anlamı çok güzel adıyla yaşasın inşallah:16: benim gönlümden kız geçiyo:16: çünkü eşimin ailesinde hep erkek var onun için değişiklik olsun diye:1: şaka bi yana herşeyden önce hayır ve sağlık tabiki:16:

tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun ama inşallah da gönlüne göre olur..ben en başından beri erkek hissetmiştim eşim de öyle..
12+4 de doktor çıtlatmıştı erkeğe benziyor diye..14 haftalıkken de kesin öğrendik..
senin de az kaldı öğrenmene bakalım prenses mi gelecek yoksa prens mi :))

Back
X