• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun ama inşallah da gönlüne göre olur..ben en başından beri erkek hissetmiştim eşim de öyle..
12+4 de doktor çıtlatmıştı erkeğe benziyor diye..14 haftalıkken de kesin öğrendik..
senin de az kaldı öğrenmene bakalım prenses mi gelecek yoksa prens mi :))

benim doktorum da öyle dedi 14.haftada gösterirse söylerim dedi..şimdi 10 haftalık ,,12.haftada gidicem ikili test için,sonra doktor ne zaman çağırırsa o zaman öğrenirim artık:52: eşimin de içinden erkek geçiyo ben de kız istiyorum ama bi yanım da diyoki sülale paso erkek doğuruyo bu da erkektir kesin,ayy tercih etme şansımız bile olsa çok zor ben ikisini de istiyorum valla:1:

günaydın kuzular benım gibi gec kalkanlara gunydın erkencilere tünaydın 11 de kalktım bugun havada kapalı halen yatasım var kalkarkalkmaz eloya baktım 1 saati varmış daha sonucu öğrenmeye yazarken bile kalbim pır pır atıyor o kdr istiyorum burda hamileyim die yazmasını inşallah yazarr beklemedeyim
ve bana gelince ya kızlar yorum yazmışsınız dün akşam acayip duygulandım Allah razı olsun ne kdr içten yazdığınızı farkettim cok sğlun coğunluk bayana gitmemden yana eşimde ilk korkunu bayanda at eğer tedavilik aşılama tüp bebek vs. durumlar olursa erkeğe geceriz dedi kadın bir şans ver dio:1:
şimdilik durumlar bu bugun arkadaşlar toplancak hazırlık yapmam lazım saat bi 12 olsun ondan sonra cıkcam
ya bide bişey daha dicem raravisin doğumu yaklaştı ona birgün dua günü ayarlasak kolay doğum yapması için ben günümüde veririm karışlık olmasın derseniz her doğumu yaklaşana dua yapsak ruhsar aleyna egemn sırayla doğumlarına yakın güzel olmazmı bana her sıra geldğinde benım yerime onlara edelim onların dua ihtiyacı var ne dersiniz

benim doktorum da öyle dedi 14.haftada gösterirse söylerim dedi..şimdi 10 haftalık ,,12.haftada gidicem ikili test için,sonra doktor ne zaman çağırırsa o zaman öğrenirim artık:52: eşimin de içinden erkek geçiyo ben de kız istiyorum ama bi yanım da diyoki sülale paso erkek doğuruyo bu da erkektir kesin,ayy tercih etme şansımız bile olsa çok zor ben ikisini de istiyorum valla:1:

kız çocuğunun tadı faklı erkeğin farklı cnm allah bize ikisini de tatmayı nasip etsin..hoş ben doğurduktan sonra 2.yi düşünür müyüm bilmiyorum hamilelik zaten canıma yetti :D aradan baya bi zaman geçmesi lazım..
valla benim eşimin sülalesi de hep kız..ilk erkek torun benden geliyor. hatta baya da bi olay oldu desem yeri. eltimin 2 kızı var o hep erkek istiodu..2. hamileliğinde beraber hamile kalmıştık bnmki boş gebelik oldu aldılar onun sağlıklı bi kızı oldu allah uzun ömür versin ama çok nispet yaptı hamileyken..çok ağlattı beni..şimdi bnm oğlum olacağını duyanlar ilahi adalet diyolar. ne diyeyim belki de gerçekten rabbimin bi bildiği vardır..

canım ben de 12 ye kadar sabsızlıkla bekleyenlerdenim.hepimizin müjdeli bi habere ihtiyacımız var:16:

inşşş Rabbimin izniyle o müjdeli haberi alırız bugün senden inşşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar:

ellerim ayaklarım titriyor ... yüreğim ağzımın içinde atıyor sanki o derece hissediyorum kalp atışlarımı.... allahım son 10 dakika :D

günaydın kuzular benım gibi gec kalkanlara gunydın erkencilere tünaydın 11 de kalktım bugun havada kapalı halen yatasım var kalkarkalkmaz eloya baktım 1 saati varmış daha sonucu öğrenmeye yazarken bile kalbim pır pır atıyor o kdr istiyorum burda hamileyim die yazmasını inşallah yazarr beklemedeyim
ve bana gelince ya kızlar yorum yazmışsınız dün akşam acayip duygulandım Allah razı olsun ne kdr içten yazdığınızı farkettim cok sğlun coğunluk bayana gitmemden yana eşimde ilk korkunu bayanda at eğer tedavilik aşılama tüp bebek vs. durumlar olursa erkeğe geceriz dedi kadın bir şans ver dio:1:
şimdilik durumlar bu bugun arkadaşlar toplancak hazırlık yapmam lazım saat bi 12 olsun ondan sonra cıkcam
ya bide bişey daha dicem raravisin doğumu yaklaştı ona birgün dua günü ayarlasak kolay doğum yapması için ben günümüde veririm karışlık olmasın derseniz her doğumu yaklaşana dua yapsak ruhsar aleyna egemn sırayla doğumlarına yakın güzel olmazmı bana her sıra geldğinde benım yerime onlara edelim onların dua ihtiyacı var ne dersiniz

canım bnm çok güzel düşünmüşsün ama sen sıranı verme bence.ben zaten sürekli herkes için dua ediyorum daoğuma girerken de edicem. eminim herkes öyle yapıyordur.. bence raraavis için bi gün ayarlayalım o gün dua edelim.sonra sırası gelen herkes için ederiz

tatlım gece boyunca gözümü açtığımda aklımdaydın yaa..hadi saat 12 olsun ve güzel haber gelsin:16::16:
bugün adet olman lazımdı olmadın.çünkü doktor ne zaman yumurtladığını ne zaman yumurtanın çatladığını biliyo e üstünden de 14 gün geçti o beni umutlandırıyo:34::34::34::34:.rabbim büyük inş müjdeli haberi verirsin:16::16:

evet aşılamamın tam 14. günü ve adet olmadım benide umutlandıran tel şey bu hani çatlama iğnesi vurmamış olsalar neysede adetim hep geç olur bazen 1 ay geçer ama neyse görecez...

aaaaa çok güzel bi fikir valla tebrik ederim seni bu kadar düşünceli olduğun için:16: yok canım gününü vermene gerek yok listede çok az kişi kaldı zaten,raraavis ve ruhsarın doğumu yakın şuan friedman yada sdtive de söyleyelim bu fikri bakalım onlar ne dicek,onlar düzenliyo ya listeyi,bence süper fikir:16:
kız çocuğunun tadı faklı erkeğin farklı cnm allah bize ikisini de tatmayı nasip etsin..hoş ben doğurduktan sonra 2.yi düşünür müyüm bilmiyorum hamilelik zaten canıma yetti :D aradan baya bi zaman geçmesi lazım..
valla benim eşimin sülalesi de hep kız..ilk erkek torun benden geliyor. hatta baya da bi olay oldu desem yeri. eltimin 2 kızı var o hep erkek istiodu..2. hamileliğinde beraber hamile kalmıştık bnmki boş gebelik oldu aldılar onun sağlıklı bi kızı oldu allah uzun ömür versin ama çok nispet yaptı hamileyken..çok ağlattı beni..şimdi bnm oğlum olacağını duyanlar ilahi adalet diyolar. ne diyeyim belki de gerçekten rabbimin bi bildiği vardır..

aahh ahh ne cahil insanlar var yaa,allah akıl fikir versin ne diyim canım..rabbimin verdiğiyle kime neyin nispetini yapıyosun ya,ayıp demiyolar günah demiyolar,allah bildiği gibi yapsın:31: ne güzel olmuş senin bunların üzerine oğlunun olması,rabbim mükafatını veriyo işte:16: ben de bu 2 yaşına girince düşünüyorum kardeş yapmayı o zamanki durum ne olur bilemem tabi ama şimdilik öyle düşünüyorum:31:

ellerim ayaklarım titriyor ... yüreğim ağzımın içinde atıyor sanki o derece hissediyorum kalp atışlarımı.... allahım son 10 dakika :D

kız dur bizi de panikletme:52::52: hayırlısıyla güzel haberler alırız inş,olmazsa da ya nasip deyip sabredicez dimi:34:

hadi bakalım şu an hepimizin duaları seninle canım:16::16::16:

ayy kızlar ben de Allah biliyor ya erkek olsun ilkim çok istiyorum.biz dört kız kardeşiz,annem hep bi oğlu olsun istedi ama olmadı,inş diyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı erkek evlat nasip etsin de annem de hiç olmazsa torununda gidersin bu hasretini:16::16:ama eşimin hisleri de kuvvetlidir,bazen diyor bizim ilkimiz kız olacak bence diye:1: ben de onun için diyorum hayırlısıyla sağlıklı biri kız biri erkek ikiz evlat nasip et ya rabbim diye:9:

ya kızlar siz bizden hiç kopmadınız sizde hep bize dua ettiniz hakkınız var yani ee bakıyorum hamişlerde bi korku başladı birer kere onlarada dua etsek hiç fena olmaz dedim eğer sdtive friedman derse karışıklık olur demezler gerçi biliyorum ama hiç farketmez benım gunum üstünden edebiliriz sıra cabuk geliyor nasılsa
ruhsar senınmııydı o elti hatırlıyorum gıcık olmuştum ohhh olsun kudursun benımde cınar ismi aklımda cok güzel bir isim ama görumcem 6 ay önce doğum yaptı o koydu valla resmen isimden soğudum :1::1:
dımm dımm elo gelir birazdan ay inşallah güzel haberlerle gelir

selamlar...
bu sıralar alınganlığım üzerimde,beni atladığını gördüm.:53::53::53:

ayy kızlar ben de Allah biliyor ya erkek olsun ilkim çok istiyorum.biz dört kız kardeşiz,annem hep bi oğlu olsun istedi ama olmadı,inş diyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı erkek evlat nasip etsin de annem de hiç olmazsa torununda gidersin bu hasretini:16::16:ama eşimin hisleri de kuvvetlidir,bazen diyor bizim ilkimiz kız olacak bence diye:1: ben de onun için diyorum hayırlısıyla sağlıklı biri kız biri erkek ikiz evlat nasip et ya rabbim diye:9:

ayy canım rabbim gönlüne göre versin inşallah:16: ikizlik güzel bişey,ikiz çocuklara sahip olmak da eminim öyledir..benim de ikiz çocuklarımın olma olasılığı vardı ikiz olduğum için,ben hep rabbim taşıyamayacağım yükü verme diye dua ettim demekki ben taşıyamayacaktım ki benimki tek oldu,herşeyin hayırlısı:16::16::16:

iyiyim cnm sen nasılsın? hep diyorum çınar ağacı gibi olsun oğlum dimdik ayakta olsun hep..gölgesiyle huzur versin inş ..
zaten kalp atışı flndı derken insan onları atlatınca cinsiyet merakına başlıyor..
ama herkesin gönlünden geçen bişey vardır senin gönlünden ne geçiyor cnm?

ayyy bayıldım çok güzelllll :)) marifetlisin galiba bu konularda..

bu aralar keçeye merak sardım ya,hep bu tür şeylerle uğraşıyorum işte.beğenmene sevindim canım :32::32:

aaaaa çok güzel bi fikir valla tebrik ederim seni bu kadar düşünceli olduğun için:16: yok canım gününü vermene gerek yok listede çok az kişi kaldı zaten,raraavis ve ruhsarın doğumu yakın şuan friedman yada sdtive de söyleyelim bu fikri bakalım onlar ne dicek,onlar düzenliyo ya listeyi,bence süper fikir:16:

aahh ahh ne cahil insanlar var yaa,allah akıl fikir versin ne diyim canım..rabbimin verdiğiyle kime neyin nispetini yapıyosun ya,ayıp demiyolar günah demiyolar,allah bildiği gibi yapsın:31: ne güzel olmuş senin bunların üzerine oğlunun olması,rabbim mükafatını veriyo işte:16: ben de bu 2 yaşına girince düşünüyorum kardeş yapmayı o zamanki durum ne olur bilemem tabi ama şimdilik öyle düşünüyorum:31:

ya hiç sorma tam manyak çıktı bir de ben onun için kardeşim derdim insana zaten kardeşim dedikleri yapıyor ne yapıyorsa..şimdi 3.yü düşünüyomuş bakalım erkeği bulana kadar uğraşır bu..hayır sanki padişah soyuyuz da erkek için yarışıcaz allahım ne saçmalık..ben de kız çocuklarına deli olurum mesela..kıyafetlere baktıkça kızlar reyonunda buluyorum kendimi deli oluyorum..benim için kız çocuğu daha farklı bi yerde anneye daha yakın geliyor bana..napim şimdi bende onu mu kıskanayım kız doğurana kadar uğraşayım mı :)
deli işte bizde derler ölüsü olan bir gün delisi olan hergün ağlarmış diye gerçekten de öyle valla :))

valla cnm 2 yaş kısa bir süre heh büyüdüklerinde arkadaş gibi olurlar o yani çok güzel ama büyütünceye kadar senin için zor olacaktır ama altından kalkabildiğin sürece sorun yok 2 sene bilemedin 3 sene sıkıntın olur sonra rahatsın :)
ben doktorum da onay verirse spiral taktırmayı düşünüyorum..çünkü çalışmak zorundayım bebeğim 6 aylık olduktan sonra iş aramaya başlayacağım mecburen bu zamanda tek maaşla geçinilmiyor maalesef..iş bulup kendimi ispatlamam en az 3 yıl..ondan sonra da bebek düşünebilirim yeniden ama bu süre içerisinde düşünmem imkansız..

Back
X