• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabredenler Kulübü 2012 :)

üzülmem dediysemde çok üzüldüm.. meğer ne çok umut bağlamışım anlatamam... telefonda öğrendim sonucum 0.6 çıktı :( duramadım kötü oldum kocişe beni hemen eve götür dedim anladı

şimdi evdeyim eşim kızdı üzüldüğüm için zaten tüp bebek öncesi rapor için yapmıştık biz bu aşılamayı dedi neden bu kadar üzüldün dedi ama eşlmde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum sanırım 2.5 yılın acısını çıkarıyor gözyaşlarım :(:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ahhh canım yaa üzülceksin tabi çok normal,tutma kendini eve git ağla,hayırlısı demekten başka çare yok:25:

ilk kez bağıra çağıra ağlamak isytedim ... telefonum susmuyor... açamıyorum konuşamıyorum ki kimseyle...

insanın geleceği dair planları olur ya a planı tutmaz ise b planı işte ben yaptığımız planlar azaldıkça üzülüyorum şimdi tüp bebek denemekten başka çare kalmadı yada bilemiyorum

allahtan ümidimi kesmiyorum ama yinede hiç ummadığım kadar umut bağlamışım içten içe gizli gizli bütün heyecanım bir anda yok oldu yılıp kalacaktım depo da :(

neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmayayım nasipde yokmuş ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader...

üzülmem dediysemde çok üzüldüm.. meğer ne çok umut bağlamışım anlatamam... telefonda öğrendim sonucum 0.6 çıktı :( duramadım kötü oldum kocişe beni hemen eve götür dedim anladı

şimdi evdeyim eşim kızdı üzüldüğüm için zaten tüp bebek öncesi rapor için yapmıştık biz bu aşılamayı dedi neden bu kadar üzüldün dedi ama eşlmde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum sanırım 2.5 yılın acısını çıkarıyor gözyaşlarım :(:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım benimm hepimiz çok umutlanmıştık, hatta kendi adıma konuşayım çok umutluydum seni de umutlandırdım..
şimdi inan ki seni çok ama çok iyi anlıyorum ve üzüntünü paylaşıyorum..
eğer içinden ağlamak geliyorsa ağla hiç sıkma kendini şuan ne yaşamak istiyorsan onu yaşa cnm bnm..
bütün yaşadıklarının acısını çıkarana kadar ağla bağır kaç gün sürerse sürsün ama içine atma duygularını sakın..
sonra silkelen ve kendini topla nerde kalmıştık diye başla yeniden yoluna..bir seçenek daha var önünde denemekten sakın vazgeçme.

2.5 yılın acısını çıkar ağla ağla rahatlarsın zaten evet bak koçişin demiş tüp bebek için hazırlıktı bu doğal yolla arasında fark yoktu pek fazla sadece biz cok umutlandık umutlandırdık seni şöyle düşün bebeğine bir adım daha yaklaştın dahada nedir bilemedim cnm

canım benim canım...gözyaşlarını tutma sakın,içine atma canım,ağla ki gözyaşlarınla aksın içindeki üzüntü.:43:
Üzülme diyemem,çünkü üzülünüyor.Rabbi'm inşallah bir dahaki ay nasip eder bu güzel mucizeyi.İçten dua ediyorum inşallah.

bazen buraya geldiğimde hamile olduğum için sizlere karşı mahçup hissediyorum kendimi..Hani bebeğimin durumunu,hamilelikle ilgili konuşurken garipsiyorum kendimi,siz üzülürsünüz diye.O yüzden çoğu zaman burda olsam da yorum yazamıyorum.:43::43:

offf adam kalktı alışverişe gitmem lazım böylede bırakıp gitmek içime sinmiyor ama sonra işe gitcek adam beni bekliyor öpüyorum sizi
elocum yapma boyle tüp bebekle aşılamayla ne fark eder b planına az kaldığı formaliterin senı üzmesine izin verme bugun üzül yarın kendine gel biz bile üzüldük senı düşünebiliyorum ama Allahın takdiri zamanı bu değilmiş de öpüyorum kocaman seni cok salma kendini

ilk kez bağıra çağıra ağlamak isytedim ... telefonum susmuyor... açamıyorum konuşamıyorum ki kimseyle...

insanın geleceği dair planları olur ya a planı tutmaz ise b planı işte ben yaptığımız planlar azaldıkça üzülüyorum şimdi tüp bebek denemekten başka çare kalmadı yada bilemiyorum

allahtan ümidimi kesmiyorum ama yinede hiç ummadığım kadar umut bağlamışım içten içe gizli gizli bütün heyecanım bir anda yok oldu yılıp kalacaktım depo da :(

neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmayayım nasipde yokmuş ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader...

bak ne güzel özetledin : "olduğu kadar,olmadığı kader"
hep hayırlısı dedik canım benim,burda tek yürek olduk hayırlısıyla nasip et dedik.vardır elbet Rabbimin bir bildiği.ama yine de kırmızlar gelmedikçe umut kesilmez bence:34:

bazen buraya geldiğimde hamile olduğum için sizlere karşı mahçup hissediyorum kendimi..Hani bebeğimin durumunu,hamilelikle ilgili konuşurken garipsiyorum kendimi,siz üzülürsünüz diye.O yüzden çoğu zaman burda olsam da yorum yazamıyorum.:43::43:

ayyy cnm benım senın o guzel yüreğini yerim ben ama sacmalama ben inaıyorum öyle yada böyle bizde bu yollardan gececez sizler kendı adıma bana örneksiniz ve bu yolda beraber yürüdük kimimiz hızlı kimimiz yavaş ulaştık ulaşıcaz sizlerin bebişlerin durumu cinsiyeti odası benı cokkkk mutlu ediyor böyle düşünme
hadi çıktı adam beklıo :1:

bak şimdi bu üzüntülü halimle kızdırdın beni.... neden öyle hissediyorsun kuzum sizlerle sohbet ettikçe ben daha çok umut ediyorum daha çok dua ediyorum... sakın öyle bişeyi aklından geçirme sende geçtin bu yollardan kuzum... sizleri görmek bizi mutlu ediyor...

hadi ben kaçıyorum kızlar bi sigara yakim bi kahve yapim efkarımı dağıtayım sonrada işlerimi halledim evim berbat hamileyim hevesine kapıldım ne çamaşır ne ütü ne ev süpürmesi hepsini yapimde hırsımı sinirimi temizlikle atayım.... hepinizi öpüyorum hepinizden tektek rabbim razı olsun.... destek olduğunuz paylaştığınız ve dua ettiğiniz için .... rabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlıyla tez zamanda...

kaderin cilvesi bu olsa gerek ki annaannem pco hastasıymış ikiz ikiz doğurmuş bende pco hastasıyım daha bi tane bile olmadı... rabbimin imtihanı işte.....

hadi ben kaçıyorum kızlar bi sigara yakim bi kahve yapim efkarımı dağıtayım sonrada işlerimi halledim evim berbat hamileyim hevesine kapıldım ne çamaşır ne ütü ne ev süpürmesi hepsini yapimde hırsımı sinirimi temizlikle atayım.... hepinizi öpüyorum hepinizden tektek rabbim razı olsun.... destek olduğunuz paylaştığınız ve dua ettiğiniz için .... rabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlıyla tez zamanda...
canım kendine iyi bak,dediğin gibi toparlan birazcık.kendini ev işlerine ver.temizlik gerçekten iyi geliyor.Rabbi'm inşallah en en en yakın zamanda senin de yüzüne güler inşallah.:16::16:

bak şimdi bu üzüntülü halimle kızdırdın beni.... neden öyle hissediyorsun kuzum sizlerle sohbet ettikçe ben daha çok umut ediyorum daha çok dua ediyorum... sakın öyle bişeyi aklından geçirme sende geçtin bu yollardan kuzum... sizleri görmek bizi mutlu ediyor...

çok sağol canım,inşallah bu yolda siz de bana eşlik edersiniz,oğluma kardeşler en yakın zamanda gelir inşallahç.

ben bunu hiç düşünememiştim,ben hep hamileliği anlatıyorum ama kızlar size:26: ben de kendimi kötü hissettim şimdi:43:

kaderin cilvesi bu olsa gerek ki annaannem pco hastasıymış ikiz ikiz doğurmuş bende pco hastasıyım daha bi tane bile olmadı... rabbimin imtihanı işte.....

evet rabbimizin takdiri,imtihanı yapıcak hiç bişey yok,daha "ol" dicek zaman gelmemiş demekki,sabretmeye devam canım,yalnız değilsin hep seninleyiz unutma:16:

canım ya,sen böyle deyince kendimi hatırladım bende:50:sondan bi önceki düşüğümde :53: doktora gittik,doktor geçmiş ola düşürmüşsün dedi,ben eve geldim o hırsla kendimi temizliğe verdim.kayınvalidem peşimde kızım yapma gel yat şuraya diyor,ben hiç dinlemeden sağı solu temizliyordum:53: ya biz kadınların iki tahtası eksik ya da gerçekten temizliğin terapi etkisi var üzerimizde,uzmanlar bunu bi araştırsın bence:1:

Back
X