- Konu Sahibi minikgelin
- #31.481
canım benim... haftasonuna göre daha iyiyim...sabah gittim o arkadaşa sarıldım sıkıca, onun adına çok sevindim çünkü. kimse beklemesin, sağlıklı bebek sahibi olsun. kendi adıma üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor. cuma günü için randevu aldım eski doktorumdan, bayan olandan. gidip artık birşeyler yapmak istediğimi söyleyeceğim. rahim filmi çektiriyim artık. ya da yumurta takibi falan. ama bir yola başlayayım... eşim de terapi için gittiğim tüp bebk kliniğine aşılama fiyatlarını sormuş, ilki için 750 ikincisi için 650 üçüncüsü için 550 demişler,ilaçlar hariç. tüp bebek de 3500müş. ama tabi içinde dondurma falan var mı bilmiyoruz. nedense o kliniğe gitmek istemedim şuan. evime yakın yere gitmek kolayıma geldi. cuma günü doktorla konuşucam, aralıkta rahim filmi için. ne zaman çekiliyor, ne kadara çekiliyor, acı veriyor mu detaylarını anlatsın.
aralık ayında eşim şehir dışında olacak, zaten bebiş çalışmalarını yapamayacağız, bari film aradan çıksın diyorum. yavaş yavaş tedaviye geçerim, kendimi alıştıra alıştıra...
bugün dua günümmüş... Rabbim eden edemeyen herkesten razı olsun. hamile olanlara sağlıklı evlatlar, olmayanlara hayırlı zamanda bebekler nasip etsin inşallah
ve bütün bu zor süreçlerde bizlere sabır, dayanma gücü ve ferahlık versin![]()
İnşallah hayırlısı olur kuzum sizin için ne güzel kararını verdin iyi şeylerle sonuçlanır inşallah. Her adımda heep yanındayız yavru ceylan dualarımızhep seninle ve tabiki kalanlarımızla

duana da kocaman amin diyorum