TOPLARLANDIM ve yeniden geldim desteğiniz ve dularınız sayesinde dimdik ayaktayım...
c.tesi kendimi işe verdim harıl harıl nevresimler yastık kılıfları havlular bornozlar yıkayaıum derken tam daha 1 parti bitmeden adet olmuşum uzanmıştım uyurken feci bir sancı ile uyandım ağrıdan ölecem sandım ama şükrettim çatlatma iğnesi sayesinde çatlamamın 14. gününde adet oldum ilk kez söktürücü içmeden yada adet öncesi 10 gün duphaston içmeden adet oldum buda çok iyi bişey benim için..
daha sonra merak eden herkesi arayan herkesi tektek arayıp hamile olmadığı hem test yaptırdığımı hemde adet olduğumu sakince ağlamdan hatta gülerek anlartım gücümü toparlayı karşılarına çıkmak iyi geldi bana....
sonra düşündüm düşündüm yalnız olduğum için sesli düşündüm ve 2 düşünce üzerinde yoğunlaştım
başkent hastanesi tüp bebek bölümüne gidecem tedavime orda devam edeceğim...
yada ankada ya tekrar gidip tüp bebeğe orda devam edecem...
hangisine gitsem ne yapsam bilemedim rapor falan çıkarmam lazım sanırım ilaçlar için bütün şartlarımız uyuyor ankada sgk ile anlaşmalıymış ama rapor için çok uğraşır mıyım bilemiyorum kararsınızım ve adetimin 2, günü içirseindeyim hemenkara verip devam etmem lazım başkentten randevu alsam allah bilir ne zaman verecekler...
ankadayı arasam hemen veririler radevu ama offffffff acaba beklesem mi 1-2 ay
eşimde aşılamadan vazgeçelim artık diyor boşa paramızı ve zamanımızı harcıyos diyor haklı adam ne yapsam bilemedim kızlar yaaa
bu arada hala sancım geçmedi bu gün işe saat 1 de geldim ...
öyle işte..... evim ak pak oldu mis gibi ter temiz ağrı kesici içip işlere devam edip bütün sinirimşi sıkıntımı attım ...
pazar günüde gelin duvak mevlüdğ vardı kaynanamın teyzeoğlunun bizimle yaşıt ama çok sıkı pıkıyız giyindim kuşandım taktım takıştırdım süslendüm püslenim giydim topuklu ayakkabılarımı dimdik gittim oraya herkes beni süzdü hareketlerimi kimse hala bebeğiniz yokmu diye soramadı bile
bana övgü yağdırmaktan akıllarına bebek sormak gelmedi çok şükür tabi hep kot spor ayyabı t-shirt le görmeye alışkınlardı şaşırttım dikkatlerini başka yere çektim
neyse öyle işte artık işe dönmem lazım... tekrardan hepinizin desteği için çok tşk ederim hamişler sakın bizi terk etmeyin sizler yanımızda olunca umutlarımız hep yeşil kalıyor...