Sabrediyorum...

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
bu konuyu açıp açmamakda çok kararsız kaldım canlarım benneyaptımki
ama çok sinirliyim... kime olabilir tabi ki ömrüm'e Çok üzgünüm çoook
bundan 15 gün önce babasını kaybettik, işden 1 hafta izin aldı. geçen hafta çalıştı. ve bu hafta vizeleri başladı. bu son senesi. hem okul hem işi aynı anda yürütmeye çalışıyor, yürütüyor(du) da.

cuma akşamı geldi izmitten vizeler için...
dün sınavı vardı.

bana dedi ki " hayatım çok yogunum kalkamicam uyumak istiyorum bu gün sınava girmeyeyim rapor alırım sınav için" dedi.
anlayış gösterdim tamam dedim..

bu sabah 9 da yine sınavı vardı. bana" beni 6,30 da kaldır " dedi.
tamam dedim, aradım sabah kaldırmak için kalkamicam çok hastayım bu günde girmyeyim sınava bugün içinde rapor alırım dedi.

tamam dedim ama sabrediyorum inanın sabrediyorum Çok üzgünüm çoook
aradım napıyorsun diye, evde bi kapıyı tamir ediyormuş, hasta ya paşam sınava gitmedi kapı tamir ediyo :mymeka:

ben istiyorum ki bişeyleri ihmal etmesin. çünkü çalştığı erde ona üniv. mezunu gözüyle bakıyorlar ve mühendis gibi muamele görüyor. bunu kaybetmesini istemiyorum, hayatımızda bazı şeyler ihmal edilmesin. şimdilik susuuyorum ama bugün benim yanıma gelmek isticek, bende hayır hastasın evde yat dicem...

söleyin kızlar napiyim ben bu laz uşağını:uhm:

Al sopayi kir kafasini:icecream:

Saka bir yana güzelim üzerine gitme bence!! :teselli:
Babasini kaybetti, belkide ruhen kendini daha toparlayamadi!

Tabiki konus ihmal etmesin sinavlarini isini gücünü ama fazla SIKbogaz etme bence.
Ayrica ben senin bugün gelecem dedigi zaman sende gelme evde yat diyecegine hic ihtimal vermiyorum:1rolleyes:

Arkadasim hakli olabilirsin ama belki beyinsel biraz yorgun kendini hasta hissediyo olabilir o yuzden sinava girmiyodur kotu yapabilir diye. Sende biraz anlayis goster cnm. belki evde SIKILmis olabilir o yuzden kapiyi tamir ediyordur vucut olarak sorunu olmuyabilir ama beyni yorgundur.

yk ya öyle değil işte...
tamam anlıyorum acısı henüz çok taze, ama yavaş yavaş normal hayatına döndü, ben üzülüyorum bzaende bana hayat devam ediyo diyo.
madem ediyo o da devam ettirsin kaldığı yerden.

onunla bi alakası yok bunun yorgunum diyo geçiyo kenarı

canikim bidenem selcim
sevgilin zor günler geciriyor belli.
babasini kaybetmis daha acisi cok taze,
kendini toparlamaya calisiyor belliki ama bu biraz zaman alir elbette.
cok sIKMa bencede, ama 2 sinava arka arkaya girmemis. artik yavas yavas
toparlanmasi gerekir, sende ona toparlanmakta yardim et canim :)

o önemsemediğni göstermeye çalışıyorsada aslında önemsiyor..bence gştmeyin üzerine..bırakın ne istiyorsa yapsın..zor bir durum...belki bu yılı boşa gidebilir..sakın bu yılını boşa harcadın okulun uzayacak falan demeyin

belli ki üzerinde çok baskı var. zor bir durum çünkü ben de evli ve çocuklu iken okudum bir de o bir erkek hem de çalışıyor....

bence pek baskı yapma belli ki aklında bazı planları var.eğer daha da işi gevşetirse öyle devreye girersin.hastasın evde yat deyip de kırma kalbini sonra seni anlayışsızlıkla suçlar....

2 hafta çok az bir süre
yani erkekler duygularını belli edemezler
o yuzden size öyle gelior olabilir
kimbilir içinde neler kopuyordur

canim babasini yeni kaybetmis kafasini toparlasin girer emin ol kendini hazir hissedince sen baglasanda durmaz eger icinde istek varsa sen kendini uzme ona destek ol hersey yoluna girer canim

canım şu an acısı taze. bu kısa sürede toparlanması çok zor. derslerinede hazırlanamamıştır. yani kendini toparlaması için senin ve ailesinin desteğine ihtiyacı var. ona anlayışlı davran. empati kur. o durumda sen olsan (allah göstermesin de) nasıl olurdun. bunları düşün. bırak dönem uzarsa uzasın. onun ruh sağlığı önemli.

daha yeni kaybetmiş babasını çok normal bu gel gitler,isteksizlik...
sen onun yanında ol,üzerine gitmeden anlatmaya çalış...
herşey yoluna girer biraz zaman gerek..
üzülme bide :1hug:

ben de katılıyorum herkese... daha çok yeni ... ilk anlarda telaşeden anlaşılmaz o acı... zamanla daha da çok yanacaktır canı... bence yeni yeni farkına varıyor hatta ...elbette hayat devam ediyor farkında ama hepimiz bazen doğru olduğunu bildiğimiz halde adımlar atmaya güç bulamayız... çok zorlama ... yanında olmaya çalış... ve evet babasını kaybetmiş ; okulda 1 yıl kaybetsin önemi mi var... çok üstüne gidersen kesin sana bu tarz birşey söyleyecektir...

belki sen de şu açıdan bakıyorsun ... ikinizle ilgili hayallerinizin gecikmesini istemiyorsun ; ondan hemen ayağa kalkıp yoluna devam etmesini istiyorsun... ama o kadar kolay değil ; bir erkek için babasını kaybetmek ... sen de biraz sabırlı ve güçlü ol canım ... önemli olan zor zamanlardır...

tekrar başınız sağolsun güzelim.allah sabır versin.
senin kaygılarını anlıyorum.istiyorsunki,bir an önce hayata atılsın,birliktekiğimiz olsun çokda haklısın.ama gel görki gönlü kırık şimdi onun.babası,kolu kanadıydı,arkasındaki dğıydı.kolay değil bitanem.
vizelere hazırlanamadığından,sınava girmek gereksiz gibi görmüştür eminim.inşallah finallere kendini toparlarda okulunu bir an önce bitirip.hayel ettiğiniz geleceğe sahip olursunuz.:Saruboceq:
kapı işine gelince,el beceriside var işte ne güzel sevinsene kızzz.kendini oyalamanın bir çeşit yoludur bu.bırak yanınada gelsin,teselliyi sende bulsun bebişim.
üzme damadımızı.emi güzel gözlüm.Şeniz

canım o kadar guzel anlatmısın kı derdını...tatlı tatlı...
oncelıkle..basınız saolsun canım allah sabrını versın...
cok daha yenı katbetmış babasını....bıraz zaman ver canım...sende haklısın ama..
onun durumu dahada agır...belkı uzuntusunu...içinde yaşıyor...
bır muddet sonra gecer canım sabret...allah kolaylık versın...

Sen onun hayat devam ediyor demesine ne bakıyorsun..Kolay mı öyle kaldığı yrden devam etmesi.
Karşıdan bakma olaya.
Onun kendini avuttuğu şekilde sen de avutma kendini.
Onun içi ne halde bakma dudaklarından dökülenlere..
Sık boğaz etmek yerine destek ol..
Farklı türlü yaklaşım sağla..
Okulunun uzaması onun için çok küçük bir mesele artık bu hayatta senin için büyük olsa bile.
Onun canı gitmiş yanından okulu uzasa ne olacak ki..O böyle düşünüyor.Sen de empati kurmayı dene bence.
Böyle durumda kişinin gözü ne okul görür,ne sınav,ne de geride kalan hayatı..
Kolay değil öyle kaldığı yerden devam etmesi.Eğer bunu ondan beklersen bencillik etmiş olursun..

canım o sınava gıtseydıde belkı gecerlı bı not alamıcaktı
kendını toplamasına ızın ver hem calısıp sınava gırmesı daha ıyı olur
zamanlada kendını toparlar ama acısı cok taze be canım

cnm normaldede böyle ihmalcimidir.yoksa sırf bu konuyla alakalı bir üşengeçlikmi yapıyor.sonuçda en az senin kadar düşünüyor olmalı kariyerini.aksi takdirde çocuk gibi her an peşinden koşamazsın.babasının vefatı tahmin ettiğinden daha fazla etkilemiş olabilirde.erkekler fazla belli etmezler duygularını

Birbirinizden ayrı yerlerde yaşıyorsunuz değil mi canım.
Sınava girdiği halde sana böyle söyleyip sürpriz hazırlıyor olabilir mi?

bence acısını yavaş yavaş unutuyor deme kolaymı insanın babası 6 ayda ancak alışır belki hayattan soğumuştur anlayışlı davran onun mantıklı olmasını bekleme çoçuk değil yanında ol arkasında ol ama şunu yap bunu yap deme dertlerini paylaş adam üzücü olay yaşamış eminim iştekile arkadaşlarıda anlayışlı olacaktır Başınız sağolsun.....

onu dusundugunu anliyorum ama sende babasini kaybettigini unutma. bu gibi seyler yapabilir ., hayata bile kusebilir hic kolay bir sey degil. onu anlamaya calis. zamanla normale binecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…