• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabretmem mi lazım yoksa vazgeçmem mi?

SNGLDMN

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
90
31
3
30
Yaklaşık üç yıllık ilişkim 9 ay önce bitti.
Bitiren o oldu bunalmış triplerim kavgalarım onu yormuş evlenmeyi düşünürken bu kavgalar onu korkutmuş. 9 aydır bana dönsün diye her şeyi yaptım. Çok acı çektim çok ağladım hepsini biliyor. Peşinden çok koştum. İstemediğini söyledi. Buna rağmen niye koştun diyeceksiniz belki ama beni sevmediğine hiç inanmadım o da bunu hiç söyleyemiyordu. Kendimi hatalı gördüm daha az kavga etseydim, onu yormasaydım keşke dedim. Telafi etmem lazım dedim ve 9 aydır yılmadan peşinden gittim.

En son konuşmaya başladık bana karşı yumuşamıştı. Derdim vardı yanımda oldu. O vesileyle yalınlaştık. Birkaç kez buluştuk sarılmak bile istedi. Biraz daha kalsak böyle dedi. Keşke ayrıldığımızı annemlere demeseydik dedi.korktum dedi sen beni hiç kaybetmedin aslıda hep içimdesin öyle kalacaksın dedi. Gözleri dolu dolu baktı bana. Sırf benden vazgeç diye kötü davrandım sana beni sevmek seni üzüyordu çnkü. Sen bilmezsin kaç gece resimlerinle uyudum ben dedi.Bana övgüler özledim seniler.. En son dayanamadım yanımda ol o zamam seviyosan özlüyosan yanımda ol dedim ağlamaya başladım. sevmek yetmiyor bu kadar basit değil deyip durdu. Hala aynısın istediğin olmadığında aynısın biraz büyü sevgiyle çözülmüyor bir şeyler diye kızdı.Sırf ağladım diye bana artık çok uzak davranıyor.Üzülüyorsun sen konuşmicam senle dedi ileriye dönük konuşmuyorum senle istemiyorum birliktelik dedi yine. O günden sonra yine çok kötü davranmaya başladı. Kız arkadaşlarım var ben artık rahat takılıyorum falan dedi.daha öncede böyle demişti sonra yalan söyledim sen uzaklaş diye beceremem ben o işleri demişti. Şimdi yine böyle diyo. Ama ben artık güvenmiyorım. hayatını bana bağlı yaşamicakmış birileriyle görürsen darlama beni bunlar arkadaşlarımda olanilir dedi.

Yarın buluşucaz sanırım son kez. Ben kendimi hep hatalı buldum aylarca çabaladım ama beni istemedş işte. Yanlış mı çabaladım diye düşünüyorun. Yoksa artık peki deyip gitmem mi lazım.. İsteyen yanımda olur istemiyorsan hoşçakal mı demeliyim yarın? Ben onu çok seviyorum. Bakışlarında bana olan sevgisini de görüyorum ama neden bötle yapıyor? Daha ne yapmalıyım ki onu geri kazanmak için. Çok zor geliyor vazgeçmek. Sabretmem mi lazım vazgeçmem mi bana yardım eder misini?

Emin ol sevseydi vazgeçmezdi.
Adam tutarsız def olsun gitsin.
3 senelik ilişkiyi böylesine bahanelerle sığdırmış. Sen de bu ne eziklik ya. Adam sevmiyor kendini düşürme. Ömür boyu bunla mı uğraşacan. Ben onu beşi bilinen seven adam vazgeçmez. Gerisi teferruat.

Evet ben o fırsatı hiç vermedim doğru. Peki yarın nasıl bir konuşma yapmalıyım onu kestiremiyorum açık kapı bırakmalı mı yoksaa tüm gemileri yakmalı mı onu bilemedim
Vazgeçmeyi en azından dene.
Ya da öyle görün.
Eğer vazgeçilmekten hoşnut olursa hiç arkana bakma.
Adama nefes alacak seni özleyecek fırsat vermemişsin.
Sensiz kalsın,isterse kendisi gelir zaten.
Aksi takdirde zaten soğumuş adamı nefret ettireceksin kendinden.[/QUOTE

Evet ben o fırsatı hiç vermedim doğru. Peki yarın nasıl bir konuşma yapmalıyım onu kestiremiyorum açık kapı bırakmalı mı yoksaa tüm gemileri yakmalı mı onu bilemedim
Vazgeçmeyi en azından dene.
Ya da öyle görün.
Eğer vazgeçilmekten hoşnut olursa hiç arkana bakma.
Adama nefes alacak seni özleyecek fırsat vermemişsin.
Sensiz kalsın,isterse kendisi gelir zaten.
Aksi takdirde zaten soğumuş adamı nefret ettireceksin kendinden.[/QUOTE

Karşısında ağlamakla hata yapmışsınız,hiç kimse sürekli ağlamaklı kendisine olan zaafını saplantıya dönüştürmüş biriyle sevgili olmak istemez,ama son bir çözümü var,karşısında güçlü ve umursamaz durmak bunu başarabilirseniz olabilirliği var ama kesin değil yani,ama ilk önce bu acitasyonlı ruh halinden çıkmanız lazım,bu şekilde size karşı sadece acıma hissi duyar..

Karşısında ağlamakla hata yapmışsınız,hiç kimse sürekli ağlamaklı kendisine olan zaafını saplantıya dönüştürmüş biriyle sevgili olmak istemez,ama son bir çözümü var,karşısında güçlü ve umursamaz durmak bunu başarabilirseniz olabilirliği var ama kesin değil yani,ama ilk önce bu acitasyonlı ruh halinden çıkmanız lazım,bu şekilde size karşı sadece acıma hissi duyar..
Evet haklısınız. Kendisi de böyle diyor. Ben neyim ki benim için ağlıyorshn benden daha önemli şeyler yok mu hayatında diyor. Ama bu çok mı kötü bir şey seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Duygularıma yenik düşüyorum. Güçlü olmaya artık kararlıyım kararlı olmasına da bunu ona karşı nasıl yapıcam bilmiyorum. Mesela yarın artık son sözü söylemem mi lazım

Adama üzülecek,özleyecek, kendini dinleyecek, kararını ölçüp tartacak fırsat vermemişsin ki. Yapmayın böyle.. Azcık geri çekin kendinizi. Seviyorsa o döner dolaşır gelir zaten. Gelmiyorsa da, zaten hiç yokmuş ki.

Tatile gidecek. Tatile gitmeden yine görüşürüz demişti. O sebeple..
Çok gereksiz geldi bana.
Neyse,önce o konuşsun,siz onun tavrına göre ilerleyin,
Eğer olumsuz konuşacaksa ki öyle görünüyor ,lütfen üzüntünüzü belli etmeyin,hatta tamam işim var gibi bir bahaneyle oradan uzaklaşın,hatta hayatından çıkın komple.
Siz de demişsiniz ki size hep aynısın diye serzenişte bulunmuş,
Değiştiğinizi görsün ki eğer aklında varsa barışmaya meyilli olsun.
Biraz güçlü bir karakter görmek istiyor sanırım karşısında.
Siz de onu gösterin,zamanla zaten güçlü olacaksınız ona karşı.

Bazen biz kadınlarda trip ve tartışma olayını abartıyoruz. Misal ben. Vallahi erkek olsam bana katlanmazdım. :işsiz: Sizin tartışmalarınız, gereksiz tripleriniz vs onu iyice soğutmuş belli ki. Zaten şu erkeklerin kanı deli akıyor, bir kısıtlamada iki tripte "ben sıkıldım gidiyorum" modunda olabiliyorlar. Ben konuşacak olsam, hiç ağlamam etmem karşısında. Seni özleyen ve seven insan zaten en kısa sürede geri vitese takar,bu hep böyle olmuştur. Oluruna bırakın..

Evet haklısınız. Kendisi de böyle diyor. Ben neyim ki benim için ağlıyorshn benden daha önemli şeyler yok mu hayatında diyor. Ama bu çok mı kötü bir şey seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Duygularıma yenik düşüyorum. Güçlü olmaya artık kararlıyım kararlı olmasına da bunu ona karşı nasıl yapıcam bilmiyorum. Mesela yarın artık son sözü söylemem mi lazım
Neden bu kadar açtınız ki kendinizi ona? Keşke bazı şeyleri içinizde yaşasaydınız,şuan sizden emin,seni sevmiyorum diye yeminler etseniz yine inanmaz,şuan yarın buluşacağınız için heyecandan öldüğünüzü de biliyordur,şurdan başlıyabilirsiniz mesela,yarın önemli bir işinizin olduğunu söyleyip başka zaman buluşsak olurmu diye sorabilirsiniz,sonra biraz mesafe ama tam kopukluk değil ara ara mesajlaşma şeklinde giderseniz,noluyor düşüncesine girip sizi tekrar analiz etmeye başlayabilir ama bunlar uzun vadede olacak şeyler,sabırlı olmanız lazım.Sizden ne kadar eminse şimdi bir o kadar ters köşe yapma zamanı,bu son kozun ,dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır zaten..

Adama üzülecek,özleyecek, kendini dinleyecek, kararını ölçüp tartacak fırsat vermemişsin ki. Yapmayın böyle.. Azcık geri çekin kendinizi. Seviyorsa o döner dolaşır gelir zaten. Gelmiyorsa da, zaten hiç yokmuş ki.
Ben galiba görüşüp konuşmadıkça benden uzaklaşır diye çok korktum. Cesaret edemedim. Ama sanırım mecburum buna. Gelmezse istemiyor ve sevmiyor demektir yüzleşmek zorundayım bunla. O kadar duygusalım ki kendimi nasıl geri çekixem onu bile beceremiyorum. Ben gidiyorum mu dicem

Ben senin yerinde olsam asla ama asla yarın buluşmazdım.
En başta kendini geri çeksen bu kadar uzamaz belki barışırdınız. Ama olmayınca olmuyor.
Zaten bu saatten sonra birşeyler olsa bile bir sonu yok. Ayrıldığını süre çok uzun. Çok mesafe girmiş.

Belkide sadece sana ulaşılmaz göründüğü için bu kadar peşindesin

Ben bu uzun vadede onu başkasıyla görmekten korkuyorum. Hani hayatım sana bağlı olmayacak beni başkalarıyla görürsün o zaman beni bunaltma bjnlar arkadaşlarımla da olabilir dedi yaya.. O cümleden sonra çok güvensizim. Sabırlı olamıyorum ya tamamen gideyim ya da arrık gelsin benle olsun istiyorum galiba
Neden bu kadar açtınız ki kendinizi ona? Keşke bazı şeyleri içinizde yaşasaydınız,şuan sizden emin,seni sevmiyorum diye yeminler etseniz yine inanmaz,şuan yarın buluşacağınız için heyecandan öldüğünüzü de biliyordur,şurdan başlıyabilirsiniz mesela,yarın önemli bir işinizin olduğunu söyleyip başka zaman buluşsak olurmu diye sorabilirsiniz,sonra biraz mesafe ama tam kopukluk değil ara ara mesajlaşma şeklinde giderseniz,noluyor düşüncesine girip sizi tekrar analiz etmeye başlayabilir ama bunlar uzun vadede olacak şeyler,sabırlı olmanız lazım.Sizden ne kadar eminse şimdi bir o kadar ters köşe yapma zamanı,bu son kozun ,dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır zaten..

Ben bu uzun vadede onu başkasıyla görmekten korkuyorum. Hani hayatım sana bağlı olmayacak beni başkalarıyla görürsün o zaman beni bunaltma bjnlar arkadaşlarımla da olabilir dedi yaya.. O cümleden sonra çok güvensizim. Sabırlı olamıyorum ya tamamen gideyim ya da arrık gelsin benle olsun istiyorum galiba
Bu şekilde devam edersen zaten başkasıyla göreceksin,kaçınılmaz son..
Ama dediğim gibi son kozunu kullanırsan belki bir ihtimal senin değerini anlıyacak,başka çaren yok yani.

Bu şekilde devam edersen zaten başkasıyla göreceksin,kaçınılmaz son..
Ama dediğim gibi son kozunu kullanırsan belki bir ihtimal senin değerini anlıyacak,başka çaren yok yani.
Anlıyorum haklısın. O zaman dediğin gibi yapıcam yarın o buluşmaya gitmemekle adım atıcam . inan bu bile bana o kadar zor ki. Üç yıldır hiçbir buluşmahı ertelememiş hep can atarak gitmiştim. Sanırım da bundan kaybettim. Bu ilk olacak

Anlıyorum haklısın. O zaman dediğin gibi yapıcam yarın o buluşmaya gitmemekle adım atıcam . inan bu bile bana o kadar zor ki. Üç yıldır hiçbir buluşmahı ertelememiş hep can atarak gitmiştim. Sanırım da bundan kaybettim. Bu ilk olacak
Aynen,artık kendin olma,gördüğün gibi onun gözünde seni değersizleştiriyor,erkekler ulaşılmazı sever,onun için ölüp bitmediğini hissettir ona ve yarın buluşmamakla başla..

Bazen ipleri birakmak gerekir. Hersey olacaguna varacagi icin bitmesi gerekiyorsa da bir sekilde biter. Siz ne yapaesaniz yapin biter. O yuzden kaybetmekten korkmamak lazim. Kaybetme korkusu hata yaptirir.
Ben suan bulusmaya hazir olmadiginizi goruyorum. Bulussaniz da hata yapacaksiniz. Cunku kaybetme korkusu hata yaptirir. Bulusmayi ertelemek askiya almak en mantiklisi gibi.
Iliskinin basinda nasil kendinize guveniniz varsa yine oyle kendinizden emin oyle olmalisiniz. Boyle ozguveni dusuk oldugunuz surece kaybederseniz. Biterse bitsin diye dusunmelisiniz. Hem dunyanin da sonu degil.

Back
X