- 1 Mayıs 2017
- 90
- 31
- 3
- 30
Çok çok teşekkür ederim. Artık hayırlısıAynen,artık kendin olma,gördüğün gibi onun gözünde seni değersizleştiriyor,erkekler ulaşılmazı sever,onun için ölüp bitmediğini hissettir ona ve yarın buluşmamakla başla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok teşekkür ederim. Artık hayırlısıAynen,artık kendin olma,gördüğün gibi onun gözünde seni değersizleştiriyor,erkekler ulaşılmazı sever,onun için ölüp bitmediğini hissettir ona ve yarın buluşmamakla başla..
Çok haklısınız. Vazgeçtim buluşmaktan bir bahane söyleyeceğim. Kaybetme korkusu geröekten çok kötü bir şey.Bazen ipleri birakmak gerekir. Hersey olacaguna varacagi icin bitmesi gerekiyorsa da bir sekilde biter. Siz ne yapaesaniz yapin biter. O yuzden kaybetmekten korkmamak lazim. Kaybetme korkusu hata yaptirir.
Ben suan bulusmaya hazir olmadiginizi goruyorum. Bulussaniz da hata yapacaksiniz. Cunku kaybetme korkusu hata yaptirir. Bulusmayi ertelemek askiya almak en mantiklisi gibi.
Iliskinin basinda nasil kendinize guveniniz varsa yine oyle kendinizden emin oyle olmalisiniz. Boyle ozguveni dusuk oldugunuz surece kaybederseniz. Biterse bitsin diye dusunmelisiniz. Hem dunyanin da sonu degil.
Ben bunları yaparken göremedim malesef. Sanıyorum ki vazgeçmemem lazım anlatmam lazım çözmemiz lazım. Öyle olmuyormuş ama :/Erkegin pesinde kosma fikri her zaman anlayamadigim bir durum olmustur. Yanlis anlamayin,iliski devam ederken adim atilmali zaten ama degil ki istemiyorum diyecek,azicik uzaklasan adamdan ben de uzaklasirdim..
Empati kurun,israrla reddettiginiz biri olsa ve size saplantili gibi yapissa,ne hissederdiniz?
Bence artik israrci olma, fazlaca cabalamissin, bi birak kendi haline, bırakırsam unutur diye panikleme, istemeyen adama ne yaparsan yap boş zaten, elimden kayip gidecek her sey diye yanlis davranislar sergileme, sakin ol..Yaklaşık üç yıllık ilişkim 9 ay önce bitti.
Bitiren o oldu bunalmış triplerim kavgalarım onu yormuş evlenmeyi düşünürken bu kavgalar onu korkutmuş. 9 aydır bana dönsün diye her şeyi yaptım. Çok acı çektim çok ağladım hepsini biliyor. Peşinden çok koştum. İstemediğini söyledi. Buna rağmen niye koştun diyeceksiniz belki ama beni sevmediğine hiç inanmadım o da bunu hiç söyleyemiyordu. Kendimi hatalı gördüm daha az kavga etseydim, onu yormasaydım keşke dedim. Telafi etmem lazım dedim ve 9 aydır yılmadan peşinden gittim.
En son konuşmaya başladık bana karşı yumuşamıştı. Derdim vardı yanımda oldu. O vesileyle yalınlaştık. Birkaç kez buluştuk sarılmak bile istedi. Biraz daha kalsak böyle dedi. Keşke ayrıldığımızı annemlere demeseydik dedi.korktum dedi sen beni hiç kaybetmedin aslıda hep içimdesin öyle kalacaksın dedi. Gözleri dolu dolu baktı bana. Sırf benden vazgeç diye kötü davrandım sana beni sevmek seni üzüyordu çnkü. Sen bilmezsin kaç gece resimlerinle uyudum ben dedi.Bana övgüler özledim seniler.. En son dayanamadım yanımda ol o zamam seviyosan özlüyosan yanımda ol dedim ağlamaya başladım. sevmek yetmiyor bu kadar basit değil deyip durdu. Hala aynısın istediğin olmadığında aynısın biraz büyü sevgiyle çözülmüyor bir şeyler diye kızdı.Sırf ağladım diye bana artık çok uzak davranıyor.Üzülüyorsun sen konuşmicam senle dedi ileriye dönük konuşmuyorum senle istemiyorum birliktelik dedi yine. O günden sonra yine çok kötü davranmaya başladı. Kız arkadaşlarım var ben artık rahat takılıyorum falan dedi.daha öncede böyle demişti sonra yalan söyledim sen uzaklaş diye beceremem ben o işleri demişti. Şimdi yine böyle diyo. Ama ben artık güvenmiyorım. hayatını bana bağlı yaşamicakmış birileriyle görürsen darlama beni bunlar arkadaşlarımda olanilir dedi.
Yarın buluşucaz sanırım son kez. Ben kendimi hep hatalı buldum aylarca çabaladım ama beni istemedş işte. Yanlış mı çabaladım diye düşünüyorun. Yoksa artık peki deyip gitmem mi lazım.. İsteyen yanımda olur istemiyorsan hoşçakal mı demeliyim yarın? Ben onu çok seviyorum. Bakışlarında bana olan sevgisini de görüyorum ama neden bötle yapıyor? Daha ne yapmalıyım ki onu geri kazanmak için. Çok zor geliyor vazgeçmek. Sabretmem mi lazım vazgeçmem mi bana yardım eder misini?
Çok seviyorsun belli ama çokta belli etmişsin oda şaşırmış, kendini tartmasi için fırsat verin seviyorsa zaten geri gelir kendinizide bu kadar uzmeyin hayatta herşey gelir geçer ne aşklar bitiyor bir bilseniz ama hayat devam ediyor yeni fırsatlar çıkıyor ömür çok kısa bu kadar acı cekmenize degmez şimdi size bunlar laf gelir sonra anlarsınız ilerdeAnlıyorum haklısın. O zaman dediğin gibi yapıcam yarın o buluşmaya gitmemekle adım atıcam . inan bu bile bana o kadar zor ki. Üç yıldır hiçbir buluşmahı ertelememiş hep can atarak gitmiştim. Sanırım da bundan kaybettim. Bu ilk olacak
Unutma neden korkarsan onu yasarsin.Çok haklısınız. Vazgeçtim buluşmaktan bir bahane söyleyeceğim. Kaybetme korkusu geröekten çok kötü bir şey.
Evet öyle. Ben gerçekten unutulurum ben çabalamazsam bitecek diye düşündüğüm için böyle yaptım. Kendi de dedi pişman bile olsam dönemem ben sana dedi. Sen bitirdiğinde biter dedi. Ve ben daha çok korktum.. Ama böyle de benle değil. O halde en azındsn kendime saygım kalsın. Uzaklaşmak en iyisiBence artik israrci olma, fazlaca cabalamissin, bi birak kendi haline, bırakırsam unutur diye panikleme, istemeyen adama ne yaparsan yap boş zaten, elimden kayip gidecek her sey diye yanlis davranislar sergileme, sakin ol..
Arkadasini anliyorum aslında (senin anlattiklarina bakarak), sevgi çözmüyor her seyi ne yazık ki ve yetmiyor her şeye.. Karsidaki kisinin huzursuzluk veren davranışları varsa, seviyorum diyerek bile bile lades dememek gerekiyor.. Cunku kavga gürültü arttikca ne saygi kaliyor ne sevgi..
Evet öyle kendimi unuttum ben. Zateb o da hep kendini önemsemiyorsun hiç hep ben hep ben bana ağır geliyor artık dedi. Elbet ben de değerliyim ama neden birini çok sevmek değer vermek ağır gelir kiUnutma neden korkarsan onu yasarsin.
Hem olacaklari engelleyemezsin. Oyle dusun. Gidecek adami urganla baglasan yine gider. Biterse bitsin gozuyle korkmadan bakarsan dunyaya kimse de gitmez. Ozguvenini yeniden kazan. Erkek arkadasin bulunmaz hint kumasi degil. Unutma onu degerli yapan sensin. Oysa sen daha degerlisin. Onceligi kendine versen sorun ortadan kalkacak. Kendini sev. Tipki iliskinin baslarindaki gibi.
Sen bırak artik, bi afallasin, döner veya dönmez o ayri ama hic degilse senin yana yakila onu bekledigini dusunmesin, hem sen ona bagimli veya muhtaç degilsin, o boyle yapıyor diye degersiz hic degilsin, kendini sev lutfen, mesafe koy, bu arada iyice dusun..Evet öyle. Ben gerçekten unutulurum ben çabalamazsam bitecek diye düşündüğüm için böyle yaptım. Kendi de dedi pişman bile olsam dönemem ben sana dedi. Sen bitirdiğinde biter dedi. Ve ben daha çok korktum.. Ama böyle de benle değil. O halde en azındsn kendime saygım kalsın. Uzaklaşmak en iyisi
Çok haklısın çok teşekkür ederim. Yarın onla buluşmamakla çok büyük bir adım atıcam kendim içinSen bırak artik, bi afallasin, döner veya dönmez o ayri ama hic degilse senin yana yakila onu bekledigini dusunmesin, hem sen ona bagimli veya muhtaç degilsin, o boyle yapıyor diye degersiz hic degilsin, kendini sev lutfen, mesafe koy, bu arada iyice dusun..
Tamam okuyacağımSana yarin ozelden bir mesaj atacagim. Bir link. Onu okumani tavsiye ederim.
Biz de isterizzzzSana yarin ozelden bir mesaj atacagim. Bir link. Onu okumani tavsiye ederim.
Sorsan ben sana umut vermiyorum olursa olur olmazsa olmaz kesin bir şey demiyorum diyip duruyor. Ben de seviyorum ya biraz da safım gerçekten zamana ihtiyacı var falan diyorımNe istediğini bilmiyor bu adam ben bile sinir oldum buradan .
Madem kesin istemiyor seninle bir gelecek , neden hala sana umut verip mesajlarına cevap yazıp seninle bulusup sarılıp sonrada biz seninle olamayız olayına giriyor ya. Vicdansız bu arkadaşım ne koşuyorsun peşinden bırak cehenneme direk olsun . egosunu tatmin edecek başka kapı bulsun