• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabretmem mi lazım yoksa vazgeçmem mi?

Sevgiliniz iyi dayanmış. Kavgaci tripli bir insanla max. Cay icerim. Hayat testeresi olmayin. Naz, trip, tripa, az kokusunu annemizden başka kimse CEKMİYOR.
Ben bu konuda hatamı fark ettim zaten ama ikinci şansı vermez mi kimse yani. Sevfiğini de söylerken üstelik

Bence seni yedekte tutuyor... :/
Totosunu kaldırmayın şunun, kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Sürekli huzursuzsa bir taraf olmaz , yürümez. Size iyi gelmiyor demek ki. lütfen biraz olgun düşünün . dünyadaki son seçenek o değil. 9 ay birinin peşinden koşmak da çok gereksiz , eziyet ediyorsun kendine.

Ben bu konuda hatamı fark ettim zaten ama ikinci şansı vermez mi kimse yani. Sevfiğini de söylerken üstelik

Vermez. Bu sizin huyunuz çünkü. Her kavgasi tripli insan gibi kayaya cakilinca U-dönüşü yapmişsiniz.

Eminimki sevgiliniz size yillarca yalvardi... YAPMA ETME diye. Devam etdiniz. Egoyu şişirip... zaten beni seviyor, asla vazgecmez modunda dolandiniz. Sevgiliniz sizi affetmez. Bende asla etmezdim. Asla ve asla hemde.

Kendinizi 100% geri cekin. Bundan sonrada kimseye emdiği sütü burnundan getirtmeyin. Allahin çomağı yok. Çektirdiginizi cekiyorsunuz. Kabullen ve geri cek kendini

Vermez. Bu sizin huyunuz çünkü. Her kavgasi tripli insan gibi kayaya cakilinca U-dönüşü yapmişsiniz.

Eminimki sevgiliniz size yillarca yalvardi... YAPMA ETME diye. Devam etdiniz. Egoyu şişirip... zaten beni seviyor, asla vazgecmez modunda dolandiniz. Sevgiliniz sizi affetmez. Bende asla etmezdim. Asla ve asla hemde.

Kendinizi 100% geri cekin. Bundan sonrada kimseye emdiği sütü burnundan getirtmeyin. Allahin çomağı yok. Çektirdiginizi cekiyorsunuz. Kabullen ve geri cek kendini[/QUOTE bu konuda kendimi savunmayacağım. Çümlü doğru. Yapma etme dedikçe devam ettim evet. Ama hatalar karşılıklı yapıldı ama ben gitmeyi tercih etmemiştim hiçbir zaman. Peki neden bana şimdi bir öyle bir böyle davranıyır hen kalbimdesin içimde kalacaksın diyip sarılacak hem de istemiyorum seni sana bağlı bir hayatın yok diye kötü davranacak.. Ben de beni affedecek sanıyordum iyi davranışlarında.. İstemeye gelsek annenler vermez mi diye bile sordu ben yanımda ol diye ağlamadan önce.

Ne demisler : Seviyorsan özgür bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır :P

Arkadaslara katılıyorum. O buluşmaya gitme. Soğuk bi mesaj at " k.bakma bugünkü buluşmaya gelemiyorum. Şimdiden iyi tatiller." Tatil boyu acaba niye böyle yaptı ki diye düşünsün dursun. Neden gelemiyorsun filan derse özel bir mesele de iyice meraklansin.

Ne demisler : Seviyorsan özgür bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır :p

Arkadaslara katılıyorum. O buluşmaya gitme. Soğuk bi mesaj at " k.bakma bugünkü buluşmaya gelemiyorum. Şimdiden iyi tatiller." Tatil boyu acaba niye böyle yaptı ki diye düşünsün dursun. Neden gelemiyorsun filan derse özel bir mesele de iyice meraklansin.
Bence hiç umursamayacak. İyi tamam diyecek. :(

Senin yöntemin 9 aydır ise yaramamis bide bunu dene ne kaybedebilirsjn ki daha?
İşte bu konuda haklısın. Kendisi sen iletişimş kestiğinde bitecek dediğş için uzak durmayı hiç tercih etmedim. Hep çabalamam gerek gibi hissettim. Ama doğru haklısın

İşte bu konuda haklısın. Kendisi sen iletişimş kestiğinde bitecek dediğş için uzak durmayı hiç tercih etmedim. Hep çabalamam gerek gibi hissettim. Ama doğru haklısın

Sen saygi deger bir insan ol ki sana saygi göstersin. Vakur ol dik dur.

Yaklaşık üç yıllık ilişkim 9 ay önce bitti.
Bitiren o oldu bunalmış triplerim kavgalarım onu yormuş evlenmeyi düşünürken bu kavgalar onu korkutmuş. 9 aydır bana dönsün diye her şeyi yaptım. Çok acı çektim çok ağladım hepsini biliyor. Peşinden çok koştum. İstemediğini söyledi. Buna rağmen niye koştun diyeceksiniz belki ama beni sevmediğine hiç inanmadım o da bunu hiç söyleyemiyordu. Kendimi hatalı gördüm daha az kavga etseydim, onu yormasaydım keşke dedim. Telafi etmem lazım dedim ve 9 aydır yılmadan peşinden gittim.

En son konuşmaya başladık bana karşı yumuşamıştı. Derdim vardı yanımda oldu. O vesileyle yalınlaştık. Birkaç kez buluştuk sarılmak bile istedi. Biraz daha kalsak böyle dedi. Keşke ayrıldığımızı annemlere demeseydik dedi.korktum dedi sen beni hiç kaybetmedin aslıda hep içimdesin öyle kalacaksın dedi. Gözleri dolu dolu baktı bana. Sırf benden vazgeç diye kötü davrandım sana beni sevmek seni üzüyordu çnkü. Sen bilmezsin kaç gece resimlerinle uyudum ben dedi.Bana övgüler özledim seniler.. En son dayanamadım yanımda ol o zamam seviyosan özlüyosan yanımda ol dedim ağlamaya başladım. sevmek yetmiyor bu kadar basit değil deyip durdu. Hala aynısın istediğin olmadığında aynısın biraz büyü sevgiyle çözülmüyor bir şeyler diye kızdı.Sırf ağladım diye bana artık çok uzak davranıyor.Üzülüyorsun sen konuşmicam senle dedi ileriye dönük konuşmuyorum senle istemiyorum birliktelik dedi yine. O günden sonra yine çok kötü davranmaya başladı. Kız arkadaşlarım var ben artık rahat takılıyorum falan dedi.daha öncede böyle demişti sonra yalan söyledim sen uzaklaş diye beceremem ben o işleri demişti. Şimdi yine böyle diyo. Ama ben artık güvenmiyorım. hayatını bana bağlı yaşamicakmış birileriyle görürsen darlama beni bunlar arkadaşlarımda olanilir dedi.

Yarın buluşucaz sanırım son kez. Ben kendimi hep hatalı buldum aylarca çabaladım ama beni istemedş işte. Yanlış mı çabaladım diye düşünüyorun. Yoksa artık peki deyip gitmem mi lazım.. İsteyen yanımda olur istemiyorsan hoşçakal mı demeliyim yarın? Ben onu çok seviyorum. Bakışlarında bana olan sevgisini de görüyorum ama neden bötle yapıyor? Daha ne yapmalıyım ki onu geri kazanmak için. Çok zor geliyor vazgeçmek. Sabretmem mi lazım vazgeçmem mi bana yardım eder misini?
Madem bir ilişkiniz olmayacak , neden yarın sonkez görüşeceksiniz. Bitmis se bitmiştir . Sonkez görüşelim ne ya ? Bırak görüşme artık sen yoluna , o yoluna ... Öyle yok sana kötü davrandım sen üzülme falan hikaye , İnanma!

Bence vazgec. O senden vazgecmis vicdan yapiyor. Ya da senin ona olan ilgin hosuna gittigi icin seni bir kosede tutuyor. Ondan vazgectigini gosteren hareketler yap bakalim seni kaybetmekten korkacak mi?? Eger bu durumdan memnun olursa arkana bakma..

Yaklaşık üç yıllık ilişkim 9 ay önce bitti.
Bitiren o oldu bunalmış triplerim kavgalarım onu yormuş evlenmeyi düşünürken bu kavgalar onu korkutmuş. 9 aydır bana dönsün diye her şeyi yaptım. Çok acı çektim çok ağladım hepsini biliyor. Peşinden çok koştum. İstemediğini söyledi. Buna rağmen niye koştun diyeceksiniz belki ama beni sevmediğine hiç inanmadım o da bunu hiç söyleyemiyordu. Kendimi hatalı gördüm daha az kavga etseydim, onu yormasaydım keşke dedim. Telafi etmem lazım dedim ve 9 aydır yılmadan peşinden gittim.

En son konuşmaya başladık bana karşı yumuşamıştı. Derdim vardı yanımda oldu. O vesileyle yalınlaştık. Birkaç kez buluştuk sarılmak bile istedi. Biraz daha kalsak böyle dedi. Keşke ayrıldığımızı annemlere demeseydik dedi.korktum dedi sen beni hiç kaybetmedin aslıda hep içimdesin öyle kalacaksın dedi. Gözleri dolu dolu baktı bana. Sırf benden vazgeç diye kötü davrandım sana beni sevmek seni üzüyordu çnkü. Sen bilmezsin kaç gece resimlerinle uyudum ben dedi.Bana övgüler özledim seniler.. En son dayanamadım yanımda ol o zamam seviyosan özlüyosan yanımda ol dedim ağlamaya başladım. sevmek yetmiyor bu kadar basit değil deyip durdu. Hala aynısın istediğin olmadığında aynısın biraz büyü sevgiyle çözülmüyor bir şeyler diye kızdı.Sırf ağladım diye bana artık çok uzak davranıyor.Üzülüyorsun sen konuşmicam senle dedi ileriye dönük konuşmuyorum senle istemiyorum birliktelik dedi yine. O günden sonra yine çok kötü davranmaya başladı. Kız arkadaşlarım var ben artık rahat takılıyorum falan dedi.daha öncede böyle demişti sonra yalan söyledim sen uzaklaş diye beceremem ben o işleri demişti. Şimdi yine böyle diyo. Ama ben artık güvenmiyorım. hayatını bana bağlı yaşamicakmış birileriyle görürsen darlama beni bunlar arkadaşlarımda olanilir dedi.

Yarın buluşucaz sanırım son kez. Ben kendimi hep hatalı buldum aylarca çabaladım ama beni istemedş işte. Yanlış mı çabaladım diye düşünüyorun. Yoksa artık peki deyip gitmem mi lazım.. İsteyen yanımda olur istemiyorsan hoşçakal mı demeliyim yarın? Ben onu çok seviyorum. Bakışlarında bana olan sevgisini de görüyorum ama neden bötle yapıyor? Daha ne yapmalıyım ki onu geri kazanmak için. Çok zor geliyor vazgeçmek. Sabretmem mi lazım vazgeçmem mi bana yardım eder misini?
Gidene yol ver gitsin çok üzerine düşmeyin mesafeli olsaydınız ilk baştan hep olumlu olurdu gelişmeler ama vıcık vıcık duruma getiren kızlar oysaki nasıl güzel bir yuva kurabiliriz geçirebiliriz düşünülmeden ziyade nasil dırdır eder kendimden soğuturum diye yapılan hareketlerin sonucu budur artık kopmuş bağınız kendi yoluna oda kendi yoluna böyle peşinde koşarsa hep kaybedersin biraz kendine saygın olsun hiç-bir kimseyi sahiplenmeyeceksin !

Hayatınızı bir kişiye odaklamayın insanoğlu bencil yaradılış itibatiyle.Kendi hayatınızda en kıymetli olan yine siz olmalısınız . Hiç vazgeçmeyen olursanız hep vazgeçilen olursunuz .Eninde sonunda o kiyamadığımız sevdiceğiniz bir gün bir kalemde kıyar size .Kural bu maalesef..

Sizin kiymetinizi bilenlerle birlikte olun.

Back
X