Sabrımımı denıyor Ne yapmaya calısıyor anlamiş degilim..

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
Geçenlerde bir konu açmıştım yenı barışmıştık ve benım kapanmamı ıstıyordu ..Bende emın degıldım ıcımden gelmeden kapanmıcam demıstım bıraz zaman ıstemıstım hayır olmaz falan dıyordu kesinlikle.Kapancaksın o kadar falan demişti.

Yüz verdim aslında astarını ıstıyor..

Neyse bana o gun; ya hemen kapanırsın yada benı kaybedersın demışti..Bende ona cevap vermedim yuz yüze konuşalım bunu dedım..Tamam dedi..O gece saat bır -ıkı gıbı mesaj atmıştı bana facede ekledıklerıme sakın bırsey yapma demişti..bende hiç cevap vermedim.(Facede ekledıklerı kız arkadaşları okuldan dershanesinden..Ben önceden hepsını sıldırmıstım facesınden.)
Onu artık kıskanmıyorum ,umursamıyorum gıbı davranıyorum..Böyle yaptıkça kıskançlıkları artıyordu bana karsı..
Bu arada bu anlattıklarım 17 ağustostaydı yaşadıklarım..

Daha demın onun facesındeydım...Bır baktım mesaj geldı baktım dershanesındekı arkadaşına mesaj atmış napıyorsun ,nasılsın dıye..Okul nasıl gıdıyor..Benı kıskandırmak iiçin ben ıstedıgımı yaparım mı demek ıstıyor ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum..

Sizden tavsıyeler bekliyorum kızlarr.Ben kabul etmedim kapanmayı. Onada hiç nir cevap vermedim tamam kapancam yada kapanmıcam dıye...İçimden geliyor ama o ıstıyor dıye de kapanamam..

Ne yapmaya çalışıyor kızlar..Benım tavsiyelere ıhtıyacım var..

yani öncelikle birbirinin facebookundaki karşı cinsleri silmek tamamiyle saygısız ve paranoyakça bir davranış, tasvip etmiyorum. sen en baştan onun bu tür isteklerine aynı şekilde karşılık vererek yeterince tolere etmişsin canım, ama neyse. şöyle söyleyeyim, sevgiliymişsiniz, kimse kimsenin hayatına karışamaz, tavsiye verebilir, ama karışıp kısıtlayamaz. illa kapanacaksın yoksa ayrılırız demiş, iyi o zaman kapanmıyorum de ve ayrıl derim ben direk. yerinde olsaydım, bu tarz bir harekete böyle karşılık verirdim. ama yok seviyorum ayrılamam diyosan, ona da he dersin zaten gibime geliyor, karşılıklı birbirinizin hayatlarına fazla burnunuzu sokmuşsunuz, üzgünüm.

Oda benm facedekı tanıdıgm erkek arkadaşlarımı falan sıldırmıstı..Sımdı ben eklesem karışır ona ınat fln yaptığımı dusunur biliyorum..Tek ben karışmadım aslında oda bana karıştı ..
Aslında ben ılk baslarda hıc karışmıyordum..Ama sonradan degıstı ıste karışmaya başladık..

Son düzenleme:
Sizi kıskandırmaya çalışarakmı kapatmaya çalışıyor resmen tehdid ediyor.tabiki içinizden gelmiyorsa kapanmayacaksınız kimse kimseyi zorlayarak istemediği birşeyi yaptıramaz.insanın isteyerek kapanması kadar güzel birşey yoktur.başkasının zorunla değil istiyorsanız kapanın baskı altında ne açık insan kapanır nede kapalı insan açılır.tekrar konuşun sonuca varamıyorsanız fikir uyuşmazlığınız varsa mutsuz olacağınıza ayrılın daha iyi..

Konusucaz karşılıklı olarak .Yarın konuscaktık ama Abısı amelıyat olacak yarın konusamıcaz mecbur..Bır daha kı ıznınde ancak..
Aslında kapanıcam ama o ıstedgı ıcın olsun ıstemıyorum o oyle benım dedgımı yaptı olsun ıstemıyorum..

cokmu önemliymiş o kızlara napıyorsun nasılsın msjı atması.akrabası olur siz sildirmişsinizdir tekrar eklemek ister akrabam der anlarım ama bir arkadassa ki bir kız bir erkekle bana göre merhaba merhaba dısında arkadasta olamaz atesle barut misali zamanla bişeyler olabilirde.sizinlede belki bir zamanlar arkadastı.siz istemiyosunuz diye silmiş simdi tekrar eklemiş.sizi önemsiyorsa neden bu istediginizi yapmıyorda sizden kendi istediginiizi yapmanızı bekliyo.bence o kızlar suan yedek egerki siz kapanmıcam deerseniz sizle biticek belkide o kızlarla acaba olurmu diye düşünmeye baslıcak.aklıma gelen bu benim.

Kapanmayacağım deyin.
Şuanda kapanırsanız bu psikolojiyle, ilerde açılırsınız.
İkiniz de günaha girmiş olursunuz.
Ve bence bu saplantılı sığ beyinli insana da kapının yolunu göstermen gerek.

Teşekkür ederim yorumn ıcın ama o kızlarla yedekte falan olduğunu düşünmüyorum nasıl bı ınsan bılıyorum oyle düşünmez..Ama ben ona cok tavız verdım bana ıstedıklerını yaptırmaya çalışıyor ...Bilmiyorum bakalım aslında mesaj atıp konuşması cokta onemlı degıl ama ben bıraz cok onemsıyorum gıbı onu ama artık bende skldm belli etmıyorum ona..

afedersin ama bu nasıl bişey o senin erkek arkadaslarını sen onnun bayan arkadaslarını sildirmişsin...diyelim ok sildi baska sekilde görüşemiycekmi sahte hesap olur telefon mail vs hertürlü görüşebilir.insanlar nasıl bu kadar özel hayatlarını kısıtlayabilirler anlayamıyorum.kapanmanı istemiş..sevgilin hayatına nasıl bu kadar karışabiliyor..kapanmak(başörtüsü takmak)insanın istegiyle olur zorla degil..daha şimdiden bu kadar müdahale ediyorsa ....gönder gitsin kimse sevgilinde olsa birisi bişey istiyor diye yapmamamlı...

sana istediklerini yaptırmaya calısmak için senin istemedigin seylerimi yapıcak.o zaman evlendiginde yine sana istedigi bişeyi yaptırmak için belkide kıskandırmak için baska kızlarlada konusmayı deniycek.dost acı söyler fazla güvenme zaten bu kızların basına ne geliyosa benimki yapmaz güveniyorum demesinden geliyo.dikkat et derim.

evet anlıyorum yapmak istediğin şeyi başkası tarafından baskı altında yapmak istemiyorsun.yapacağın varsada yapmak istemiyorsun bende öyleyim.benimde kv başkalarını överek beni sözlerinle tahrik etmeye çalışarak yaptırmaya çalışıyor.benimde yapacağım varsada yapmıyorum.bir konuşun bakalım sizinde bunu düşündüğünüzü içinizde istek varsada baskı yaptığı için isteğinizin azaldığını söyleyin.

Son düzenleme:
Yorumlarınız ıcın teşekkür ederim..
En kısa zaman da karşılıklı olarak görüşüp konuşucam..
Ona göre bir karar vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…