- Konu Sahibi Yagmuraras
-
yani öncelikle birbirinin facebookundaki karşı cinsleri silmek tamamiyle saygısız ve paranoyakça bir davranış, tasvip etmiyorum. sen en baştan onun bu tür isteklerine aynı şekilde karşılık vererek yeterince tolere etmişsin canım, ama neyse. şöyle söyleyeyim, sevgiliymişsiniz, kimse kimsenin hayatına karışamaz, tavsiye verebilir, ama karışıp kısıtlayamaz. illa kapanacaksın yoksa ayrılırız demiş, iyi o zaman kapanmıyorum de ve ayrıl derim ben direk. yerinde olsaydım, bu tarz bir harekete böyle karşılık verirdim. ama yok seviyorum ayrılamam diyosan, ona da he dersin zaten gibime geliyor, karşılıklı birbirinizin hayatlarına fazla burnunuzu sokmuşsunuz, üzgünüm.
Sizi kıskandırmaya çalışarakmı kapatmaya çalışıyor resmen tehdid ediyor.tabiki içinizden gelmiyorsa kapanmayacaksınız kimse kimseyi zorlayarak istemediği birşeyi yaptıramaz.insanın isteyerek kapanması kadar güzel birşey yoktur.başkasının zorunla değil istiyorsanız kapanın baskı altında ne açık insan kapanır nede kapalı insan açılır.tekrar konuşun sonuca varamıyorsanız fikir uyuşmazlığınız varsa mutsuz olacağınıza ayrılın daha iyi..
cokmu önemliymiş o kızlara napıyorsun nasılsın msjı atması.akrabası olur siz sildirmişsinizdir tekrar eklemek ister akrabam der anlarım ama bir arkadassa ki bir kız bir erkekle bana göre merhaba merhaba dısında arkadasta olamaz atesle barut misali zamanla bişeyler olabilirde.sizinlede belki bir zamanlar arkadastı.siz istemiyosunuz diye silmiş simdi tekrar eklemiş.sizi önemsiyorsa neden bu istediginizi yapmıyorda sizden kendi istediginiizi yapmanızı bekliyo.bence o kızlar suan yedek egerki siz kapanmıcam deerseniz sizle biticek belkide o kızlarla acaba olurmu diye düşünmeye baslıcak.aklıma gelen bu benim.
Kapanmayacağım deyin.
Şuanda kapanırsanız bu psikolojiyle, ilerde açılırsınız.
İkiniz de günaha girmiş olursunuz.
Ve bence bu saplantılı sığ beyinli insana da kapının yolunu göstermen gerek.
Oda benm facedekı tanıdıgm erkek arkadaşlarımı falan sıldırmıstı..Sımdı ben eklesem karışır ona ınat fln yaptığımı dusunur biliyorum..Tek ben karışmadım aslında oda bana karıştı ..
Aslında ben ılk baslarda hıc karışmıyordum..Ama sonradan degıstı ıste karışmaya başladık..
Teşekkür ederim yorumn ıcın ama o kızlarla yedekte falan olduğunu düşünmüyorum nasıl bı ınsan bılıyorum oyle düşünmez..Ama ben ona cok tavız verdım bana ıstedıklerını yaptırmaya çalışıyor ...Bilmiyorum bakalım aslında mesaj atıp konuşması cokta onemlı degıl ama ben bıraz cok onemsıyorum gıbı onu ama artık bende skldm belli etmıyorum ona..
Konusucaz karşılıklı olarak .Yarın konuscaktık ama Abısı amelıyat olacak yarın konusamıcaz mecbur..Bır daha kı ıznınde ancak..
Aslında kapanıcam ama o ıstedgı ıcın olsun ıstemıyorum o oyle benım dedgımı yaptı olsun ıstemıyorum..
Bakalım konuşayım ona gore bı sonuca barıcam canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?