Sabrımın son demlerini yaşıyorum..

Öyle bir durumda sevgi vs hiçbir şey gözüm görmez, bunu çok iyi biliyor..
Bana bir defa el kaldırırsa bu olayın nerede biteceğini çok ama çok iyi biliyor..

ama ben de onu anlamıyorum size eşya muamelesi yapan hakaret eden adamı seviyorsunuz vurunca ne değişecek? psikolojik şiddet neden umrunuzda değil?

ama ben de onu anlamıyorum size eşya muamelesi yapan hakaret eden adamı seviyorsunuz vurunca ne değişecek? psikolojik şiddet neden umrunuzda değil?

Haklısınız..
Dedim ya sabrımın son zamanları , öyle hissediyorum..
O an sokakta rezillik çıkarmamak İçin zor tuttum kendimi, düşünün market önünden eve gelene kadar dudağım kabarmış, kendimi nasıl sıktıysam..
Bir gün madem namussuzum ya Allah seni namusluları ile karşılaştırsın deyip çekip gideceğim gibi hissediyorum..

Sıkı bir ders vermeniz gerekir. Geri adım atmayın. Amacı sizin gardinizi düşürmek. İlk kıyafet baskısıyla başlar. En son izinsiz konuşamaz hale gelirsiniz. Hiç memnun olmazlar. Özür dileyene kadar tavrinizi koruyun bence.

Özür falan dilemez..
O kendine göre haklı
Ne diyeyim Allah görüyor, o sorsun kim haksız ise hesabını..

Öyle bir durumda sevgi vs hiçbir şey gözüm görmez, bunu çok iyi biliyor..
Bana bir defa el kaldırırsa bu olayın nerede biteceğini çok ama çok iyi biliyor..

Namussuz demesi no problem fakat el kaldirma mi problem? Arasindaki fark ne?
Peki namussuz demenin sonuclarini neden bilmiyor? O kadar konu acmaniza ragmen?

Bosuna konusmamazlik yapmayin bence. Nede olsa seviyorsunuz, barisiyorsunuz. Her hafta konu aciyorsunuz. Hic gerek yok. Siz sevmeye devam edin. Ha bide montunuzu kapatmayi unutmayin tabiki.

Herkese hayırlı ramazanlar inşallah..

Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..
Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..

Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?
Kusura bakmazsaniz affiniza siginarak sordugunuz soruya istinaden diyorumki anormal olan sizsinizki hala sevdiginizi soyluyorsunuz. Aynen soyle diyin sen bu kiyafetleri giy bakalim bu havada rahatsiz oluyormusun,olmuyormusun? Belkide esiniz ince bir gomlek veya pantolon veyada sort giymistir sanirim:( Kadin olmak ne zormus su memleketimde:(

Herkes yazmış zaten ama bende yazmadan edemedim, namusu tanımlamasında hata var eşinizin.
Zihniyetinde düşünce yapısında sorun var.
Nasıl değişir nasıl düzelir? Anladığı bir dil yok mu eşinizin ?
Sizde onun namusuna laf edin bakalım sakin kalabilecek mi ?

Namussuz demesi no problem fakat el kaldirma mi problem? Arasindaki fark ne?
Peki namussuz demenin sonuclarini neden bilmiyor? O kadar konu acmaniza ragmen?

Bosuna konusmamazlik yapmayin bence. Nede olsa seviyorsunuz, barisiyorsunuz. Her hafta konu aciyorsunuz. Hic gerek yok. Siz sevmeye devam edin. Ha bide montunuzu kapatmayi unutmayin tabiki.

Ben gurursuz biri değilim anladınız mı..
Zaten onun her dediğine evet demediğim için bu kadar zıtlaşıyor benle , bu kadar gözüne batıyorum..
Ben evliyim sevgili değilim..
Sevgililik döneminde bana bu lafı bir deseydi..
Farkındaysanız sabrımı zorladığını söylemişim. Evli iken ha deyince boşanılmıyor...
Evli iseniz biliyorsunuzdur diye umuyorum.

Herşey değişebilir zaman,şartlar,bir takım huylar,bazen alışkanlıklar ama ne yazıkki zihniyet değişmez.Sadece kısa süreli form değiştirir yine özüne döner :( yanında gezdiriyorsun ....demez mi..işte burdan sonra tıkanıyor insan her ne kadar olumlu şeyler yazmak istesede

Herkese hayırlı ramazanlar inşallah..

Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..
Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..

Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?
Anormal olan böyle biriyle evlenmeniz hala sevmeniz eşinize hiç girmiyorum hayatta çekeceğim insan tipi değil

Ben gurursuz biri değilim anladınız mı..
Zaten onun her dediğine evet demediğim için bu kadar zıtlaşıyor benle , bu kadar gözüne batıyorum..
Ben evliyim sevgili değilim..
Sevgililik döneminde bana bu lafı bir deseydi..
Farkındaysanız sabrımı zorladığını söylemişim. Evli iken ha deyince boşanılmıyor...
Evli iseniz biliyorsunuzdur diye umuyorum.

Evet evliyim ve eşim ile iletişim sorunlari yaşadik diye boşanmanin eşigine geldik. Ki sorun iletişimdi. Eşim duygularini ifade etmekte zorlaniyor ve bunun için hatta çift terapisine gitmiştik.

Ancak eşimin yaptiği devede kulak kalir sizin konunuz ile kiyaslarsak. Asla ne bir hakaret ne bir küfür kullanmiştir bana karşi. Iletişim için boşanma eşiğine geldiysem, sizin durumunuzda olsam eşiğinde olmazdim, adeta boşanirdim.

Gururlusunuz fakat daima böyle sorunlar yaşiyorsunuz. Bir şekilde barişiyorsunuz. Eşiniz sizi bir yetişkin olarak bile görmüyor, üstüne namusunuza laf atiyor ve tek yaptiğiniz sessiz olmak ve karetsin seviyorum demek.

Peki.

Son düzenleme:
Anormal olan böyle biriyle evlenmeniz hala sevmeniz eşinize hiç girmiyorum hayatta çekeceğim insan tipi değil

Evlenmeden önce nişanlılık, sevgililikte böyle miydiki..
Tartışmayalım, kavga olmasın, ayrılmayalım diye alttan alırdı.sonradan çıktı foyası meydana ..
Önceden pısırık pısırık davranmış, şimdi ise Aslan kesildi güya.

Evet evliyim ve eşim ile iletişim sorunlari yaşadik diye boşanmanin eşigine geldik. Ki sorun iletişimdi. Eşim duygularini ifade etmekte zorlaniyor ve bunun için hatta çift terapisine gitmiştik.

Ancak eşimin yaptiği devede kulak kalir sizin konunuz ile kiyarsak. Asla ne bir hakaret ne bir küfür kullanmiştir bana karşi. Iletişim için boşanma eşiğine geldiysem, sizin durumunuzda olsam eşiğinde olmazdim, adeta boşanirdim.

Gururlusunuz fakat daima böyle sorunlar yaşiyorsunuz. Bir şekilde barişiyorsunuz. Eşiniz sizi bir yetişkin olarak bile görmüyor, üstüne namusunuza laf atiyor ve tek yaptiğiniz sessiz olmak ve karetsin seviyorum demek.

Peki.

Bir şey deneyeceğim ya, ailemin bazı sorunları var, anneannemin ciddi sağlık sorunları çıktı ortaya :KK43: ve ciddi anlamda çok zor günler geçiriyor (annem).
Onu daha fazla üzmemek için, şimdilik tutacağı orucu zehir etmemek için sustum..
Allah biliyor.

Evlenmeden önce nişanlılık, sevgililikte böyle miydiki..
Tartışmayalım, kavga olmasın, ayrılmayalım diye alttan alırdı.sonradan çıktı foyası meydana ..
Önceden pısırık pısırık davranmış, şimdi ise Aslan kesildi güya.
Eşiniz gerçekten hasta geçmiş olsun umarım kurtulursunuz

Benim ilk eşim böyleydi onu giyme bunu giyme oraya bakma buraya bakma bu psikolojik şiddetin sonu hep fiziksel şiddete dönüşüyor ki ikisinin arasında fark olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak boşandık kimseyi değiştiremezsiniz ya olduğu gibi kabul edeceksiniz yada yolunuza bakacaksınız.

Back
X