• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrımın son demlerini yaşıyorum..

Sana tavsiyem istediklerini yapmaktan vazgeç, zor biliyorum ama vurdum duymaz ol , istediğini giy , arkadaşların ile daha çok görüş , saçında makyajında değişiklikler yap. Sana sataşacak elbette , senden görmediğim değeri kendim veriyorum, tek kötü yanım giyimimse bu yüzden ayrılmak istersen sen bilirsin ama bu sadece bahane olur , senin sevgin , saygın benim kıayfetimle kıyaslanamaz ama sende bunlardan hiç birisi kalmamış de . Erkekler pek anlamaz ama dik dur güçlü dur sözünü yeme , ya o dönüm noktasında kafasına dank eder yada konu boşanmaya gider ama pes etme sakın ezdirme kendini. Mesela ben seni çok kıskansam , üzerine en çok yakışan kıyafetlerini kessem ne tepki verirdin diye sor sonuçta bu da bi kıskançlık hali

O zaman evde sağa dola vuruyor, kapılara duvara vs.
Camdan atlamaya kalkmıştı bir keresinde hatta..
Yine kıyafet yüzündendi.
Benim yüzümden bi halt gelir başına bir de ömür boyu onun vicdan azabını çekerim diye düşünmüştüm o zaman.
Sağa sola aşağı yukarı komşulara rezil ediyor..
Hoşuna gitmeyen bir şey yaptığımda, söylediğimde olanlar bunlar..
Kendi fikirlerimi savunup , hayır böyle olacak dediğimde olanlar bunlar..
Şöyle anlatınca baktım da devam edilecek bir yanı kalmış mı ki ?

Yine kıyafet yüzündendi.
Benim yüzümden bi halt gelir başına bir de ömür boyu onun vicdan azabını çekerim diye düşünmüştüm o zaman.
ayy canım ya neler yaşatmış sana anlayabiliyorum , piskolojisi bozuk biri belli ki yoksa bu kadarı fazla kıyafet için, ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallah ama kendini yıpratmana değmez inan ki ...

Tüm yorumları ve yazdıklarınızı okudum. Özellikle eşinizin sizin karşı çıktığınız durumlara verdiği tepkilerden sonra kusura bakmayın ama “şiddet görmedim” diye nasıl diyebiliyorsunuz? Yüzünüze vurmamış olması eşinizin size şiddet göstermediği anlamına gelmiyor ki.
Eşinizin nesini seviyorsunuz tam olarak? “Bu konuyu saymazsak müthiş bir insan” diyeceksiniz belki. Ama kıyafet konusu her gün olan bişey, e bu konudan her gün kavga ediyorsanız iyi gününüz geçmez ki? Nasıl sevebiliyorsunuz?

Tüm yorumları ve yazdıklarınızı okudum. Özellikle eşinizin sizin karşı çıktığınız durumlara verdiği tepkilerden sonra kusura bakmayın ama “şiddet görmedim” diye nasıl diyebiliyorsunuz? Yüzünüze vurmamış olması eşinizin size şiddet göstermediği anlamına gelmiyor ki.
Eşinizin nesini seviyorsunuz tam olarak? “Bu konuyu saymazsak müthiş bir insan” diyeceksiniz belki. Ama kıyafet konusu her gün olan bişey, e bu konudan her gün kavga ediyorsanız iyi gününüz geçmez ki? Nasıl sevebiliyorsunuz?

Bilmiyorum.
Bunun dışında sorumluluğunu bilen, kötü bir alışkanlığı vs olmayan, gezmesi tozması olmayan biri..
Ama bunlar zaten yapması gerekenler öyle değil mi , bir eş bunları zaten yapmalı..

Beni devamlı eleştiren, dediğim gibi kıyafetin genellikle hep sorun olduğu bir evlilik..
O kadar üstüme geliyor ki , uzun bir şey gerçekten içimden gelip te giymek istediğimde sırf o öyle giyinmemi istiyor diye giymek istemiyorum..

Bir şeyler zorlamayla olmaz. Beni kendi halimde bıraksa ben zaten öyle giyinecek biriyim belki.. (onun baskısı ile değil, öyle kıyafet almıştım çok önceden kendime)
Ama dikime dikime devamlı uyardıkça beni yapacağım varsa da yapmıyorum..

Bilmiyorum.
Bunun dışında sorumluluğunu bilen, kötü bir alışkanlığı vs olmayan, gezmesi tozması olmayan biri..
Ama bunlar zaten yapması gerekenler öyle değil mi , bir eş bunları zaten yapmalı..

Beni devamlı eleştiren, dediğim gibi kıyafetin genellikle hep sorun olduğu bir evlilik..
O kadar üstüme geliyor ki , uzun bir şey gerçekten içimden gelip te giymek istediğimde sırf o öyle giyinmemi istiyor diye giymek istemiyorum..

Bir şeyler zorlamayla olmaz. Beni kendi halimde bıraksa ben zaten öyle giyinecek biriyim belki.. (onun baskısı ile değil, öyle kıyafet almıştım çok önceden kendime)
Ama dikime dikime devamlı uyardıkça beni yapacağım varsa da yapmıyorum..

Ve kendinizi bu mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz.
Dilerim hakkınızda hayırlı olan kararı verirsiniz. Burda kim ne dese boş, iş sizde bitecek sonuçta.

Herkese hayırlı ramazanlar inşallah..

Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..
Ne namussuz oluşum, ne edepsiz oluşum kaldı..
Allah kahretsin ki seviyorum..

Anormal olan nedir? Bir söyler misiniz?
Anormal olan şu ;
Adam seni herhangi bir obje , eşya vs gibi görüyor ve sen seviyorum ne yapayım diyorsun .
Bir kadın ne giyeceğini zaten bilir ki sen görünen yerlerini yazmışsın zaten...
Allah yardımcın olsun arkadaşım ben böyle adamla 1 dk yaaşayamam

elbette anormal. yanındakini böyle gezdirmek ne ya? kendinden sorumlu bi insansınız siz. sizin adınıza hesap vermeye savunmaya ihtiyaç duymayacaksınız sonuçta birine. zihniyet yapısı korkunç

Yine kıyafet yüzündendi.
kusura bakmayın belki alakasız olacak ama lütfen eğitiminizi tamamlayin yada biran önce çalışmaya başlayın. sevseniz de gerçekten sabrınız azalmaya başlamış, ileride her türlü duruma karsi kendiniz için bir güvenceniz olsun. hem evliliginizdeki sorunları çözerseniz aile ekonomisine de katkıda bulunmuş olursunuz. çocuk bu durumda sizin için büyük risk, bu şekilde öfke kontrolü olmayan birinin çocuğun önünde de sakin kalamayacağını düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun

Bence de sizin evliliginizin ve sabrinizin son demleri.
Mutsuzlugunuz o kadar belirgin ki yazinizda.
Soguk ve ruhsuz bir evlilik gibi geliyor.
Esiniz sizi istedigi şekle sokmakta kararli gorunuyor.
Adamin zihniyeti ortada diyecek birsey yok.
Asıl siz bu zihniyetin neresindesiniz belli ki ayni noktada degilsiniz.

Bence de sizin evliliginizin ve sabrinizin son demleri.
Mutsuzlugunuz o kadar belirgin ki yazinizda.
Soguk ve ruhsuz bir evlilik gibi geliyor.
Esiniz sizi istedigi şekle sokmakta kararli gorunuyor.
Adamin zihniyeti ortada diyecek birsey yok.
Asıl siz bu zihniyetin neresindesiniz belli ki ayni noktada degilsiniz.

Beni istediği kalıba sokamaz..
Karşımda anlayışlı, sakin , bana sonsuz saygısı olan (bana dese ki; sana böyle giyinmek çok yakışıyor, ama samimi bir şekilde herhangi bir çıkar gütmeden ) ben onun o tavrına kayıtsız kalacak değilim..
Veya benim giydiğim pantolona , tşörte hiç söz etmeyip konuşmasa, saygı duysa ben onunla evlenmeden önce onun giyinmemi istediği tarzda kıyafet de almıştım ( kendi isteğim ile) onları da giyerim..

Fakat ben inanın sırf yola gelmeye başladı diye düşüneceğinden emin olduğum İçin o kıyafetlerin birini bile giymiyorum..
Ben baskıdan nefret eden bir insanım, bana şunu yap derse ben zıttına öbürünü yaparım..
Bu evliliğin sonunu kendi elleri ile hazırlıyor..
Ortada ise benim mahvolan hayatım kalakalacak..

kusura bakmayın belki alakasız olacak ama lütfen eğitiminizi tamamlayin yada biran önce çalışmaya başlayın. sevseniz de gerçekten sabrınız azalmaya başlamış, ileride her türlü duruma karsi kendiniz için bir güvenceniz olsun. hem evliliginizdeki sorunları çözerseniz aile ekonomisine de katkıda bulunmuş olursunuz. çocuk bu durumda sizin için büyük risk, bu şekilde öfke kontrolü olmayan birinin çocuğun önünde de sakin kalamayacağını düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun

Hem de çok azaldı ne diyorsunuz..
Bu şekilde Bu baskı ile yürümeyeceğini çok iyi biliyorum..
Dediğiniz gibi, hem böyle birini ben baba yapmak istemem..
Düşünce yapısı bu kadar dar, bu kadar kalıplaşmış fikirleri olan,böyle birinden asla çocuk istemiyorum ..
İnşallah en yakın zamanda çalışmak istiyorum ..

Bu sitede kocasindan yumruk yeyip agzi burnu kanla dolup yine de...kahretsin ki seviyorum..diyen kadinlar gorduk.

O yuzden sizi yadirgamadim

Seviyormussun
O zaman sikayet etme
Ne derse yap;)

Bu sitede kocasindan yumruk yeyip agzi burnu kanla dolup yine de...kahretsin ki seviyorum..diyen kadinlar gorduk.

O yuzden sizi yadirgamadim

Seviyormussun
O zaman sikayet etme
Ne derse yap:KK66:

Beni anlayamazsınız, boşverin o zaman.
Seviyorum dedim, çünkü keşke yola gelse, zihniyetini değiştirse,benim de bir birey olduğumu,kendi fikirlerim,düşüncelerim olduğunu kabul etse, ben evliliğimi devam ettirme niyetindeyim bu taktirde diye..

2 yıldır bu kıyafet konusunda tartışmalarımız bitmiyor, çünkü bugüne kadar kocamdır ne derse yaparım zihniyetinde olmadım..
Evlilik karşılıklı birbirinin fikirlerine saygı duymaktır, (yanlış bir şey yapılmadığı sürece) ki bende yanlış hiçbir şey yapmıyorum, ve bu durumda bana saygı duymak zorunda..
Ben onun istemesiyle ne kapanırım, ne bu baskı ile onun istediği gibi giyinirim..
2 yıl önce de bunu diyordum şimdi de bunu diyorum.
Bu evlilik bitecek mi? Ha bu sonu eşim kendi hazırladı..
Ben hariç kim olursa olsun (kapalı bir bayanla evli olsa hariç) bu kadar zorlamaya gelmezdi.
Her evden çıkışta bir tartışma ile çıkılmasına (kış günleri hariç) kim katlanabilir ya, ki giyilen de sıradan bir pantolon ve tşört.

Eşlerin birbirinin kıyafetlerine müdahalesine olumsuz bakmıyorum.
Lakin "namussuzlukla suçlamak" büyük olay.
Bir adam karısına böyle laf edemez,namusuna sahip çıksın o zaman!
Çok ayıp yahu...

Eşlerin birbirinin kıyafetlerine müdahalesine olumsuz bakmıyorum.
Lakin "namussuzlukla suçlamak" büyük olay.
Bir adam karısına böyle laf edemez,namusuna sahip çıksın o zaman!
Çok ayıp yahu...

Allah a havale ediyorum, O biliyor benim sadakatimi, içimi ,kalbimi..
O yüzden içim çok rahat ..
Namuslu bir insana bunu demek te çok günahtır diye düşünüyorum ..

Herkese hayırlı ramazanlar inşallah..

Uzatmadan konuya gireceğim.
Sahur İçin alışverişe çıkmıştık, yürüyerek markete gidiyorduk. ( yine bir kıyafet mevzusu)
Altımda pantolon, üzerimde kalçamı kapatan mevsimlik mont, ve içimde siyah v yaka bir tşört var.
Montun fermuarı yarıdan fazla çekili..
Çıkar çıkmaz şu önünü kapat bakıyım dedi....
Millet dışarıda kısa kollu tşört ile geziyor, üşümüyorum bunalırım iyi böyle dedim..
Kendisi kapatmaya kalkıştı, bunalıyorum bırakır mısın dedim.
Göğsün parlıyo ben burdan görüyorum diyor bana .. (göğüs nasıl parlar ya)
O parlayan kolye olmasın dedim, bu namus edep konularına nasıl dikkat etmeyen bi insansın sen böyle diyor bana...
Karşıdan biri gelse sana baksa , ne bakıyon lan desem yanındakini nasıl böyle gezdiriyosun demez mi bana diyor!!!Vücudumun görünen kısmı ellerim,yüzüm ve v yaka tşört kadar düşünün...
Sabır dedim, Ramazan’ın ilk günü dedim ,kelimeleri boğazıma dizdim..

Anormal olan kocan, ve ben onun için diyecek tonla söz geçiriyorum içimden. Kocanın zihniyeti ve aklından geçirdikleri için çok çirkin demekle yetiniyorum.

Back
X