Korkuyorum bosanmaktan basima bela olur cocugu almak icin yavrum olmadan nefes alamam rahat birakmaz bizi... cocugumun babasiz buyumesini de istemiyorum bi yandan ben cok cektim o cekmesin annesi babasi yaninda olsun dedikce tepeme ciktiNeden boşanmıyorsunuz?
adam sizi dövüyorMerhaba hanimlar 4 gun once esimle tartistik sabah 9bucuk kalk diye bagirinarak kaldirdi dusa girdi neyse sofrayi hazirladim dustan cikti saat baktim daha yeni 9 bucuk ne tantana yapiyosun dedim saat daha yeni 9 bucuk olmus neyse bu arkamdan gelirsem kafani gozunu kirarim senin diye bagirdi bende he he kirarsin dedim arkamdan geldi ve dovdu beni aksam eve gelme dedim 2 gun gelmedi ilk gun aradim annesigili anlattim bana seninde cenen cok cikiyo kizim ozur dilerim hayatim deseydin dedi kardeside aksam mesaj atsin sofrayi hazirladim gel diye dedim olur canim dedim bu sefer az dovdun bidakine daha cok diye mesaj atarim ben dedim neyse kapattik...
Aksam mesaj atti kardesi bana abim geldimi diye gelmedi insallah gelmez de dedim ertesi gun sizdemiydi abin diye mesaj attim yok gozun aydin sende gelmesini istemiyodun yazmis bana dedim aynen cokta umrumda beni doven adam !o gunden sonra beni ne aradilar ne sordular...
Bu gun esim olacak adam mesaj atti aksam annemlere gidcez bende dedim kotu gunde yanimda olmayanlarin iyi gunde de ben yanimda olmam cocugu hazirlarim ikiniz gidersiniz tamam dedi...subata oglumun dogum gunu var onun icin bi kiyafet resmi attim bunu alalim diye alalimda kimle kutluycan dogum gununu pasta yaptiririm 2 balon asarsin yeter!dedimki annenlere gelmesinler demedim bende abimleri falan ararim onlarda gelir ha kimsede gelmezse sorun deyil biz kutlariz... hersey karsikli bundan sonra seninle aramiz duzelsede ailenden kimse giremez eve diye mesaj atti bana!size yemin ediyorum yavrum icin duruyorum ama sabrimin sonundayim kendim anne baba ayri buyudum diye cocugum yasasin istemiyorum ama tukendim artik!sizlerden akil istiyorum ben artik saglikli dusunemiyorum
Gidip darp raporu alsanız yanınıza bile yanaşamaz.Korkuyorum bosanmaktan basima bela olur cocugu almak icin yavrum olmadan nefes alamam rahat birakmaz bizi... cocugumun babasiz buyumesini de istemiyorum bi yandan ben cok cektim o cekmesin annesi babasi yaninda olsun dedikce tepeme cikti
Bunuda dusunuyorum ama cocugu vermez bana basima bela olur ailemin basini bu pislik yuzunden belaya da sokmak istemiyorum inanin cok bunaldim yaimkanın varsa ayrıl bence..çocuğum için diyorsunda o ortamda o çocuğun psikolojisi nasıl olucak ki
Barismadim konusmuyorum kesinlikle iki yabanci gibiyiz eve gelip gidiyor sadece... cocuk cok kucuk 11 aylik daha en azindan biraz daha buyusun diye sabretmeye calisiyorum ama yapamiycam zaten sanirimAdam seni dövmüş barışmışsın. Nasılsa artık yer dayağı üç beş celallenirim otururum demişsiniz.
Ailesiyle kötü olunca eşin seni döver yine yola gelirsin diye düşünürler.
Oğlu hata ettiğinde yapma oğlum karını dövme diyemeyen kadından daha azını beklemeyin.
Boşanmayacaksanız böyle olaylarda kimselere duyurmamanız daha iyidir.
Ayrıca çocuğu bahane etmeyin. Babanın anneyi dövdüğü bir ailede büyütmek pek sağlıklı bir ortam sayılmaz.
aslında onlar her yerdeler meziyet mağara adamı olmayanı bulmaktaNereden buldunuz bu mağara adamını?
Bunuda dusunuyorum ama cocugu vermez bana basima bela olur ailemin basini bu pislik yuzunden belaya da sokmak istemiyorum inanin cok bunaldim ya
Oglum gormedi uyuyordu ama bu ilk deyil sonda olmuycak illaki gorucek bosanma dusuncesi beni korkutuyo bilemiyorunPeki yavrunuz görüyor mu dayak yediğinizi? Onun için dururken hepten psikolojisini bozacaksınız çocuğun.
Bana diyoki hakimin eline 100 milyar veririm bana verirler oda olmadi cocugu kacirir kibrisa gderimçocuğu bana vermez diye bir şey yok o konu mahkemede hallolur. Zaten çok büyük bir ihtimal çocuk sizde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?