Sabrimin sonundayimm!

Eger imkaniniz varsa çalışın kendinize bakın sacinizi boyatin vs iyi gelecektir

Asıl çocuğunu düşünüyorsan ayrilmalisin. Oncelik kendinsin tabi de cocuk icin dediginden dolayi diyorum bunu. Hicbir çocuk annesinin dayak yediği bir evde yasamak istemez. Psikolojisi alt üst olur. Dolayisiyla çocuğum için duruyorum lafi bana çok saçma geliyor.

Oglum gormedi uyuyordu ama bu ilk deyil sonda olmuycak illaki gorucek bosanma dusuncesi beni korkutuyo bilemiyorun

Çocuklar genelde herseyi duyar ve dinlerler. Hic uyuyor diye dusunme. Belki 1 2 sefer uyur ama çocuklukla herseyi bilirler evde yaşanan.

Asıl korktugun kocan olmali bosanma degil.

Allah'ım sana geliyorum diyesim geldi. Yahu karısını tehdit edip, döven bir adama(!) böyle davranilir mi ? Bu ne gurursuzca bir hareket. Baslarim oyle evlilige

Erkek gibi davranis ne ya tehdit eden adama ah canim cicim mi diyecekti. laf da verir isterse bagirir cagirir da. Evdeki mutsuzluğun kaynagi erkek gibi davranmasi mi. Öff ne sacma düşünceler. Sanki yorumu bir erkek yazmis. Erkeksiniz demiyorum merak etmeyin. Zaten bu ulkenin kadınlarının cogu erkek ustulugunu(!) kaniksamis, beyinleri hep o yönde çalışıyor. Bu kocan kocaligini yapar sacmaligi ne ayrıca ya. Adam adamliktan nasibini almamiski bide kocalik yapsin.

Artık konulari okurken sırf bu tarz yorumlari gorecek miyim diye okuyorum ve acayip sinirleniyorum bu tarz hemcinslerim oldugu icin. Hangi psikologlarmis onlar. Ben soyleyim, zaten kendileri ataerkil kafali tipler oluyor. Ne kopuklugu adam dövüyor diyeceğim ama siz zaten adam bakalim niye sinirlendi diyorsunuz :) Keşke bu kafalardan kurtulsak. Nerden eminsiniz anlatmadıği seyler olduğuna ? Illa kadın suçlu olmali ki adam dovsun diyorsunuz da suclu da olsa kimse kimseyi dövemez. Doven insana tesekkur falan da edilmez. Hangi psikologsa bu işi biraksin da aptal saptal seylerle insanların ataerkil beyinlerini iyice yikamasin.

Evet gerçekten de belirttiginiz gibi kafaniz bi dünya :)

Cocuga duskunlugu asiri oglum bu gece huzursuzlandi uyandi hemen cocugu sakinlestirmeye kalkti su saat oldu az once yatti cocuk huzursuz diye ama cok sinirli en ufak seyde parliyo ve ofke kontrl sorunu var bunu kabul etmiyo hic biseyi gozu gormuyo evdekileri esyalari falan firlatir o an eline ne geliyosa atar annesinin soyledigine gore eski esi huzursuz olsun diye biseler yaptirmis ama ben inanmiyorum orasi ayri insallah duzelir

Eger imkaniniz varsa çalışın kendinize bakın sacinizi boyatin vs iyi gelecektir
Calismama izin vermez hos versede calisamam cocugum 1 yasina yeni girecek birakacakda kimsem yok burda onun ailesinden baska... yarin kuafre gidicem icimi bilir gibi yazmissiniz gercekten iyi geliyo saolun

Mune mrb ben bu konuya daha onceden fikrimi dusuncelerimi soyledim.sizden uyarida aldim hatta..fakat bu arkadaslarin hakaretlerini gormenizi gerekenin yapilmasini istiyorum..kabul etmiyorum bu tarz konusmalarini..

Şöyle bir durum var. Esinizden ayrilmayacaksaniz Nabza göre şerbet vereceksiniz yoksa ayrılana kadar dayak yersiniz. Yani Eşinizin madem öfke kontrolü ve hızli parlama sorunu var sonuçta da şiddet uyguluyor o zaman bu haddeye gelecek kadar zitlasmayin. Ya alttan alan kişi ömür boyu siz Olacaksıniz ya da sürekli dayak yiyeceksiniz ya daaa her mantıklı insanın yaptığı gibi bosanmaniz gerekecek.
Bu arada selin_01 e çok yuklenilmis. Burada kadını kurtarmak için yorum yazmış. Sanki türkiyede dayak yiyen her kadın hemen adamı bosayabiliyor. Madem bosanamiyor dayak yememek icin Nasıl idare edeceğine dair yorum yazmis ne var bunda. Herkes aynı görüşten olmak zorunda mi?

Blueberrytimes tsk ederim...k.k ya uye oldugumdan belli bircok konuya fikir dusuncelerimi yazmisimdir.konuyu acan kisinin yazdiklarina gore hayatina,ekonomik özgürlüğüne gore ailesine gore cocuklarina gore ve esiyle iliskisine gore yorum yapiyorum.eger zaten karsimdaki guclu saglam ayaklari ustunde duran bir kadinsa zaten kendini esine karsi koruyabiliyor ve esinden bosaniyor ..bazi bu tarz konular acan konu sahiplerinin ne arkasinda ailesi ne ekonomik ozgurlugu var esine kacmis ailesiyle kus ..cocuklari var ..esinden siddet goruyor bosanmasi mumkun degil ..boyle durumlarda kisiye gore bosanmali yada bosanmamali diye yorum yapiyorum.....evliligini nasil duzene sokabilir onu dusunuyorum..yoksa ben ozumde bir tarafim hep feministtir...benim ablamda esinden 8 yil dayak yedi..ve ustune ustluk ablam polis akademisi mezunu komser eside baskomserdi..benim gozumun onunde kac kere dayak yedi..bosan dedim kac kere cocugum var dedi katlandi ..ama sonunda nerdeyse ölüyordu..babamlar cekip aldi ..bu tarz siddet olan evliliklerde asil dusuncem net bosanmaktir..ama dedigim gibi eger kadinin bosanabilecek bir durumu yoksa o zaman evlilik nasil kurtarilir o yola bakilir dusuncem..siddet hâlâ devam ediyorsa tabikide ayrilik olmali o zaman...ben kesinlikle evlilikte erkek egemenligine karsi biriyim ..her zaman kadin ve erkek esittir benim icin ..kadin ister calissin ister calismasin degismez...

Tabiki gerektigi zaman alttan aliyorum ama her insanin bir sabir noktasi var sus sus bi yerde yeter artik diyorum bazen kendime o sinirlendiginde sus diyorum bakiyorum ben sustukca adam benim ustume geliyo omur boyu dayak yiycem dusuncesiyle yasanirmi bi gun deyil iki gun deyil bir daha aslaa dayak soz konusu oldugunda hem kendim icim hem cocugum icin katlanmiycam sonucu her ne olursa olsun

Gidin bir profesyonel ile görüşün kimse psikolog değil burda tek taraflı yargiya varilacak konular degil bunlar burdan herhangibiri dusunmeden boşan der veya bir çoğu o gazla bosanirsiniz hayatiniza en buyuk zarari hiç tanimadiginiz insanlar verir veya tam tersi boşanma derler boşanmazsiniz daha buyuk seyler yaşanır burda bunun kararını kimse veremez iyi bir danişmanla gorusmeniz lazim nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…