Oglum gormedi uyuyordu ama bu ilk deyil sonda olmuycak illaki gorucek bosanma dusuncesi beni korkutuyo bilemiyorun
al karsina esine deki seni seviyorum ..ailenide seviyorum..ve tesekkur ediyorum de ..bu sekilde sen hep iyi ol...cunku evde bi huzursuzluk ortami var ve sen bu durumu duzelticek kisi ol..bir iki hafta boyle devam et..esin duzelecektir..kalbi yumusicaktir...goreceksin...esine karisi oldugunu hissettir ..kadin gibi davran...erkek gibi degil..
Siz mutlu olamiyorsunuz bu sekilde devam ettiginiz surecede mutlu olamicaksiniz..niye cunku siz her ne kadar kabul etmesenizde sizde o evde erkek gibi davranislarda bulunmussunuz..size kalk dediginde ne tantana yapiyorsun be diye hicbir bayana yakismicak bi kelime soylemissiniz..getirme beni oraya demis esiniz he he gelirsin diye devam etmissin..sen kadinsin kadin gibi konusmalisin.diger konuya gelelim siz esinizin ailesine resti cekmissiniz durmadan yok kv soyle yok kaynim boyle diyip duruyorsunuz..siz esinizin ailesine ozelliklede annesine saygi duymazsaniz onlari istemediginizi acik acik gosterirseniz..esinizde size saygi duymaz..ilk once sen hatani duzelteceksin gelin olmayi saygili bir es olmayi ogreneceksin ondan sonra kocan zaten kocaligini yapar..ozur dile dediysek beni dovdugun icin tsk ederim demen icin degildi..onu anlayamamissin.iliskinizi oturup bastan konusun birbirinizden ozur dileyin ..bir daha tekrarlanmasin diye soyledik..neyse bu senin hayatin ben yorumumu yaptim simdi otur dusun suç sadece kocamdami diye yoksa benimde hatam varmi diye ..ben yorumumu yaparim sen orda o hayati yasarsin..karar senin ister bosan ister duzeltmeye calis ..senin hayatin ..
Git arastir git sor psikologlara bakalim ne tavsiye ediyorlar.karsisindaki kocasi ailesi cocugunun babasi ..iliskilerinde kopukluk var kari koca iliskisinden uzaklasmislar..el opmekle agiz pis olmaz.bir kadin yada bir erkek evlilikte sonuna kadar yapmalari gerekenleri yapmalilar..iyimis dayak yedin hemen bosan ..once bi bak bakalim bu adam niye bu kadar sinirlendi niye vurdu..eminim konu sahibinin anlatmadigi biseyler var.konu sahibine fikrimi soyledim uygular yada uygulamaz kendine kalmis..bosanmak son care .bosandi sonra nolcak cocuguda var.aileside sahip cikmiyor bu kadina senmi bakican ..anca bosan bosan baska bi laf yok. Iyilestirmeye calismak yok..
Cocuga duskunlugu asiri oglum bu gece huzursuzlandi uyandi hemen cocugu sakinlestirmeye kalkti su saat oldu az once yatti cocuk huzursuz diye ama cok sinirli en ufak seyde parliyo ve ofke kontrl sorunu var bunu kabul etmiyo hic biseyi gozu gormuyo evdekileri esyalari falan firlatir o an eline ne geliyosa atar annesinin soyledigine gore eski esi huzursuz olsun diye biseler yaptirmis ama ben inanmiyorum orasi ayri insallah duzelirBen dogru mu anliyorum normalde esiniz sizi seviyor size düşkün ofke zamani kendini kaybediyor . Bu boşanma sebebi olmamali erkekler cinnet halinde ya kendilerine ya etrafa ya da karşıdakine zarar verir kadinlar ise surekli konusarak ve uzatarak bu duruma zemin hazırlar eğer cok ciddi sürekli şiddet sorununuz yoksa biraz sakin olmayi siz deneyin belki karşı tarafın direnci kırılır. Aile olayi hassas sevmeseniz de politik olmaya çalışın esiniz zamanla hakli tarafı görecektir . Çocuğuna duskun bir baba gunumuzde öyle az ki ben iliskinizin duzelecegine inaniyorum burda boşan boşan diyenlerin sözlerini ciddiye almayin
Calismama izin vermez hos versede calisamam cocugum 1 yasina yeni girecek birakacakda kimsem yok burda onun ailesinden baska... yarin kuafre gidicem icimi bilir gibi yazmissiniz gercekten iyi geliyo saolunEger imkaniniz varsa çalışın kendinize bakın sacinizi boyatin vs iyi gelecektir
Aynen oyle Allah bana benim gibi kocasi gecimsiz olanlara sabir ve dayanma gucu versin insallahİnsanın sabrını zorlayan cinsten bir koca daha .
Şöyle bir durum var. Esinizden ayrilmayacaksaniz Nabza göre şerbet vereceksiniz yoksa ayrılana kadar dayak yersiniz. Yani Eşinizin madem öfke kontrolü ve hızli parlama sorunu var sonuçta da şiddet uyguluyor o zaman bu haddeye gelecek kadar zitlasmayin. Ya alttan alan kişi ömür boyu siz Olacaksıniz ya da sürekli dayak yiyeceksiniz ya daaa her mantıklı insanın yaptığı gibi bosanmaniz gerekecek.Cocuga duskunlugu asiri oglum bu gece huzursuzlandi uyandi hemen cocugu sakinlestirmeye kalkti su saat oldu az once yatti cocuk huzursuz diye ama cok sinirli en ufak seyde parliyo ve ofke kontrl sorunu var bunu kabul etmiyo hic biseyi gozu gormuyo evdekileri esyalari falan firlatir o an eline ne geliyosa atar annesinin soyledigine gore eski esi huzursuz olsun diye biseler yaptirmis ama ben inanmiyorum orasi ayri insallah duzelir
Tabiki gerektigi zaman alttan aliyorum ama her insanin bir sabir noktasi var sus sus bi yerde yeter artik diyorum bazen kendime o sinirlendiginde sus diyorum bakiyorum ben sustukca adam benim ustume geliyo omur boyu dayak yiycem dusuncesiyle yasanirmi bi gun deyil iki gun deyil bir daha aslaa dayak soz konusu oldugunda hem kendim icim hem cocugum icin katlanmiycam sonucu her ne olursa olsunŞöyle bir durum var. Esinizden ayrilmayacaksaniz Nabza göre şerbet vereceksiniz yoksa ayrılana kadar dayak yersiniz. Yani Eşinizin madem öfke kontrolü ve hızli parlama sorunu var sonuçta da şiddet uyguluyor o zaman bu haddeye gelecek kadar zitlasmayin. Ya alttan alan kişi ömür boyu siz Olacaksıniz ya da sürekli dayak yiyeceksiniz ya daaa her mantıklı insanın yaptığı gibi bosanmaniz gerekecek.
Bu aradaselin_01 e çok yuklenilmis. Burada kadını kurtarmak için yorum yazmış. Sanki türkiyede dayak yiyen her kadın hemen adamı bosayabiliyor. Madem bosanamiyor dayak yememek icin Nasıl idare edeceğine dair yorum yazmis ne var bunda. Herkes aynı görüşten olmak zorunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?