Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Açma, Yanan Saçı Düzeltme

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Ben Hairplusun toz ve krem bir arada olan kutusunu aldım. Tutamlara ayırıp streç filmle beraber sardım 8-9 dakika tuttum 2 ton açıldı ardından 9.1 özel küllü sarıyı uyguladım ve kötü durumla çok şükür karşılaşmadım.:cool:

Ancak daha önceden hairplus saçımı epey yakmıştı. Her blogda sayfada yanan saçların illa kesilmesi gerektiği yazıyor ancak ben saçımdan vazgeçmedim. İyi ki de geçmemişim. Schwarzkopf un ultimate oil elixil şambuanını aldım bazı yerlerde yanında yağı satılıyor glıss kur hair reair bu yağdan çok çok memnun kaldım nemli saçıma uyguluyordum. Saçımı kurutmam gerektiğinde ısı spreyi kullandım (wella proseries çift fazlı) panten pro-v saç bakım kreminide nemli saçıma uyguladım. Arada bir banyo esnasında mayonezle yıkadım. Sonuç yanan saçlarımdan eser kalmadı :KK45::)

Ben de kestire kestire şükürler olsun bugün kurtuldum tüm yanik sacimdan biraz kisa olsalar da artik son derece sagliklilar:KK68:

Bende kestirmiyorum yanık yerlerim var bu sefer çok güzel bakıyorum saçlarıma benim mucizem argan yağı şimdi çok parlak ve yanık yerlerin lastikleşmesi bi hayli azaldı çok mutluyum

Merhaba Size yıpranmış saçlar, boyadan yanan saçlar, röfleden kuruyan ve kırık saçlar hakkında biraz tecrübelerimi yazmak istiyorum.
Önce şunu bilmek lazım, saçlar ıkı türlü bakım görmeli,
1- acil bakım
2. uzun vadeli bakım.
Uzun vadeli bakımda, zaten bilinen şeyler var. saçınıza sürekli bakım yağları ve maskelerle takviye yapmak gibi. ayrıca saç maskeleri ve kürleri uygulamak vs. Bir de gliserinli su ile saçlarınızı nemli tutarak föne karşı korumak.

Acil bakımda ise durum çok farklı, Saçlar aşırı yıpranmış veya yanmış ise ya da saç uçlarındaki kırıklar çoksa, önce keratin yükleme yapılması sonrasında uzun vadeli genel saç bakımı yapılabilir.

Acil kurtarmada saçın eksilen keratinlerinin geri yüklenmesi gerekiyor, bu bakımdan saça hasar durumuna göre bir seanslık bir keratin yüklemesi yapılmalı, sonra duruma göre bakımlar devam ettirilmeli.

Piyasada çok keratin bakım markaları var. Sakın ola keratin yazan her ürüne hemen atlamayın. Titiz bir inceleme yaparak en doğal en az kimyasal içereni seçmeye özen gösterin ki saçınızı sadece doğal veya katkısız keratinlerle güçlendirebilesiniz. Bildğiniz gibi keratin cok farklı bir maddedir, saçın çukur ve hasarlı yarıklarına ve yıpranmış pullarına işleyerek onarım yapar. diğer bakımlar daha ziyade yüzeyde kalırlar ve suyla akarlar. keratinler saçta ebedi kalabilirler. (tabi tekrar saçınızı yakmazsanız)
Kendi saçınız nelerden zarar görüyorsa yüklediğiniz keratinler de aynen o oranda zarar görürler.

Merhaba Size yıpranmış saçlar, boyadan yanan saçlar, röfleden kuruyan ve kırık saçlar hakkında biraz tecrübelerimi yazmak istiyorum.
Önce şunu bilmek lazım, saçlar ıkı türlü bakım görmeli,
1- acil bakım
2. uzun vadeli bakım.
Uzun vadeli bakımda, zaten bilinen şeyler var. saçınıza sürekli bakım yağları ve maskelerle takviye yapmak gibi. ayrıca saç maskeleri ve kürleri uygulamak vs. Bir de gliserinli su ile saçlarınızı nemli tutarak föne karşı korumak.

Acil bakımda ise durum çok farklı, Saçlar aşırı yıpranmış veya yanmış ise ya da saç uçlarındaki kırıklar çoksa, önce keratin yükleme yapılması sonrasında uzun vadeli genel saç bakımı yapılabilir.

Acil kurtarmada saçın eksilen keratinlerinin geri yüklenmesi gerekiyor, bu bakımdan saça hasar durumuna göre bir seanslık bir keratin yüklemesi yapılmalı, sonra duruma göre bakımlar devam ettirilmeli.

Piyasada çok keratin bakım markaları var. Sakın ola keratin yazan her ürüne hemen atlamayın. Titiz bir inceleme yaparak en doğal en az kimyasal içereni seçmeye özen gösterin ki saçınızı sadece doğal veya katkısız keratinlerle güçlendirebilesiniz. Bildğiniz gibi keratin cok farklı bir maddedir, saçın çukur ve hasarlı yarıklarına ve yıpranmış pullarına işleyerek onarım yapar. diğer bakımlar daha ziyade yüzeyde kalırlar ve suyla akarlar. keratinler saçta ebedi kalabilirler. (tabi tekrar saçınızı yakmazsanız)
Kendi saçınız nelerden zarar görüyorsa yüklediğiniz keratinler de aynen o oranda zarar görürler.
Çok çok teşekkürler yazınızı okudum ve katkısız keratin buldum yükledim, saçıma çok iyi geldi, etkisi hala devam da ediyor.

Back
X