Doğal Saç Bakım Kürleri saç bakım yağları bit mi yapıyooor??

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Duyduğuma inanyayım mı, badem yağı ve ya diğer yağlar özellikler hergün hergün saça sürüldüğünde bitlenme yapıyormuş Allah'ım nasıl olur?

Hiç bitlenen oldu mu bu zamana kadar? bende sık sık yaparım öyle bakımlar gece boyu tutarım saçımda.. bitlenme tehlikem var mı??:1shok:

saçlı bölgede yağlı karışımları çok fazla tutmak hele geceden sabaha kadar ,kesinlikle gözenekleri tıkar ve zamanla saç deri ve saç dökülme sorunları ortaya çıkar doktorum aynen bunu dedi,bitlenmeye gelince duymuştum doğruluk payı var

saçlı bölgede yağlı karışımları çok fazla tutmak hele geceden sabaha kadar ,kesinlikle gözenekleri tıkar ve zamanla saç deri ve saç dökülme sorunları ortaya çıkar doktorum aynen bunu dedi,bitlenmeye gelince duymuştum doğruluk payı var

aa bende diyorum niye saçlarımı döküyor bu yağlar.. amann bir daha tutmam o zaman sabaha kadar.. çok sağol önerin içinnn...a.s.

saç bakım yağları bitlenme veya gözenek tıkamıyor ama tabiki öyle geceden sabaha kadar bekletmemek lazım 1 saat bekletip bir güzel yıkamak gerekiyor saçları yoksa saçların hem yağlanır hem dökülür..

2 yıldır bakım yapıyorum ama bitlenmedim
sabaha kadar tutulmaz ama yağ gerek yokki
temiz saça uygulanınca 2 saatte alıcağını alır zaten fazlasına gerek yok

Duyduğuma inanyayım mı, badem yağı ve ya diğer yağlar özellikler hergün hergün saça sürüldüğünde bitlenme yapıyormuş Allah'ım nasıl olur?

Hiç bitlenen oldu mu bu zamana kadar? bende sık sık yaparım öyle bakımlar gece boyu tutarım saçımda.. bitlenme tehlikem var mı??:1shok:

bende yaklaşık bi 6-7 saat tutuyorumsaçımda mutlaka hiç öle bişeye rastlamadım.. ama tabii temiz yıkamak da önemli dipleri yağlı kalmamalı kesinlikle..eyvahedigeldismile

böyle bir şeyden eğer bit olsaydı ben en azından 15 yıldır yapıyorum.hatta bulduğum tüm bitkisel yağları katar uzun süre tutar sık sık yaparım.benim kafamda bitlerinn uçuşması lazımdı.öyleki ben köyde yatılı okulda bile çalıştım.öğrencilerimin kafası bit kaynardı.banyo günlerinde ben bitşampuanıyla onları şampuanlardım.yasaktı ilacı ellerine vermemiz.beni çok severlerdi sarılıp sarılıp öperlerdi.sürekli dibimdelerdi.o halde bile bulaşmadı ki.yağlardan bulaşsın :)))

ne bileyim kızlar internette böyle bişey okuyunca ister istemez kıllandım...
Ben de yıllardır kullanırım böyle birşey olmamıştı ama neme lazım gene de öğrenmek gerek.

:))) bu yag olduqu ıcın bende duymustum... yag sonucta yaglandırıoo sacı tabı quzel durularsan bole bı sorun olmaz =)) herseyın fazlası zarar .. o yuzden sabaha kadar bekletmekde qerekmıyor sacım cabuk uzar dıe fazla yag kullanmak veya ıı durulamamakda faydasızz =) herseyı yeterı kadar kullanırsan sorun olmazzz sanıyoRumm

Back
X