Şampuan ve Saç Kremleri sac bakımı

kamer176

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
24
4
8
35
İstanbul
Merhaba canlarim

Benim bir sorum olcak aktardan lavanta sabunu aldim kepejli saclara iyi geliyomus ama benim kepek sorunum yok yinede dogl ürün diye kullaniyorm Sizce sacima bir faydasi olurmu kullanan varmu sacinaa

Sadece kepek sorununami iyi geliyomus lavanta sabunu?
Kepek problemin yoksa sabun kullanma zaten canim kurutur sacini illa sabun kullanicaksan zeytinyagli defne sabunu kullan.

Canimm argan yagi sabunu aldimm cik mukemmell kokusi ve faydasi harika. Yuzume surdum yuzum o kadar yumusk olduki yikar yikamaz farkediliyr . Ayrixa argan yagli kil aldim nukemmel yapti yuzumu yumusacik olduu ve puruzsuz. Arganin hrseyi iyi denemelisin ;))

Canimm argan yagi sabunu aldimm cik mukemmell kokusi ve faydasi harika. Yuzume surdum yuzum o kadar yumusk olduki yikar yikamaz farkediliyr . Ayrixa argan yagli kil aldim nukemmel yapti yuzumu yumusacik olduu ve puruzsuz. Arganin hrseyi iyi denemelisin :KK66:)
Aaaa o dahaa iyii canım çok iyi fikir iyi yapmışsın güle gülee kullan :D Evet Argan yağını bende çok seviyorum çok faydalı bir ürün gerçekten sabunu olsun yağı olsun içeriğinde argan yağı olan şampuanlar tercih edicem artık çok faydalı cidden :KK39:

Merhaba arkadaslar, saclarim fazla ve kisa araliklarda acma islemi ya da koyulastirdigim icin fazlasiyla yiprandi. Taramakta cok zorluk cekiyorum ve her taramada uclarindan kopuyor dolayisiyla uzamiyor saclarim 1 senedir omuz hizamda. Saclarimin uclarinin kopmasini engelleyebilecegim bi yontem var mi bildiginiz ve kolay taramami saglayacak bi sey? Uniq ve totexin kolay taramak icin urunlerini kullandim ama gun icinde yine hemen kuruyor elimi sacimin arasina sokamiyorum neredeyse :( bir de gliss in acik mavi parlaklik veren ve onaran bi serisi var ismini tam hatirlayamadim. Onu kullananlar var mi? Bu konularda yardimci olabilirseniz cok sevinirim artik saclarimin surekli kopup kuru kalip hep ayni boyda kalmasina cok uzuluyorum yardiminiza ihtiyacim var acillll :(

Merhaba arkadaslar, saclarim fazla ve kisa araliklarda acma islemi ya da koyulastirdigim icin fazlasiyla yiprandi. Taramakta cok zorluk cekiyorum ve her taramada uclarindan kopuyor dolayisiyla uzamiyor saclarim 1 senedir omuz hizamda. Saclarimin uclarinin kopmasini engelleyebilecegim bi yontem var mi bildiginiz ve kolay taramami saglayacak bi sey? Uniq ve totexin kolay taramak icin urunlerini kullandim ama gun icinde yine hemen kuruyor elimi sacimin arasina sokamiyorum neredeyse :KK43: bir de gliss in acik mavi parlaklik veren ve onaran bi serisi var ismini tam hatirlayamadim. Onu kullananlar var mi? Bu konularda yardimci olabilirseniz cok sevinirim artik saclarimin surekli kopup kuru kalip hep ayni boyda kalmasina cok uzuluyorum yardiminiza ihtiyacim var acillll :KK43:
Ben çeşit çeşit saç kremi kullanmış biri olarak diyebilirim ki elidor.. şuan elidor saç kremi kullanıyorum.. bende senin gibiydim.. akşam mesela saç kremi uygluyorum banyodan çkıyorum muhtşem yumuşacık ertesi sabah kalkıyorum saçımı tarıycam tarayamıyorum.. sertleşiyor hemen birbirine dolanıyor saçlarım kabarıyor birde.. ama elidor saç kremlerini kullandığımdan beridir çok rahatım ya.. gerçekten çok başarılı buluyorum saçları yumuşatması kabarıklığını önlemesi açısından.. saçıma bi şekil verdiğimde düşleştirici maşa vs. 3 gün yıkamıyım 3 gün öyle kalıyor saçlarım :KK53: her ürün herkese iyi gelmiyor bunuda biliyorum.. gliss mavi renkli olanı hiç denemedim ama siyah serisi sarı oil nutritive serisi bide totat repair serisini kullandım bunlar da çok güzeldi.. ama elidor kadar yumuşatma süresi uzun değildi bunlarda ertesi gün saçlarımı sertleştirdiler.. bitek gliss den shea cashmer ürününden çok memnundum hatta sadece şampuanını kullanıyodum günlerce yumuşacık oluyodu saçlarım hayatımın şampuanıydı ama üretimden kaldırdılar bu ürünü :KK43: bende elidora kaydım :)

Ben çeşit çeşit saç kremi kullanmış biri olarak diyebilirim ki elidor.. şuan elidor saç kremi kullanıyorum.. bende senin gibiydim.. akşam mesela saç kremi uygluyorum banyodan çkıyorum muhtşem yumuşacık ertesi sabah kalkıyorum saçımı tarıycam tarayamıyorum.. sertleşiyor hemen birbirine dolanıyor saçlarım kabarıyor birde.. ama elidor saç kremlerini kullandığımdan beridir çok rahatım ya.. gerçekten çok başarılı buluyorum saçları yumuşatması kabarıklığını önlemesi açısından.. saçıma bi şekil verdiğimde düşleştirici maşa vs. 3 gün yıkamıyım 3 gün öyle kalıyor saçlarım :KK53: her ürün herkese iyi gelmiyor bunuda biliyorum.. gliss mavi renkli olanı hiç denemedim ama siyah serisi sarı oil nutritive serisi bide totat repair serisini kullandım bunlar da çok güzeldi.. ama elidor kadar yumuşatma süresi uzun değildi bunlarda ertesi gün saçlarımı sertleştirdiler.. bitek gliss den shea cashmer ürününden çok memnundum hatta sadece şampuanını kullanıyodum günlerce yumuşacık oluyodu saçlarım hayatımın şampuanıydı ama üretimden kaldırdılar bu ürünü :KK43: bende elidora kaydım :)
Yardım için çok teşekkürler yarın hemen elidor alıp deneyeceğim şu pembe olandan :) :*

Bu arada elidor serisinden önerebileceğin seri var mı onu sormayı unuttum :) saçlarım kepek olabiliyor hemen bu arada :( en yumuşak yapan hangisi veya parlaklık veren ?

Yardım için çok teşekkürler yarın hemen elidor alıp deneyeceğim şu pembe olandan :) :*
Rica ederim canim pembeside guzel kullandim onuda :) yumus yumus yapiyo bide kokusu cok tatli tabiki :)
Bu arada elidor serisinden önerebileceğin seri var mı onu sormayı unuttum :) saçlarım kepek olabiliyor hemen bu arada :KK43: en yumuşak yapan hangisi veya parlaklık veren ?
Canim saglikli uzayan saclar serisi yeni cikani iceriginde Biotin var saclarin saglikli parlak uzamasini sagliyo.. Pembe serisi guc ve parlaklik veriyor birde civciv sarisi olani kuru kabaran saclar icin argan yagi ve babassu ozu var icerginde bunuda tavsiye ederim yaglandirmiyor yumusacik yapiyor ;)

Rica ederim canim pembeside guzel kullandim onuda :) yumus yumus yapiyo bide kokusu cok tatli tabiki :)

Canim saglikli uzayan saclar serisi yeni cikani iceriginde Biotin var saclarin saglikli parlak uzamasini sagliyo.. Pembe serisi guc ve parlaklik veriyor birde civciv sarisi olani kuru kabaran saclar icin argan yagi ve babassu ozu var icerginde bunuda tavsiye ederim yaglandirmiyor yumusacik yapiyor :KK66:
tamamdir canim tekrar tesekkur ediyorum :) peki son bi sorum olacak saclarimin uclari hep koptugu icin uzamiyor hep ayni boyda kaliyor.bunun icin onerebilecegin bir urun var mi :(

tamamdir canim tekrar tesekkur ediyorum :) peki son bi sorum olacak saclarimin uclari hep koptugu icin uzamiyor hep ayni boyda kaliyor.bunun icin onerebilecegin bir urun var mi :KK43:
Aaayy ben bunu çok geç gördüm kusuruma bakma canım ya :oops:bu durumda senin bi aktardan çam terebentin yağı, argan yağı, susam yağı, badem yağı alman gerekir istersen ayrı ayrı alabilirsin istersende bunların tek bi karışımlı hali var saç bakım yağı diye geçiyor.. İçinde her türlü çeşit bakım yağı oluyor.. Haftada bir saç uçlarına ve boyuna sürüp bi poşetle sarıp sonrada havluyla sarıp sıcak tutman lazım şöyle 2 saat falan kalsın saçında.. Birgüzel yıka saçlarını durula iyi gelir :KK19:Ekstra olarak ta sadece hindistan cevizi yağı da alıp bu dediğim işlemi uygulasan da yeterli olur hindistan cevizi yağı biraz tuzludur ama en etkilisi de budur.. :KK66:

Aaayy ben bunu çok geç gördüm kusuruma bakma canım ya :oops:bu durumda senin bi aktardan çam terebentin yağı, argan yağı, susam yağı, badem yağı alman gerekir istersen ayrı ayrı alabilirsin istersende bunların tek bi karışımlı hali var saç bakım yağı diye geçiyor.. İçinde her türlü çeşit bakım yağı oluyor.. Haftada bir saç uçlarına ve boyuna sürüp bi poşetle sarıp sonrada havluyla sarıp sıcak tutman lazım şöyle 2 saat falan kalsın saçında.. Birgüzel yıka saçlarını durula iyi gelir :KK19:Ekstra olarak ta sadece hindistan cevizi yağı da alıp bu dediğim işlemi uygulasan da yeterli olur hindistan cevizi yağı biraz tuzludur ama en etkilisi de budur.. :KK66:
Önemli değil canım geri dönüş yaptığın için ve önerilerin için çok teşekkür ederim :KK66: yarın aktar yolu göründü bana Hoppa

Önemli değil canım geri dönüş yaptığın için ve önerilerin için çok teşekkür ederim :KK66: yarın aktar yolu göründü bana Hoppa
Bakım şart saçlara yaa :) özellikle bakım yağları çok gerekli saçın parlak ve sağlıklı güçlü olmasını sağlıyor :) Mutlaka görürsün faydalarını.. Hoppa

Back
X