• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç baş giristik.

Konuşuyor normal bir sey olmamis gibi. Bi seyler anlatiyorum lafa giriyor felan ben o konusunca susuyorum. Biraz tepkili olmak istiyorum belki bir ders cikarir da uslubunu değiştirir. Pek sanmiyorum ama yine de deniyorum
Aynen devam et, özür dilemesi lazım Teyzenin

Iyi siz yigeninizle örnek idol oluverin o zaman
Olması gereken bu değil mi zaten?örnek idol olmakla ne alakası var? Kalp kıracaksınız diye ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz. Ben normal değilim 45 yaşındaki teyzesiyle saçsaça başbaşa kavga eden,yeğenine küfür eden teyze normal o zaman. Kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Size normal ve alışılagelmiş gelebilir bu durum ama bana gelmiyor. Tabiki kendi ilişkilerime bakıp yorumlayacağım durumu. Bizde durum böyle değil ,böyle olana da anormal gözüyle bakıyorum ve yorum yapıyorum. Cevap yazmazsanız sevinirim. Konu sahibinin konusunu baltalamak istemem. Zaten yazdığıma da yazacağıma da pişman oldum

Olması gereken bu değil mi zaten?örnek idol olmakla ne alakası var? Kalp kıracaksınız diye ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz. Ben normal değilim 45 yaşındaki teyzesiyle saçsaça başbaşa kavga eden,yeğenine küfür eden teyze normal o zaman. Kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Size normal ve alışılagelmiş gelebilir bu durum ama bana gelmiyor. Tabiki kendi ilişkilerime bakıp yorumlayacağım durumu. Bizde durum böyle değil ,böyle olana da anormal gözüyle bakıyorum ve yorum yapıyorum. Cevap yazmazsanız sevinirim. Konu sahibinin konusunu baltalamak istemem. Zaten yazdığıma da yazacağıma da pişman oldum
Konunun sahibi benim zaten. Onceki yorumunuzda tamamiyle beni Cirkef terbiyesiz gostermissiniz. Size küfür eden olsa canim cicim diyeceksiniz herhalde ya da saçınıza asilana yol yol biraz daha yol diyeceksiniz.

Back
X