Ya ne bileyim kanka böyle ombre çok moda oldu ya bu senelerde uçlarına hafif artırsam mı diyorum bi de sadece uçlarına olursa beyazlar mı ki acaba ya da artar mı beyazlarValla kanka kim ne derse desin boya bence beyazlamayı hızlandırıyor. Şöyle bir şey var ki, bence boyalı saç güzel durmuyor, yıpranmış ve yapay duruyor.
Ben kına yakıcam beyazlarım çıkınca. Balyaj gölge vs de yapay duruyor bence, ben doğal rengi yapıcam.
Ben aslında modaya uymak için biraz da düşündüm çünkü saçlarım zaten açık renk ama beyaz artar mı diye korktumBenim çevremden gördüğüm kadarıyla saç beyazlamasına genetik ve stres faktörleri etkili. Benim saçım açık renk hafiften ağarmazlar başladı tek tük artık yaş Kemal’e eriyor, balyajla kamufle ediyorum. Önceden çok boyardım. Şimdi pek zor geliyor, senede bir balyaj yaptırmak kafi geliyor, iyi ki dipleri çıkık saç modası + balyaj var
Ben hiç sevmiyorum beyaz SaçıSadece saç uçlarına boya yaptırmıştım ama doğallıga alışkın bir insan olarak hiç sevmedim.çok yıprandı ve keçe gibi oldu boyalı yerleri.beyazlar fazla değilse yaptırmayın bence.ilerde zaten yaparsınız çoğalınca.26 yaşındayım benim de var beyazlar,seviyorum onları.
Bende boyadan kaynaklanan beyazlama olmadı, kına ve hint kınası yakan arkadaşlarımın saçlarında beyaz artışı olmuştu ama zamanında.Ben aslında modaya uymak için biraz da düşündüm çünkü saçlarım zaten açık renk ama beyaz artar mı diye korktum
İyi bir kuaföre yaptırırsanız asla keçe gibi olmuyor. Benim gittiğim kuaför aşırı iyi, sırf onun için başka şehre gidiyorumBen hiç sevmiyorum beyaz Saçıstres çok etkili oldu bende son aylarda Yaşadığım tetikledi o Yüzden açıcı ile yapıyorlar ya o Yüzden keçe gibi oluyor ipeksiliği gidiyor saçın herhalde değil mi
Evet açıcıdan dolayı oyle oldu sanırım.çok severim ben saçlarımı,çok tuhaf gelmişti sert Hali.çok aşırı olmadığı sürece beni rahatsız etmiyor.stres beni de etkiledi.baya döküldü yeni çıkanlar da beyaz çıktı.o yüzden kafanıza takmayınBen hiç sevmiyorum beyaz Saçıstres çok etkili oldu bende son aylarda Yaşadığım tetikledi o Yüzden açıcı ile yapıyorlar ya o Yüzden keçe gibi oluyor ipeksiliği gidiyor saçın herhalde değil mi
Sadece ombre düşündüm uçlarına aslında çok heves ettim ama cesaret edemiyorum hem beyazlar mı diye hem de saçım kötü olur mu diyeBende boyadan kaynaklanan beyazlama olmadı, kına ve hint kınası yakan arkadaşlarımın saçlarında beyaz artışı olmuştu ama zamanında.
Hangi Şehirde ?İyi bir kuaföre yaptırırsanız asla keçe gibi olmuyor. Benim gittiğim kuaför aşırı iyi, sırf onun için başka şehre gidiyorum
Kesinlikle öyle bende de hiç yoktu son aylarda Yaşadığım Sıkıntılar Yüzünden oldu hepBenim saçımda tek tük beyaz vardı taa ki geçen seneye kadarinsanın saçı bir gecede beyazlarmış gerçekten filmlerdeki gibi..aldığım bir kaza haberiyle günlerce yoğun bakim kapısında o berbat haberi duymayı beklemem.. rabbim bir daha yaşatmasin ama işte o günlerde saclarimin birdenbire bembeyaz olduğunu farkettim kesinlikle stres üzüntü çok etkili. Boya kullanmıyorum öyle duruyor yavaşlatacak birşey var mı bilmiyorum burdan bir fikir edinirsem ben de denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?